RC_+ 77 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) maksymalnie A113gro przyznaje 7K tego kredytu na kartę, a Leżak dostał, jak pisał, dokładnie 7K... Czyli wniosek taki, że według Allegro wspominany Leżak jest w elicie wydolności kredytowej, bo z tego co wiem, to oni weryfikują dane z twoim bankiem - wyrażasz na to zgodę... więc skoro tyle mu przyznali znaczy, że uważają go za pieniężnego Edytowano 1 godzinę temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: maksymalnie A113gro przyznaje 7K tego kredytu na kartę, a Leżak dostał, jak przyznał, dokładnie 7K... Czyli wniosek taki, że według Allegro jest w elicie wydolności kredytowej, bo z tego co wiem, to oni weryfikują dane z twoim bankiem - wyrażasz na to zgodę... więc skoro tyle mu przyznali znaczy, że uważają go za pieniężnego O to grubo jeśli to prawda oszczędności do 270tys w piku, pity mBanku po pół miliona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 1 godzinę temu Ja myślałem że na podstawie historii konta allegro np sprzedałem w tym życiu na jakieś 60tys już rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 1 godzinę temu Albo na podstawie ilości obecnych aukcji bo chyba mało ocenić ryzyko na 7k jak ktoś jednocześnie ma wystawione na 35k i to jednak mu powoli schodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: O to grubo jeśli to prawda oszczędności do 270tys w piku, pity mBanku po pół miliona bezrobotny całe życie miał pity po pół miliona? XD co za mitoman upośledzony Edytowano 1 godzinę temu przez Hugh Hefner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 77 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Ja myślałem że na podstawie historii konta allegro np sprzedałem w tym życiu na jakieś 60tys już rzeczy Ja pamiętam, że zaznaczałem zgodę na weryfikację danych z bankiem. W regulaminie coś było nadmienione, że na podstawie danych z BIK wyznaczają ci sumę kredytu... a widełki są różne... możesz dostać 3,5K kredytu, a możesz 5, 6, 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: bezrobotny całe życie miał pity na pół miliona? XD No i w urzędzie skarbowym tesz Z giełdy łatwo jest tyle wykręcić bo to mniej więcej obrót nie realny dochód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, RC_+ napisał: maksymalnie A113gro przyznaje 7K tego kredytu na kartę, a Leżak dostał, jak pisał, dokładnie 7K... Czyli wniosek taki, że według Allegro wspominany Leżak jest w elicie wydolności kredytowej, bo z tego co wiem, to oni weryfikują dane z twoim bankiem - wyrażasz na to zgodę... więc skoro tyle mu przyznali znaczy, że uważają go za pieniężnego Nie weryfikują, albo weryfikują po łebkach. Znajomy ma konto z wpływami po 1500 miesięcznie, za to dobrą historię allegro i już dawno temu mu dali 7 tys. Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 77 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie weryfikują, albo weryfikują po łebkach. Znajomy ma konto z wpływami po 150p miesięcznie, za to dobrą historię allegro i już dawno temu mu dali 7 tys. No to dali mu maksymalny możliwy limit. Edytowano 1 godzinę temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 77 Napisano 1 godzinę temu Gemini: Allegro Pay ustala limit kredytowy na podstawie oceny zdolności kredytowej użytkownika, biorąc pod uwagę dane z Biura Informacji Kredytowej (BIK) oraz zewnętrznych baz danych, a także historię zakupów na Allegro i własną historię korzystania z usługi. Do oceny tej wykorzystywane są również informacje z Biur Informacji Gospodarczej, takie jak KRD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Ja pamiętam, że zaznaczałem zgodę na weryfikację danych z bankiem. W regulaminie coś było nadmienione, że na podstawie danych z BIK wyznaczają ci sumę kredytu... a widełki są różne... możesz dostać 3,5K kredytu, a możesz 5, 6, 7 Przed payu nie miałem nic w biku stronilem od kredytów ale sytuacja ze stratą giełdzie zmieniła mi mentale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Nie weryfikują, albo weryfikują po łebkach. Znajomy ma konto z wpływami po 1500 miesięcznie, za to dobrą historię allegro i już dawno temu mu dali 7 tys. znajomy komuch co gardzi prawdziwą kasą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Gemini: Allegro Pay ustala limit kredytowy na podstawie oceny zdolności kredytowej użytkownika, biorąc pod uwagę dane z Biura Informacji Kredytowej (BIK) oraz zewnętrznych baz danych, a także historię zakupów na Allegro i własną historię korzystania z usługi. Do oceny tej wykorzystywane są również informacje z Biur Informacji Gospodarczej, takie jak KRD No, czyli wystarczy nie podpaść nigdy allegro i nie być w Biku. Trochę źle robisz tak podłechtując ego człowieka, który jedzie na przeżeraniu jakichś spadków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: znajomy komuch co gardzi prawdziwą kasą Tobie znany? Idź powspominaj ściąganie piosenek z napstera bo hejt ci słabo wychodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No, czyli wystarczy nie podpaść nigdy allegro i nie być w Biku. Trochę źle robisz tak podłechtując ego człowieka, który jedzie na przeżeraniu jakichś spadków. Ja kiedyś podpadlem allegro więc to nie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC_+ 77 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: No, czyli wystarczy nie podpaść nigdy allegro i nie być w Biku. Trochę źle robisz tak podłechtując ego człowieka, który jedzie na przeżeraniu jakichś spadków. Leżak nie jest i'diotą. On tu dużo prowokuje, ale serio, to nie jest głupek skończony.... On ma swój rozum i wątpię, że popłynie w spiralę długów. Edytowano 1 godzinę temu przez RC_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 1 godzinę temu Ogólnie bana miałem na allegro ale udało mi się wszystko odkręcić wytłumaczyć na koniec jakieś ksero dowodu osobistego musiałem im pocztom wysylac i odblokowali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał: Ja kiedyś podpadlem allegro więc to nie to Może dawno i nie jakoś strasznie. Nie wiem, czy na koncie możesz mieć zero, ale parę stów starczy i ci dają. To tylko 7 tysięcy, jedna pensja. Jakby co to zwindykują. A napędza im zakupy bardzo skutecznie. Paru golasów mają wliczonych w koszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, RC_+ napisał: Leżak nie jest i'diotą. On tu dużo prowokuje, ale serio, to nie jest głupek skończony.... On ma swój rozum i wątpię, że popłynie w spiralę długów. Mhm, już pokazał swoją giełdą, remontami że nie jest głupkiem. Tak sobie to tłumacz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Może dawno i nie jakoś strasznie. Nie wiem, czy na koncie możesz mieć zero, ale parę stów starczy i ci dają. To tylko 7 tysięcy, jedna pensja. Jakby co to zwindykują. A napędza im zakupy bardzo skutecznie. Paru golasów mają wliczonych w koszta. Chyba w świetle payu to strasznie ogólnie zrobiłem zakupów na kilkanaście tysięcy i nie byłem w stanie odebrać 90% się sprzedawcy wkurzyli i negatywy wtedy były Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Mhm, już pokazał swoją giełdą, remontami że nie jest głupkiem. Tak sobie to tłumacz. A według ciebie całe życie lepiej trzymać w pko nic nie ryzykować i żyć bez remontu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 80 Napisano 1 godzinę temu Ktoś mnie wołał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Tobie znany? Idź powspominaj ściąganie piosenek z napstera bo hejt ci słabo wychodzi. ujowe masz riposty, psycha ci juz siada.. ić cos zjedz,. od 2h jedziesz podniecona na dopaminie. wykonczysz nam sie tutaj.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał: Chyba w świetle payu to strasznie ogólnie zrobiłem zakupów na kilkanaście tysięcy i nie byłem w stanie odebrać 90% się sprzedawcy wkurzyli i negatywy wtedy były Naprawdę nie piszę tego ze złej woli, ale nie podpalaj się. Allegro pay dostaje każdy użytkownik Allegro. Nie zrób sobie tylko tym krzywdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 59 minut temu No moja ciotka tak robi całe życie pko 1% rocznie i jest zadowolona że nigdy nie straciła No ale tesz ma 34lata pracy i wszystkie zmarmowane bo wzięła i tak po mężu I wszystkie oszczędności i życie marne w bloku mieszkanie układ i lokalizacji gorsze niż moje np bez balkonu zsypu 2x mnejsza kuchni i łazience Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: ujowe masz riposty, psycha ci juz siada.. ić cos zjedz,. od 2h jedziesz podniecona na dopaminie. wykonczysz nam sie tutaj.. Ty od 2 godzin pewnie zajadasz ostrygi i tańczysz na plaży w Barcelonie dobra, napster, idź poszukaj widmoka bo ewidentnie się nim podpaliłeś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Naprawdę nie piszę tego ze złej woli, ale nie podpalaj się. Allegro pay dostaje każdy użytkownik Allegro. Nie zrób sobie tylko tym krzywdy. I ma 43" czyli 4x mnejszy telewizor niż nigdy nie pracujący Ona jest zadowolona bo ma na weekend w górach w wieku 74lat Pytanie czy ja tak chce bo nie wydaje mi się że Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty od 2 godzin pewnie zajadasz ostrygi i tańczysz na plaży w Barcelonie dobra, napster, idź poszukaj widmoka bo ewidentnie się nim podpaliłeś. No i sra do siatki jak nikt inny nie patrzy to kibel czysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 1 Napisano 55 minut temu To chyba wszystko zależy czego się oczekuje od egzystencji jak marnych podróży dopiero na emeryturę po oszczedzaniu w pko to tak można nie korzystać z kk i giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 52 Napisano 54 minuty temu 11 minut temu, RC_+ napisał: On ma swój rozum i wątpię, że popłynie w spiralę długów. Wręcz przeciwnie. Kupuje pierdoły na aledrogo, przeżera to co ma i jak już wszystko sprzeda to nic nie będzie miał oprócz długów i kłopotów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach