Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
RC_+

Fajne jest te A..gro Pay jak robisz zakupy w robocie...

Polecane posty

2 minuty temu, Get Out napisał:

No nie wie nic przydatnego nawet jak się wspomaga googlem , bo wybiórczo czyta jak mu wygodnie . Hehe 

Libed jest jedna z nielicznych osób obecnie jakie znam, która NIE wspomaga sie googlem, ale projekcja twoich własnych zachowan na innych widze nadal bardzo silna 

2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Również dobrze twój mógł gw.ałcić stare babcie na wiosce. Tyle samo jest w tym prawdy, hehe 😄

O nerwy widzę puszczają i czyżbyś projektował, bo ubeki mieli nieczyste zagrywki, a to rozliczanie ludzi po nim ci zostało. Hehe 😁 

2 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Uczciwy twórca to by zrobił stronę swoją i dał 3 opcję 

1. Pobierz za darmo jestem biedakiem

2. Pobierz wpisując dowolnom kwotę wesprzyj mnie i mojom twórczości 

3. Kup wydanie fizyczne w pudełku za pelnom cenę 

Lepiej wyjść z założenia że kto ma kupić i tak kupi a nie traktować wszystkich z góry jak ídiotow typu że kupujom tylko dlatego że nie potrafiom se ogarnąć za darmo 

A.kobiety powinne z tobą uprawiać seks za klopsa i kącik w apartamencie milionerskim, tak wiem. Ale ludzie nie są aż tak głupi jak byś chciał.

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

jak mozna  tak pisac w twoim wieku? 

W jakim?

2 minuty temu, Get Out napisał:

Kino też chyba cenzurowali ubeki. 

śliwka wie najlepiej, czerwone klany sie trzymaly razem. 

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

A.kobiety powinne z tobą uprawiać seks za klopsa i kącik w apartamencie milionerskim, tak wiem. Ale ludzie nie są aż tak głupi jak byś chciał.

😂

klopsy 🤣

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

A za mężczyznobójstwo coś dają? 

Ciężko chłopa zabić chyba nie próbowałam ale trzeba więcej siły włożyć chyba że pistoleta masz u pasa 😕

Przed chwilą, Get Out napisał:

O nerwy widzę puszczają i czyżbyś projektował, bo ubeki mieli nieczyste zagrywki, a to rozliczanie ludzi po nim ci zostało. Hehe 😁 

Jakie nerwy? Zmyślasz cos sobie nieudolnie, bo już nie wiesz jak odbić piłeczkę za jukony i inne wpadki. To miałoby kogoś zdenerwować? Raczej śmieszy jaki ułomny jesteś 🙂

4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Po pierwsze, to oboje. 

Po drugie, od kiedy doktryna chrześcijańska pozwala kraść czyjąś pracę?

Po pierwsze: odnieś się do tego czy jesteś gotowa zapłacić cenę swojej prywatności, bo w przeciwieństwie do ciebie, ja wiem jak działa sieć i powtarzam: nie da się skutecznie egzekwować prawa dot. piractwa, bez znaczącego ograniczania twojej wolności w sieci. Bez np autoryzowania twojej tożsamości.

Ja nie piracę, ja mam pieniędzy dość by kupić sobie kilka gier AAA miesięcznie... ale to nie o tym pierwotnie rozmawialiśmy...odnieś się czy jesteś gotowa ponieś cenę swojej wolności i prywatności w sieci dla korpo i ich zysków, ja nie. 😉

Moje pokolenie protestowało przeciw ACTA. 

Edytowano przez RC_+

Przed chwilą, miszluft napisał:

Libed jest jedna z nielicznych osób obecnie jakie znam, która NIE wspomaga sie googlem, ale projekcja twoich własnych zachowan na innych widze nadal bardzo silna 

Tak, zwłaszcza w tematach z cyklu „mój kraj taki piękny”, gdzie albo wstawia jakieś linki albo kopiuje artykuły. Niezłe się dobraliście - połączyć wasze ego to istna erupcja. 

14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Lipiec 2021- grudzień 2025 = 24.5 roku. No rzeczywiście nie 25 😄

Normalnie podalbys jakies torrenty, chomiki, fora czy inne rapidshare. A tobie sciaganie od razu kojarzy się z napsterem. Prehistoryczny internauta z ciebie.

Albo pobieraczek 😜

1 minutę temu, miszluft napisał:

Może gdyby całkowicie poddał się woli ai, to nie bełkotał by jakby seks ze zwierzętami uprawiał. Hehe 😁 

1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał:

śliwka wie najlepiej, czerwone klany sie trzymaly razem. 

A co wy sie tak chłopaki bronicie? Trochę to dziwne u obcych sobie facetów żeby tak razem zmyślali żeby sobie zrobić dobrze 🙂

To chyba ja jestem za dobry bo jakbym chciał piracic to bym nigdy nie musiał kupić nawet 1 płyty a mam z 500sztuk

Widać jestem naiwny bo z mojom wiedzom it od dzieciaka daje się dymac a potrafię wszystko obejść i nie płacić 

Według twojej logiki ludzie kupujom tylko dlatego że nie mogom se ogarnąć za darmo zero innych wartości jak fizyczne wydanie na półce? 

2 minuty temu, miszluft napisał:

przyznal sie nie raz nie dwa, ze googlowal i chcial byc pierwszy z odp.

Przed chwilą, Lady Rowlands napisał:

Tak, zwłaszcza w tematach z cyklu „mój kraj taki piękny”, gdzie albo wstawia jakieś linki albo kopiuje artykuły. Niezłe się dobraliście - połączyć wasze ego to istna erupcja. 

No widze właśnie jak łazisz za mną ta erupcja chyba cie przyciąga 😃 ze Świrmo tematy sie kończyły na tym drugim temacie ze tu przyczlapalas tabaluga? 😜

1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A co wy sie tak chłopaki bronicie? Trochę to dziwne u obcych sobie facetów żeby tak razem zmyślali żeby sobie zrobić dobrze 🙂

Monty ich zdemaskował, ocierają sie penami 😃

• Haha 1

Jakie nerwy? Zmyślasz cos sobie nieudolnie, bo już nie wiesz jak odbić piłeczkę za jukony i inne wpadki. To miałoby kogoś zdenerwować? Raczej śmieszy jaki ułomny jesteś 🙂

Jasne i bez powodu cię sprzedał twój przyjaciel ze miałeś dziadka w UB. 😆

nvm ocb, ja mowie prawde

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Po pierwsze: odnieś się do tego czy jesteś gotowa zapłacić cenę swojej prywatności, bo w przeciwieństwie do ciebie, ja wiem jak działa sieć i powtarzam: nie da się skutecznie egzekwować prawa dot. piractwa, bez znaczącego ograniczania twojej wolności w sieci. Bez np autoryzowania twojej tożsamości.

Ja nie piracę, ja mam pieniędzy dosć by kupić sobie kilka gier AAA miesięcznie... ale to nie o tym pierwotnie rozmawialiśmy...odnieś się czy jesteś gotowa ponieś cenę swojej wolności dla korpo, ja nie. 😉

Moje pokolenie protestowało przeciw ACTA. 

Jeśli chodzi o kupowanie tresci nie mam nic do ukrycia.

Czy jesteś  gotowa ponieś cenę swojej wolności i prywatności w sieci (np weryfikacja tożsamości ) dla maksymalizowania zysków korporacji?

1 minutę temu, RC_+ napisał:

Czy jesteś  gotowa ponieś cenę swojej wolności i prywatności w sieci (np weryfikacja tożsamości ) dla maksymalizowania zysków korporacji?

Przecież wolnosci w necie nie ma zadnej

Mowie o normalnych użytkownikach a nie szczurach widmokach zabarykadowanych w torach bo zachciało sie hejtowac rodzine goscia z forum i obsrywa majty.

Edytowano przez miszluft

1 minutę temu, miszluft napisał:

No widze właśnie jak łazisz za mną ta erupcja chyba cie przyciąga 😃 ze Świrmo tematy sie kończyły na tym drugim temacie ze tu przyczlapalas tabaluga? 😜

Może zaprzeczysz że ułomny nie wklejał z google cykle jaki jego świat piękny i walił sobie pod linki. 😆

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

A połażę za tobą i cię podenerwuje, tak jak ty to robiłaś wielokrotnie. A że nerwy ci szybko puszczają to dodatkowo mnie bawi. Sztywniaro udająca intelektualistkę, której nic nie rusza. 

W udawaniu intelektualistki i lingwistki nie masz sobie równych, nawet nie będę probowac doskoczyć 😜 a nerwy to chyba puszczają takim co wyzywają całe forum Od szlor - no chyba ze to tylko po flaszeczce i sie nie liczy 

Edytowano przez miszluft

Przed chwilą, miszluft napisał:

Monty ich zdemaskował, ocierają sie penami 😃

Chyba tak, bo tak się bronią wzajemnie jakby coś było.na rzeczy. Który normalny facet by powtarzał jakieś bajki po widmoku żeby go wspierać? 🙂

1 minutę temu, Lady Rowlands napisał:

A połażę za tobą i cię podenerwuje, tak jak ty to robiłaś wielokrotnie. A że nerwy ci szybko puszczają to dodatkowo mnie bawi. Sztywniaro udająca intelektualistkę, której nic nie rusza. 

Zgłoszone!

4 minuty temu, Bambo napisał:

Ciężko chłopa zabić chyba nie próbowałam ale trzeba więcej siły włożyć chyba że pistoleta masz u pasa 😕

Da radę jak sie chce. Można otruć albo jak śpi zatłuc.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się