Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Brakuje tylko leksia, zasunąć płytę betonową i niech się kiszą w swoich urojonych argumentach, hejtach i rżeniu z własnej głupoty dobralyscie sie ciekawie, na podstawie zalet jakich nie macie. dwie rozochocone kurki...marzycielki o sprawnych panach w kwiecie wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 50 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: dobralyscie sie ciekawie, na podstawie zalet jakich nie macie. dwie rozochocone kurki...marzycielki o sprawnych panach w kwiecie wieku Coś w tym jest - bo libed jest niesprawny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 17 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Lady Rowlands napisał: Za grosz wstydu nie ma ta kobieta. Doszczętnie tracę wiarę w ludzkość. Przynajmniej masz wiedzę teraz jakiego sortu persona próbowała Ci ująć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trotyl 17 Napisano 1 godzinę temu 12 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: Ploty. Wszyscy piszą różne bzdury a wy łykacie to jak młode pelikany. Czytaj wpisy na Kafe a będziesz najlepiej poinformowana. przecież wrzucała cyce w avek. w dodatku z dedykacją dla munka jeszcze, haha. tak bardzo chrześcijańskie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: dobralyscie sie ciekawie, na podstawie zalet jakich nie macie. dwie rozochocone kurki...marzycielki o sprawnych panach w kwiecie wieku Przynajmniej nie musimy sobie zmyślać jakichś dziadków ubeków z palucha żeby w ogóle odpowiedzieć. Wystarczą jukony i chęci do chłopców, czyli cos, co uwaga, szok- sami napisaliście Ale się duecik zacieśnia, niedługo wymienicie się mailami Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 17 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Weź przestań ja tutaj jem. Do tej pory mam traumę jak zobaczyłem tłuste uda w rajtuzach z dyskontu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 13 minut temu, Onaaaa napisał: Weź przestań ja tutaj jem. Ty weź przestań brać udział w tym zmyślonymi obleśnym hejcie, jeśli masz trochę rozumu. Edytowano 1 godzinę temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 50 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Get Out napisał: Przynajmniej masz wiedzę teraz jakiego sortu persona próbowała Ci ująć. Ona, tutka, i bezrobotny królik to hejterskie trio sięgające dna. Polonez widać bardzo chce do nich dołączyć, w sumie ma ku temu predyspozycje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 17 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przynajmniej nie musimy sobie zmyślać jakichś dziadków ubeków z palucha żeby w ogóle odpowiedzieć. Wystarczą jukony i chęci do chłopców, czyli cos, co uwaga, szok- sami napisaliście Ale się duecik zacieśnia, niedługo wymienicie się mailami Ty się ciesz że twój były przyjaciel mieczu , a przyjaciel mojej kozy nie sprzedał jakiego miałeś flagowca tylko na dziadku ubeku stanęło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty weź przestań brać udział w tym zmyślonymi obleśnym hejcie, jeśli masz trochę rozumu. nie strasz jej bosze...śliwka na zartach sie nie znasz.. to forum o qpie a ta lata i zbiera ekipe na solowke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 4 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, trotyl napisał: przecież wrzucała cyce w avek. w dodatku z dedykacją dla munka jeszcze, haha. tak bardzo chrześcijańskie. Ktoś to ma czy tylko o tym gadacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 17 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty weź przestań brać udział w tym zmyślonymi obleśnym hejcie, jeśli masz trochę rozumu. To już nie czasy świetności twojego dziadka żebyś mówił ludziom co mają robić tym dyktatorskim tonem zboczeńcu obleśny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1311 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Get Out napisał: Do tej pory mam traumę jak zobaczyłem tłuste uda w rajtuzach z dyskontu . Niestety nie da sie odzobaczyć ale ciesz się że rajtuzy nie były po starszym koledze geju. Edytowano 1 godzinę temu przez Onaaaa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przynajmniej nie musimy sobie zmyślać jakichś dziadków ubeków z palucha żeby w ogóle odpowiedzieć. potwierdzalas to 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Wystarczą jukony i chęci do chłopców, czyli cos, co uwaga, szok- sami napisaliście insynuacje oraz zarty. kto normalny by pisal o chlopcu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ale się duecik zacieśnia, niedługo wymienicie się mailami Widmo jest dlugo tutaj i ogarnia ciebie i krejzi jednym palcem. Ja z przyjemnosci dam pstryczka w nos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Nemesio Cervantes napisał: nie strasz jej bosze...śliwka na zartach sie nie znasz.. to forum o qpie a ta lata i zbiera ekipe na solowke Spoko żarty, jutro jej przypomnę rano jak będzie milutka, że wieczór wcześniej obrzydliwy ją nogi koleżanki z forum przy jedzeniu. Generalnie trzeba mieć gwoździa.w.głowie żeby podłączać się pod te wasze zmyślone hejty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 17 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Ona, tutka, i bezrobotny królik to hejterskie trio sięgające dna. Polonez widać bardzo chce do nich dołączyć, w sumie ma ku temu predyspozycje. Pieprz ze śliwkowy degeneratem znali się wcześniej , tylko śliwkowy wtedy był faciem ,a teraz udaje babę żeby zamknąć za sobą niechlubną przeszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Spoko żarty, jutro jej przypomnę rano jak będzie milutka, że wieczór wcześniej obrzydliwy ją nogi koleżanki z forum przy jedzeniu. szantazyk jutro z rana jak śmietana Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Generalnie trzeba mieć gwoździa.w.głowie żeby podłączać się pod te wasze zmyślone hejty. co nieprawda, dla mnie wszystko ma sens Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: potwierdzalas to insynuacje oraz zarty. kto normalny by pisal o chlopcu Widmo jest dlugo tutaj i ogarnia ciebie i krejzi jednym palcem. Ja z przyjemnosci dam pstryczka w nos Ty pisałeś o chłopcu, widmok o Jukonie przez naście lat. O ubekach, grubych nogach, flirtach itp nie pisał nikt. Zmyślajcie sobie i obcierajcie się z widmokiem dalej, dwie sieroty desperacko szukające godności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: szantazyk jutro z rana jak śmietana co nieprawda, dla mnie wszystko ma sens Jaki szantażyk? Kazdy może to przeczytać, ona jutro będzie udawała gapę co nic nie wie. Nie dramatyzuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Ty pisałeś o chłopcu, widmok o Jukonie przez naście lat. O ubekach, grubych nogach, flirtach itp nie pisał nikt. Zmyślajcie sobie i obcierajcie się z widmokiem dalej, dwie sieroty desperacko szukające godności o jakim znowu chlopcu, jakies bzdury libed wymyslil. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 370 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Niestety nie da sie odzobaczyć ale ciesz się że rajtuzy nie były po starszym koledze geju. A ty się nabijasz z innej kobiety, bo jej nie lubisz. Czy tak od czapy, żeby się przypodobać temu kogo lubisz? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 17 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Niestety nie da sie odzobaczyć ale ciesz się że rajtuzy nie były po starszym koledze geju. Albo po śliwkowym zboczeńcu rajtuzy. Przerażające bo zbyt wrażliwy jestem na takie sceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1311 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Spoko żarty, jutro jej przypomnę rano jak będzie milutka, że wieczór wcześniej obrzydliwy ją nogi koleżanki z forum przy jedzeniu. Generalnie trzeba mieć gwoździa.w.głowie żeby podłączać się pod te wasze zmyślone hejty. Nie pisze o nogach koleżanki tylko o tym co przedstawił widmo obraz kobiety upadłej w rajtuzach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 17 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jaki szantażyk? Kazdy może to przeczytać, ona jutro będzie udawała gapę co nic nie wie. Nie dramatyzuj To mówisz że będąc rzekomo w robocie będziesz od rana tutaj warował i rozliczał ludzi jak kiedyś twój dziadziuś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 40 Napisano 1 godzinę temu 41 minut temu, Onaaaa napisał: Religia chrzescijansja głosi że trzeba sie wyspowiadać i odmówić modlitwe: może modlitwe grześnika o zmiłowanie Może zamiast modlitwy "grześnika" odmów za rozum dla siebie i kolegi? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie pisze o nogach koleżanki tylko o tym co przedstawił widmo obraz kobiety upadłej w rajtuzach. A, myślałaś że widmo pisze o Madonnie z wielkim cycem z komedii? to sorry.. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 15 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 33 minuty temu, Onaaaa napisał: Weź przestań ja tutaj jem. Daleko zajechałaś na byciu podległa pick me girl bez honoru? Jaki masz aktualnie status? Samotna matka od zabawiania największego szczura forumowego. gdzie ci wszyscy wspaniali mężczyźni wobec ktorych sie ponizasz bo kobiety som takie okropne? Może przemysl jednak? Ja wiem, to ci musi sprawiać bol fizyczny, ja to czuje, ale chyba nie masz wyjscia. Edytowano 1 godzinę temu przez miszluft 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 40 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A, myślałaś że widmo pisze o Madonnie z wielkim cycem z komedii? to sorry.. Sliwka, błagam Cię Aż tak się naigrywać nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 15 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: A, myślałaś że widmo pisze o Madonnie z wielkim cycem z komedii? to sorry.. I tak ciesz sie ze nie napisała, ze nie czyta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 370 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Maryyyś_+ napisał: Sliwka, błagam Cię Aż tak się naigrywać nie można Ale to było dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach