Maryyyś_+ 40 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ale to było dobre Było! A myślisz, że adresatka załapała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 370 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: Było! A myślisz, że adresatka załapała? Poczułam się nieswojo. Kilka miesięcy temu obstawałam za Jeżykiem, bo była z wielu stron atakowana na forum. Uważałam ją za spokojną osobę, która nie chce nikomu wadzić tylko się na luzie pobawić. Wyrobiła się... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 58 minut temu 10 minut temu, miszluft napisał: Daleko zajechałaś na byciu podległa pick me girl bez honoru? Jaki masz aktualnie status? Samotna matka od zabawiania największego szczura forumowego. gdzie ci wszyscy wspaniali mężczyźni wobec ktorych sie ponizasz bo kobiety som takie okropne? Może przemysl jednak? Ja wiem, to ci musi sprawiać bol fizyczny, ja to czuje, ale chyba nie masz wyjscia. Przez tyle czasu co wylewasz na nią hejtów ty amebko jeszcze wierzysz że przeciągniesz ją na swoją stronę o naiwności. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 57 minut temu 7 minut temu, Maryyyś_+ napisał: Było! A myślisz, że adresatka załapała? Ryśku zjedz kaczkę na masę, bo słabo wyglądasz. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lady Rowlands 50 Napisano 51 minut temu 6 minut temu, Get Out napisał: Przez tyle czasu co wylewasz na nią hejtów ty amebko jeszcze wierzysz że przeciągniesz ją na swoją stronę o naiwności. Hehe Rozmowa z tutką to rzucanie grochem o ścianę. Niech ona się weźmie w końcu za naoliwienie tego wadliwego kółka w wózku inwalidzkim grubasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 48 minut temu 21 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A, myślałaś że widmo pisze o Madonnie z wielkim cycem z komedii? to sorry.. To jest tekst z google z serialu "Albo Alo" mi pokazało i trzeba częściej cię wrzucać w bęben wyszukiwarki , to będzie wiadomo z czego czerpiesz ten twój słynny humor i następnym razem źródło ćwoku podawaj. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 47 minut temu 28 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: o jakim znowu chlopcu, jakies bzdury libed wymyslil. Jeśli nie pisałeś to sorry, w sumie tego nie widziałam tylko polegam na relacjach i wycofuję się z tego. Co nie zmienia faktu, że wy tu będziecie się pławić w jakichś zmyślonych dziadkach i flirtach bez cienia żenady ani poczucia absurdu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1311 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, Get Out napisał: To jest tekst z google z serialu "Albo Alo" mi pokazało i trzeba częściej cię wrzucać w bęben wyszukiwarki , to będzie wiadomo z czego czerpiesz ten twój słynny humor i następnym razem źródło ćwoku podawaj. Hehe A nie wiedziałeś ze to z alo alo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 46 minut temu 2 minuty temu, Lady Rowlands napisał: Rozmowa z tutką to rzucanie grochem o ścianę. Niech ona się weźmie w końcu za naoliwienie tego wadliwego kółka w wózku inwalidzkim grubasa. Mały grubas chyba znowu w szpitalu w kaftanie bezpieczeństwa , bo tu już by skakał i bełkotał wplątując sceny polityczne w każdą wypowiedź. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1311 Napisano 45 minut temu 27 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: A, myślałaś że widmo pisze o Madonnie z wielkim cycem z komedii? to sorry.. Tam myślałam i jeszcze dodane w rajtuzach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 44 minuty temu 1 godzinę temu, Get Out napisał: To już nie pamiętasz i ciebie nawet zabawiała jak chodziła z brzuchem a ty miałeś nick AO. Całe ero widziało i co robiła kobieta będąca w ciąży na ero raczej nie żeby pić herbatki z onanami. Hehe Miałeś podać konkretne nicki. Wiem, że masz ludzi za idio.tów i czasem nawet trafiasz, ale jak piszesz że "wielu" jest świadkami to to podaj, krętaczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 42 minuty temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A nie wiedziałeś ze to z alo alo Coś mi świta ale wiesz że ja nie czaje komedii lecz jak zetknąłem, to ten ze sztywną nogą Herflik kojarzy się ze śliwkowym wariatem. Hehe 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Miałeś podać konkretne nicki. Wiem, że masz ludzi za idio.tów i czasem nawet trafiasz, ale jak piszesz że "wielu" jest świadkami to to podaj, krętaczu. Co robiła na ero kobieta będąca w ciąży chyba nie trzeba rozgałęziać przygłupie bez szkoły, bo przecież nie pili herbatek owocowych. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 41 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Tam myślałam i jeszcze dodane w rajtuzach. Mhm, no zupełnie nie skumalaś że cały temat to obleśny hejt na jedną userkę. Wierzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 39 minut temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Tam myślałam i jeszcze dodane w rajtuzach. Bo kupiła rajtuzy w Biedronce i pokazywała onanom jak wyglądają w tym jej tłuste uda i tam jacyś koneserzy fetyszyści się znaleźli . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 39 minut temu (edytowany) 10 minut temu, Get Out napisał: To jest tekst z google z serialu "Albo Alo" mi pokazało i trzeba częściej cię wrzucać w bęben wyszukiwarki , to będzie wiadomo z czego czerpiesz ten twój słynny humor i następnym razem źródło ćwoku podawaj. Hehe Jak ty odkryłeś skąd jest madonna z wielkim cycem? Masz jakieś specjalne narzędzia do szpiegowania? Edytowano 38 minut temu przez Śliwka w Polonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 37 minut temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Co robiła na ero kobieta będąca w ciąży chyba nie trzeba rozgałęziać przygłupie bez szkoły, bo przecież nie pili herbatek owocowych. Hehe Może nie każdy robił tam to co ty. Nie każdy też biegał w nylonowym fartuchu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1311 Napisano 36 minut temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Co robiła na ero kobieta będąca w ciąży chyba nie trzeba rozgałęziać przygłupie bez szkoły, bo przecież nie pili herbatek owocowych. Hehe Kobieta w ciąży sie nudzi, ma dużo czasu to i kombinuję gdzie by tu cóś zjeść albo się rozerwać. Hetbatke owocowa też chętnie się napije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 36 minut temu 5 minut temu, Get Out napisał: Coś mi świta ale wiesz że ja nie czaje komedii lecz jak zetknąłem, to ten ze sztywną nogą Herflik kojarzy się ze śliwkowym wariatem. Hehe Rany, jaki to jest ciemniak Odkrył allo allo i wykrył spisek na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 35 minut temu 33 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: Sliwka, błagam Cię Aż tak się naigrywać nie można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 31 minut temu 53 minuty temu, Get Out napisał: Ty się ciesz że twój były przyjaciel mieczu , a przyjaciel mojej kozy nie sprzedał jakiego miałeś flagowca tylko na dziadku ubeku stanęło. Podliż się do niego, może w końcu poznasz odpowiedź na pytanie, które zadałeś już tysiąc razy. Przecież umiesz udawać przymilanie się jak mało kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 31 minut temu 14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Jeśli nie pisałeś to sorry, w sumie tego nie widziałam tylko polegam na relacjach i wycofuję się z tego. teraz gadasz jak czlowiek 14 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Co nie zmienia faktu, że wy tu będziecie się pławić w jakichś zmyślonych dziadkach i flirtach sama zaczynasz te flirty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 30 minut temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: teraz gadasz jak czlowiek sama zaczynasz te flirty... Teraz też gadasz jak człowiek. A teraz już wracasz w sfery zmyśleń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 483 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Teraz też gadasz jak człowiek. A teraz już wracasz w sfery zmyśleń. oczy mnie bolą, spac czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1311 Napisano 28 minut temu 5 minut temu, Get Out napisał: Bo kupiła rajtuzy w Biedronce i pokazywała onanom jak wyglądają w tym jej tłuste uda i tam jacyś koneserzy fetyszyści się znaleźli . Ja tutaj prawie żadnych zdjęć nie widziałam chyba ze salowej co kiedyś wrzucili fb. Rajtuz w biedronce też nigdy nie widziałam. A wiesz niektórym tłuste kształty się podobają i na siłę wpychają kobiecie by jadła i to jest przerażające. Kiedyś reportaż taki oglądałam no masakra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 28 minut temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Podliż się do niego, może w końcu poznasz odpowiedź na pytanie, które zadałeś już tysiąc razy. Przecież umiesz udawać przymilanie się jak mało kto Ale ja już dawno wiem że jesteś AO. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 26 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja tutaj prawie żadnych zdjęć nie widziałam chyba ze salowej co kiedyś wrzucili fb. Rajtuz w biedronce też nigdy nie widziałam. A wiesz niektórym tłuste kształty się podobają i na siłę wpychają kobiecie by jadła i to jest przerażające. Kiedyś reportaż taki oglądałam no masakra U Angoli takie fetysze i dziwię się że lekarze na to pozwalają , bo taka potężna nadwaga , to jest zagrożenie życia. Hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 611 Napisano 25 minut temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Ale ja już dawno wiem że jesteś AO. Hehe Ale.wygoogluj, może to tekst z jakiejś komedii nieznanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 15 Napisano 24 minuty temu (edytowany) 26 minut temu, Get Out napisał: To jest tekst z google z serialu "Albo Alo" mi pokazało i trzeba częściej cię wrzucać w bęben wyszukiwarki , to będzie wiadomo z czego czerpiesz ten twój słynny humor i następnym razem źródło ćwoku podawaj. Hehe Czy ty w tej swojej ułomności kumasz jak sie ośmieszasz pisząc każdemu ze pisze kopiując z googla po czym sam nie jesteś w stanie sie bez tego obyć (trudno żeby było inaczej jak wiedze ogólna masz taka ze nie wiesz kto to kubus Puchatek) i jeszcze po tych pociskach ze ktos rzekomo w kolko ‚bazuje’ na tym Google za pare minut chwalisz sie ze sam to robisz w jakichś oczywistościach ? wrzuć teraz w bęben hasło projekcja i sie doszkol Edytowano 22 minuty temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 16 Napisano 23 minuty temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Rany, jaki to jest ciemniak Odkrył allo allo i wykrył spisek na forum Nie spisek tylko pewnie oglądałeś ten serial z czego zaczerpnąłeś tekst o Madonnie z wielkim cycem po czym chciałeś wyjść na luzaka rzucając ten ochłap tutaj krętaczu. Hehe 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach