Malowany 668 Napisano 1 godzinę temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 1 godzinę temu +2 przyznać się, kto to zrobił, bo mi nie pokazuje. Pożałujecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: +2 przyznać się, kto to zrobił, bo mi nie pokazuje. Pożałujecie. Ja i bicu hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 1 godzinę temu Możesz wejść na swój profil i widać kto dał reakcje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 369 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: +2 przyznać się, kto to zrobił, bo mi nie pokazuje. Pożałujecie. Tylko +2 i twoje czary poszły w pisssdu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 1 godzinę temu Już dodaję na czarną listę. Nie będę się z wami cackał i nie myślcie sobie, że tego nie zglosze. A terz żegnam ozięble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 78 Napisano 1 godzinę temu Nie potrzebnie wspominałam o tych trzech szóstkach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Już dodaję na czarną listę. Nie będę się z wami cackał i nie myślcie sobie, że tego nie zglosze. A terz żegnam ozięble Ale do prokuratury? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie potrzebnie wspominałam o tych trzech szóstkach... Ależ sie podziało na pewno bardzo długo by miał te 666, tak ze 3 godziny nawet! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Ale do prokuratury? Najpierw do dzielnicowego. Wystarczy, że przejdę przez ulicę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Najpierw do dzielnicowego. Wystarczy, że przejdę przez ulicę. Ja proponuje zaangażować jeszcze NATO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie potrzebnie wspominałam o tych trzech szóstkach... Taka właśnie z ciebie koleżanka eh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 78 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Taka właśnie z ciebie koleżanka eh Stwierdziłam tylko że ci pasowały, jak na antychrysta przystało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, miszluft napisał: Ja proponuje zaangażować jeszcze NATO oooo zaraz zalatwie.... kogo anonsowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: oooo zaraz zalatwie.... kogo anonsowac? Beatka Kempa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Beatka Kempa Ty masz Beata, ale nazwisko ukradlas.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Ty masz Beata, ale nazwisko ukradlas.. Haha nie jestem Beata, moon to wymyslil i wziął z tzw dupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 1 godzinę temu 26 minut temu, miszluft napisał: Ja proponuje zaangażować jeszcze NATO Może Rutkowskiego od razu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Malowany napisał: Może Rutkowskiego od razu? Rutkowski w twojej hierarchii stoi nad NATO? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Haha nie jestem Beata, moon to wymyslil i wziął z tzw dupy Ktos kto daje sobie krejzi musi miec na imie Mariola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 10 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: Ktos kto daje sobie krejzi musi miec na imie Mariola Ja jstem miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 668 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Rutkowski w twojej hierarchii stoi nad NATO? Myślę, że tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Ja jstem miszluft znaczy sie skladasz plastikowe samoloty.. a w kuchni bajzel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 78 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: Ktos kto daje sobie krejzi musi miec na imie Mariola A ja wiem która babka z forum ma tak na imię ale nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: A ja wiem która babka z forum ma tak na imię ale nie powiem. Niewielki wybor.. odpada dumbo, ruda, iskra, ty, salowa. zostaje brum, pokraka, salix , baba, boni . 5 nickow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 78 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: Niewielki wybor.. odpada dumbo, ruda, iskra, ty, salowa. zostaje brum, pokraka, salix , baba, boni . 5 nickow. Na całym forum jest 10 kobiet? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 54 minuty temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Na całym forum jest 10 kobiet? ok, czyli nie te dalej.. pieprz i gina. stawiam ze pieprz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 78 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ok, czyli nie te dalej.. pieprz i gina. stawiam ze pieprz. Tylko mi nie chodziło o to żebyś zgadywal bo i tak nie mogę napisać która. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Tylko mi nie chodziło o to żebyś zgadywal bo i tak nie mogę napisać która. wygadalas sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 78 Napisano 38 minut temu 12 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: wygadalas sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach