Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Fajne jest te A..gro Pay jak robisz zakupy w robocie...

Polecane posty

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ostatni serwis którego leksio używał do ściągania muzyki.

napstera malo używalem, ciągnelo sie cale albumy z serwerow. raczej z torrenta ale to kazdy zna

2 minuty temu, Get Out napisał:

Bo to jest bekowe skoro twój narzeczony tak się reklamował  że jest specem od IT i istnym hakerem , a tu takie pytania i nie może ci podpowiedzieć jako bliska ci persona. Hehe 😁 

Jezowa przyszła do ciebie wiec pospijajcie sobie twaróg z dziobków bo sie za bardzo już moim narzeczonym interesujesz, lekko niepokojące 

Edytowano przez miszluft

24 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Napster to chyba był 25 lat temu.

To już wtedy twój dziadek nazywał się Policja państwowa. Hehe 😁 

6 minut temu, miszluft napisał:

Świrmo już tu przylazł za mną przychlast bo tam go olewam. Żeby później kleksy nie mówiły 

co nie mówil? ja ciebie tez zlewam.. a ty o mnie piszesz...

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale okradasz muzyków, pisarzy, programistów, aktorów. Jakby na to nie patrzeć. Tłumaczenie tego wolnością słowa to jak złodziej mówiący tylko Bóg mnie może sądzić.

Nie rozumiesz podstawowej rzeczy: by móc skutecznie egzekwować prawo własności treści cyfrowej, podkreślam: skutecznie, nie ma innej opcji niż poświęcenie twojej wolności  w sieci, twojej prywatności. Po prostu.

Więc jeśli chcesz się bawić w adwokata wytwórni obracającej miliardami USD, no to niestety ofiarą będzie prywatność twoja, twoich bliskich, dzieci itp, bo w jakiś sposób systemy prawne będą musiały udowadniać taką kradzież treści. 

Dziś wpadają jelenie... ale jak ktoś potrafi używać VPN, to udowodnienie mu czegoś jest dość karkołomne... no chyba, że pójdziemy drogą weryfikowania tożsamości... da się, tylko właśnie... cena.

Przed chwilą, miszluft napisał:

Jezowa przyszła do ciebie wiec pospijajcie sobie twaróg z dziobków bo sie za bardzo już moim narzeczonym interesujesz, lekko niepokojące 

Ja wiem jaki z niego spec IT i haker, że wziął skopiował dane i adres Przemka które dostępne było na forum i krzyczał w niebogłosy że namierzył typa po czym zaspamuje skrzynkę Wikaremu. 😆No trudno nie mieć beki z typa który dysponuje ajkiu niższym niż owczarek. Hehe 😁 

4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał:

no to nie 25 lat tylko 23. wtedy w ciagu roku predkosc nagrywarki cd rosla x2. 

tak bylo kiedys za starych dobrych czasow, w internecie wyrywalo sie okularnice albo pasztety, teraz wiadomo kazda księzniczka ma konto.

Lipiec 2021- grudzień 2025 = 24.5 roku. No rzeczywiście nie 25 😄

Normalnie podalbys jakies torrenty, chomiki, fora czy inne rapidshare. A tobie sciaganie od razu kojarzy się z napsterem. Prehistoryczny internauta z ciebie.

6 minut temu, Get Out napisał:

Bo to jest bekowe skoro twój narzeczony tak się reklamował  że jest specem od IT i istnym hakerem , a tu takie pytania i nie może ci podpowiedzieć jako bliska ci persona. Hehe 😁 

😆 libed specem IT? 

6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Ale okradasz muzyków, pisarzy, programistów, aktorów. Jakby na to nie patrzeć. Tłumaczenie tego wolnością słowa to jak złodziej mówiący tylko Bóg mnie może sądzić.

Nikomu nie okrada i tak by nie kupił albo co najwyżej kopiuje.

Jak ktoś skopiuje se dumbo i jom będzie bzykal to dumbo nie jest bzykana 

Jak skopujesz se ferrari to sąsiad nie traci ferrari jedynie zarówno sąsiad jak i twórcy ferrari majom ból dopy że masz za darmo a nie kupiłeś 

Przemysł chciały żeby to była kradzież ale nie jest kopiowanie to hak rzeczywistości 

Jak se skopiujesz wystrój wnętrza nic nie ukradlas itd itp 

A wiecie że we Włoszech wprowadzili dożywocie za kobietobojstwo 

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Nie rozumiesz podstawowej rzeczy: by móc skutecznie egzekwować prawo własności treści cyfrowej, podkreślam: skutecznie, nie ma innej opcji niż poświęcenie twojej wolności  w sieci, twojej prywatności. Po prostu.

Więc jeśli chcesz się bawić w adwokata wytwórni obracającej miliardami USD, no to niestety ofiarą będzie prywatność twoja, twoich bliskich, dzieci itp, bo w jakiś sposób systemy prawne będą musiały udowadniać taką kradzież treści. 

Dziś wpadają jelenie... ale jak ktoś potrafi używać VPN, to udowodnienie mu czegoś jest dość karkołomne... no chyba, że pójdziemy drogą weryfikowania tożsamości... da się, tylko właśnie... cena.

Chciałabym się mimo wszystko pobawić w adwokata wybitnych muzyków, którym kradnie się wsadzając rękę do kieszeni. Chcesz posłuchać muzyki- masz wolność pójścia do empiku.

13 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Tłumaczenie tego wolnością słowa to jak złodziej mówiący tylko Bóg mnie może sądzić.

Jak ja kocham, gdy ludzie nie wierzący w Boga, nie szanujący wartości chrześcijańskich, odwołujący się do lewicowo-liberalnych ideologii otwarcie nieprzyjaznych nam, próbują moralizować chrześcijan doktryną chrześcijańską...

Ksiądz w Technikum puszczał nam na rzutniku pirackie filmy. Filmy dotykające pojęć jak moralność, szacunek do drugiej osoby, wiara itp.

Pytany dlaczego: Wy zyskacie perspektywę, obraz tego co chcę wam przekazać, a wytwórnia obracająca sumami o których możemy jedynie śnić, nie zbiednieje zbytnio, bo obejrzeliśmy w piętnaście osób jeden film.

Proste.

Edytowano przez RC_+

Huh nieźle się tam dzieje pif paf zdradziłaś urwo mie rzucę cię w morskie fale aż takie prawo wprowadzili chociaż tam prawacka baba rządzi 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Lipiec 2021- grudzień 2025 = 24.5 roku. No rzeczywiście nie 25 😄

Normalnie podalbys jakies torrenty, chomiki, fora czy inne rapidshare. A tobie sciaganie od razu kojarzy się z napsterem. Prehistoryczny internauta z ciebie.

nie mial chomika a rapidshare byl później widac ze sie nie znasz.

napster popularny byl, pierwszy taki, pamieta sie. chcesz mi dogryżć z wiekiem.. a wiesz ze ja jako zdrowy 66letni emeryt robie pompki jak 20latek? lyso co

7 minut temu, Get Out napisał:

To już wtedy twój dziadek nazywał się Policja państwowa. Hehe 😁 

Nie, dziadek już wtedy nie żył. Kiedyś za komuny pracował sobie w teatrze. 

A twój co robił, pewnie kradł na wsi?

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

😆 libed specem IT? 

Raz się zapytałem jak włączyć kolory w Samsungu , to tylko leżak wiedział , a libed wrzucił wszystko co było w necie dostępne na ten temat tylko nie prawidłową odpowiedź i takie spece od IT tutaj siedzą. 😁

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Jak ja kocham, gdy ludzie nie wierzący w Boga, nie szanujący wartości chrześcijańskich, odwołujący się do lewicowo-liberalnych ideologii otwarcie nieprzyjaznych nam, próbują moralizować chrześcijan doktryną chrześcijańską...

Wiem, to klasyczna riposta wojujących polskich katolików.

Ale pudło, ja się właśnie śmieję z bandziorów powołujących się na Boga i absurdalność takiej sytuacji 🙂

Przed chwilą, Get Out napisał:

Raz się zapytałem jak włączyć kolory w Samsungu , to tylko leżak wiedział , a libed wrzucił wszystko co było w necie dostępne na ten temat tylko nie prawidłową odpowiedź i takie spece od IT tutaj siedzą. 😁

Libed to spec od wszystkiego. Nawet wie co to wielka baba i zna dokładne wymiary 😆

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Chyba jako inwigilator z ramienia UB w tym teatrze i rozliczał później ludzi co ci zostało po nim. Hehe 😁 

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

cenzor

5 minut temu, Bambo napisał:

A za mężczyznobójstwo coś dają? 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Wiem, to klasyczna riposta wojujących polskich katolików.

Ale pudło, ja się właśnie śmieję z bandziorów powołujących się na Boga i absurdalność takiej sytuacji 🙂

Chodź do spowiedzi ze mną, zapraszam. Chodź, obaj się wyspowiadamy, przyjmiemy eucharystię, pojednamy się z Bogiem - wtedy będziesz miała pełne prawo mnie moralizować z mojej i wtedy też twojej doktryny i tego księdza z technikum nawet będziesz mogła moralizować... zapraszam. 😉 

Edytowano przez RC_+

Przed chwilą, Get Out napisał:

Chyba jako inwigilator z ramienia UB w tym teatrze i rozliczał później ludzi co ci zostało po nim. Hehe 😁 

Również dobrze twój mógł gw.ałcić stare babcie na wiosce. Tyle samo jest w tym prawdy, hehe 😄

6 minut temu, Bambo napisał:

po co zabijac, mozna na łancuch do kuchni

1 minutę temu, Onaaaa napisał:

Libed to spec od wszystkiego. Nawet wie co to wielka baba i zna dokładne wymiary 😆

No nie wie nic przydatnego nawet jak się wspomaga googlem , bo wybiórczo czyta jak mu wygodnie . Hehe 

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Chciałabym się mimo wszystko pobawić w adwokata wybitnych muzyków, którym kradnie się wsadzając rękę do kieszeni. Chcesz posłuchać muzyki- masz wolność pójścia do empiku.

Uczciwy twórca to by zrobił stronę swoją i dał 3 opcję 

1. Pobierz za darmo jestem biedakiem

2. Pobierz wpisując dowolnom kwotę wesprzyj mnie i mojom twórczości 

3. Kup wydanie fizyczne w pudełku za pelnom cenę 

Lepiej wyjść z założenia że kto ma kupić i tak kupi a nie traktować wszystkich z góry jak ídiotow typu że kupujom tylko dlatego że nie potrafiom se ogarnąć za darmo 

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

cenzor

Kino też chyba cenzurowali ubeki. 

Przed chwilą, RC_+ napisał:

Chodź do spowiedzi ze mną, zapraszam. Chodź, obaj się wyspowiadamy, przyjmiemy eucharystię, pojednamy sięz Bogiem - wtedy będziesz miała pełne prawo mnie moralizować z mojej i wtedy też twojej doktryny i tego księdza z technikum nawet będziesz mogła moralizować... zapraszam. 😉 

Po pierwsze, to oboje. 

Po drugie, od kiedy doktryna chrześcijańska pozwala kraść czyjąś pracę?

9 minut temu, Nemesio Cervantes napisał:

😆 libed specem IT? 

Najaaak

najlepszy 😍

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się