Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Lady Rowlands

Caryca-Garsonica

Polecane posty

Fajny ten Frankenstein. Chciałabym taka lalkę, oddawałabym jej krew i by była jak Anabelle 🚽

1 minutę temu, Get Out napisał:

Próbujesz wywrzeć presję, ale ujowo ci idzie , bo hejtujesz tą którą chciała byś mieć po swojej stronie, bo jesteś za głupia. Hehe 

Nie chce mieć jej po swojej stronie bo nie jestem na wojnie na klocki w zerowce. Po prostu w głowie mi sie nie mieści jak można być tak zaślepiona kobieta i co doprowadziło ja do tego ze przyjęła upadlająca taktykę wobec odpadów z forum. I probowalam (czas przeszły) otworzyc jej oczy ale aktualnie mam już wyrąbane jak po twoim wysrywie jako dziadek śliwki spaliła glupa, dodatkowo jest mitomanka i hejterka. 
samo bycie niekonfrontacyjnym nie oznacza ze ktos jest akurat od razu cacy i święty co dzisiaj udowodnił słodki jeżyk ktorego sie ‚czepiamy’.

Edytowano przez miszluft

1 minutę temu, jukon tworki welcome napisał:

Ty serio wstydu zadnego już nie masz tępy przygłupie amebowski 🤣 Udawaj chociaz dalej, że jesteś fajna i nie hejtujesz dla przypodobania się największej tu padlinie 🤣 Niezła despera u samotnej mamuchy 🤣🤣🤣

Glińska ?hehe 

30 minut temu, Get Out napisał:

Nie spisek tylko pewnie oglądałeś ten serial z czego zaczerpnąłeś tekst o Madonnie z wielkim cycem po czym chciałeś wyjść na luzaka rzucając ten ochłap tutaj krętaczu. Hehe 😁 

Ja pjerdoolę rasowy deeebil! 🤣🤣🤣

1 minutę temu, miszluft napisał:

Nie chce mieć jej po swojej stronie bo nie jestem na wojnie na klocki w zerowce. Po prostu w głowie mi sie nie mieści jak można być tak zaślepiona kobieta 

Chcesz czy nie chcesz , ale na pewno chcesz mnie skłócić z Ona, jednak jesteś zbyt głupia i koło się zamyka. Hehe 

Czekam jeszcze na argument pod tytułem ze ‚nie pozwalamy jej z kims pisać’.

no jakby moja kolezanka pisala listy z Trynkiewiczem skomentowałabym to raczej  

3 minuty temu, miszluft napisał:

Po prostu w głowie mi sie nie mieści jak można być tak zaślepiona kobieta i co doprowadziło ja do tego ze przyjęła upadlająca taktykę wobec odpadów z forum

Chroniczny brak bolca i brak chętnych na mamuchę 🤣🤣🤣

samo bycie niekonfrontacyjnym nie oznacza ze ktos jest akurat od razu cacy i święty co dzisiaj udowodnił słodki jeżyk ktorego sie ‚czepiamy’.

Ty codziennie hejtujesz i jest dobrze więc pozwól innym chociaż śliwkowego zboka dojechać. Hehe 

Przed chwilą, jukon tworki welcome napisał:

Ke? 🤣

No tak . Hehe 

3 minuty temu, Get Out napisał:

Chcesz czy nie chcesz , ale na pewno chcesz mnie skłócić z Ona, jednak jesteś zbyt głupia i koło się zamyka. Hehe 

Ja mam gdzieś twoja szczurza egzystencję na ttm forum z kim ty jesteś z nim nie jesteś, jesteś na tyle skompromitowany ze nikogo tak naprawdę nie trzeba do niczego przekonywać. Ja mam teorie ze wszyscy dokładnie wiedza kim jesteś tylko cześć z różnych powodow przyjęła taktykę nietyrania ciebie ale uwierz mi ze cale forum wie zes thebill i Żodyn nie ma watpliwosci.

Mnie interesuje onaa i jej mechanizmy - tzn wcześniej - teraz już nie, nie mam zamiaru jej zbawiać wolna wola, dorosła kobieta jedynie dziecka zal . Wiele osób jej tłumaczyło - jak grochem o ścianę, była sama świadkiem - wolała wyparcie. Jej wybor. 

Edytowano przez miszluft

2 minuty temu, miszluft napisał:

Czekam jeszcze na argument pod tytułem ze ‚nie pozwalamy jej z kims pisać’.

no jakby moja kolezanka pisala listy z Trynkiewiczem skomentowałabym to raczej  

Kto by cię za koleżankę chciał, bo jesteś zbyt kłótliwa. Hehe 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Ty codziennie hejtujesz i jest dobrze więc pozwól innym chociaż śliwkowego zboka dojechać. Hehe 

Zboczony to ty jesteś pisząc ludziom ze byli gwalceni, są bezpłodni po gwałcie, zmartwychwstał im syn czy ze kąpią sie z ojcem i matka. Jesteś degeneratem

a teraz blokuj 

2 minuty temu, Get Out napisał:

Kto by cię za koleżankę chciał, bo jesteś zbyt kłótliwa. Hehe 

Wiele osób. A ty ile masz kolegow i kolezanek?

Ja mam gdzieś twoja szczurza egzystencję na ttm forum z kim ty jesteś z nim nie jesteś, jesteś na tyle skompromitowany ze nikogo tak naprawdę nie trzeba do niczego przekonywać. Ja mam teorie ze wszyscy dokładnie wiedza kim jesteś tylko cześć z różnych powodow przyjęła taktykę nietyrania ciebie ale uwierz mi ze cale forum wie zes thebill i Żodyn nie ma watpliwosci.

Mnie interesuje onaa i jej mechanizmy - tzn wcześniej - teraz już nie, nie mam zamiaru jej zbawiać wolna wola, dorosła kobieta jedynie dziecka zal . Wiele osób jej tłumaczyło - jak grochem o ścianę, była sama świadkiem - wolała wyparcie. Jej wybor. 

Jesteś zbyt zaangażowana w tą sprawę abym uwierzył że nie zależy ci na czymś. A zdanie osób którymi gardzę mam gdzieś więc  nie zajmuje mnie ich zdanie na mój temat. Hehe 

Nacpales się znowu butaprenem? 🤣🤣🤣

Nudzisz. Hehe 

6 minut temu, jukon tworki welcome napisał:

Chroniczny brak bolca i brak chętnych na mamuchę 🤣🤣🤣

Ale umie nawiązać kontakt i sobie pitolić jst tez makaron itd dogadałaby sie z kims innym a wybrała największego zwyrola. To ze szuka bolca to oczywizda wbrew temu co twierdzi 

Wiele osób. A ty ile masz kolegow i kolezanek?

Tylko koleżanki bo to moje oczy dodatkowe. Naura bo idę oglądać Starożytnych kosmitów. Hehe 

Przed chwilą, miszluft napisał:

Ale umie nawiązać kontakt i sobie pitolić jst tez makaron itd dogadałaby sie z kims innym a wybrała największego zwyrola. To ze szuka bolca to oczywizda wbrew temu co twierdzi 

Zaczyna się swatanie no babcia istna z ciebie . Hehe 

Jesteś zbyt zaangażowana w tą sprawę abym uwierzył że nie zależy ci na czymś. A zdanie osób którymi gardzę mam gdzieś więc  nie zajmuje mnie ich zdanie na mój temat. Hehe 

To zarabiscie to odplyn nareszcie bo przypominam ze dzisiaj sam sie do mnie dowaliles na jednym temacie a jak poszłam na inny znudzona twoimi ‚pojazdami’ upośledzonego i poszłam na neutralny temat o Allegro to polazles za mną wrzucac swoje pierdy. 
moze troszke to kontroluj bo pamietaj ze jeżykowi wciskasz wersje ze to za tobą łażą prowokują i w ogóle zazdroszczą takiego amanta 😃 pilnuj koncepcji.  

Źle wybrała bo kochliwa spagheteria by się chętnie spotkała a świrmo nigdy z nory nie wyjdzie i zaloże sie, że już jej posłał fejki zdjeciowe na priwa, ale że to ameba i pelikanica to wiadomo 🤣

• Haha 1

4 minuty temu, miszluft napisał:

Zboczony to ty jesteś pisząc ludziom ze byli gwalceni, są bezpłodni po gwałcie, zmartwychwstał im syn czy ze kąpią sie z ojcem i matka. Jesteś degeneratem

a teraz blokuj 

Jestem ale drapieżcą. Hehe 

Fakt trzeba szukać bolca żeby takie gadki nie były mocno przerazajonce

Tylko koleżanki bo to moje oczy dodatkowe. Naura bo idę oglądać Starożytnych kosmitów. Hehe 

Aha czyli macie podobny problem z jeżem, ty nie masz kolegow a ona nie umie nawiązać relacji z kobieta. No w sumie nie dziwie sie ze kolegow nie masz, za to dziwie ze masz kolezanki. Ale to pewnie takie one jeże. A mowisz na nie maluchy osrany kibel pkp i ze maja wiadro czy akurat ci sie trafiły bezdzietne dzievice? 😜

Aha czyli macie podobny problem z jeżem, ty nie masz kolegow a ona nie umie nawiązać relacji z kobieta. No w sumie nie dziwie sie ze kolegow nie masz, za to dziwie ze masz kolezanki. Ale to pewnie takie one jeże. A mowisz na nie maluchy osrany kibel pkp i ze maja wiadro czy akurat ci sie trafiły bezdzietne dzievice? 😜

Szacuneczek , bo to moje oczka w głowie . Hehe 

Źle wybrała bo kochliwa spagheteria by się chętnie spotkała a świrmo nigdy z nory nie wyjdzie i zaloże sie, że już jej posłał fejki zdjeciowe na priwa, ale że to ameba i pelikanica to wiadomo 🤣

Pewnie to co do Klaudiusza poszło z teletygodnia a Ewka znalazla w 5 minut w necie 😜 mi tez chciał to wysłać hahahah

generalnie niedawno jeszcze wymyslil historyjke ze tak wlasciwie to on nie jest Krzysio i ma inne imie które poznał tylko jeżyk po 20 latach bo jest wyjątkowym płatkiem śniegu 😅

nawet bó dla której przemalował łódkę nie poznała tego prawdziwego imienia 😃

jeżyk w ogle nie jest zdziwiony ze totalnie kazdy potwierdza ze Krzysztof to Krzysztof ona wie lepiej 😜 bo Krzysiu ja o tym zapewnił i ona mu zawierza no bo po co używać mozgu jak można nie 😃

• Haha 1

To zarabiscie to odplyn nareszcie bo przypominam ze dzisiaj sam sie do mnie dowaliles na jednym temacie a jak poszłam na inny znudzona twoimi ‚pojazdami’ upośledzonego i poszłam na neutralny temat o Allegro to polazles za mną wrzucac swoje pierdy. 
moze troszke to kontroluj bo pamietaj ze jeżykowi wciskasz wersje ze to za tobą łażą prowokują i w ogóle zazdroszczą takiego amanta 😃 pilnuj koncepcji.  

Obawiam się że ostatni zgasze światło jak ongiś na innych forach po skończonej eksploracji. Hehe 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się