Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
olala2904

Prywatny kontakt fizjoterapeuty z pacjentem

Polecane posty

Witam wszystkich  Jestem fizjoterapeutką, a ostatnio w ośrodku w którym pracuje był pacjent, z którym wszyscy złapaliśmy super kontakt. Po wyjściu z ośrodka napisał do kilku z nas, w tym również do mnie. Ucieszyłam się bo pisał, że w żadnych ośrodku nie podobało mu się tak jak w tym, no i dawno nie spotkałam tak pozytywnie nastawionej osoby pomimo swojej choroby. Staram się być zawsze profesjonalna w tym co robię więc zastanawiałam się czy wypada mi kontynuować tę rozmowę. Koniec końców odpisałam i wymieniliśmy kilka wiadomości - głównie związanych z chorobą tej osoby i moją pracą, a później rozmowa się urwała jakoś tak wiecie sama z siebie. W sumie to poniekąd mi ulżyło bo nie do końca wiedziałam jakie są zamiary tej osoby. Jednak przechodząc do setna problemu - nie ukrywam, że nie potrafię wyrzucić z głowy niektórych przypadków i z całego serca kibicuję tym osobom, żeby było w końcu dobrze, dlatego też chciałabym wiedzieć jak im się dalej wiedzie, czy są postępy rehabilitacji itd. Wiem też, że są plany powrotu do placówki, w której pracuje. Zanim jednak to nastąpi, czy byłoby to dziwne z mojej strony gdybym za jakiś czas napisała do tej osoby wiadomość z pytaniem co słychać itp? Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować