Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mr_Kumpir

prawda cię wyzwoli

Polecane posty

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

a ty z kim aktualnie priwkujesz? czyje nudesy na tapecie?

Ja obecnie jestem znudzony samicami nikogo nie szukam a i wymagania mi wzrosły więc i oczekuję że będę czuł pożądanie póki co ziemię sprzedałem kk wyrobiłem i biorę się za biznes od nowego roku 

3 minuty temu, RitardModeracja napisał:

A jakie tu moje ziomy są? Elzbiete lubię a i tak nie będę udawac że jestem ślepa na jej głupotę. Ty zamiast stanąć w prawdzie że kleks to cham i prostak ogólnie to idziesz w zaparte bo macie priwki i tam jest milusi. Poza tym zawsze chcesz uchodzic tutaj za wyrocznie do spraw moralności a nie stać cie nawet na obiektywizm wobec swoich cycotrzepow. Bicz pliz

I ten dyktatorski ton. 😆

2 minuty temu, RitardModeracja napisał:

A jakie tu moje ziomy są? Elzbiete lubię a i tak nie będę udawac że jestem ślepa na jej głupotę. Ty zamiast stanąć w prawdzie że kleks to cham i prostak ogólnie to idziesz w zaparte bo macie priwki i tam jest milusi. Poza tym zawsze chcesz uchodzic tutaj za wyrocznie do spraw moralności a nie stać cie nawet na obiektywizm wobec swoich cycotrzepow. Bicz pliz

Też cię lubię, zawsze mi kogoś wypominałaś, przyzwyczaiłam się już. 😄

• Sad 1

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

To zaburzona osoba. Widzi drzazgę w czyimś oku a beli w swoim nie dostrzega. 

Lubi to po prostu i taką postawę na życie przyjęła, a tu łatwo takim być, w realu się waguje na bank, tu se można tak i jeszcze oklaski będą od kogoś.

1 minutę temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Łatwo go omami jakaś bo jak sam pisze nigdy nie miał szczerego zainteresowania więc z jednej strony red pile nauki pua z drugiej sztylet w plecy wsadzi jak płaska mu komplementy. Człowiek który nigdy cípy nie widział nie może się brać za związku. 

a może właśnie w swojej naiwności trafiłby na prawdziwe uczucie. Bez tego całego wyrachowania

3 minuty temu, RitardModeracja napisał:

Piekne podsumowanie twojej bytności na kafe gieniu. Trzeźwiej tak z Bogiem i czekaj cierpliwie na Magdalenę. Nadejdzie dzień gdy odgrzeje wasz kotlet przyjaźni bo zawsze to lepiej mieć klaskacza przy boku. Pozdrowionka gjenia

A co cię to interesuje na kogo ktoś czeka i znowu za bardzo wjeżdża ci szeryfowanie kto z kim ma się zadawać . 😁

3 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Ja obecnie jestem znudzony samicami nikogo nie szukam a i wymagania mi wzrosły więc i oczekuję że będę czuł pożądanie póki co ziemię sprzedałem kk wyrobiłem i biorę się za biznes od nowego roku 

masz biznes plan?

1 minutę temu, Get Out napisał:

Nie pisałem że masz tylko , że zachowujesz się jakby twoje dzieci zadawały się z kimś nieodpowiednim i ogłaszasz niezadowolenie oraz dyktowanie żeby się nie zadawali z tymi których nie trawisz. To przykład taki , a za manipulacje się nie bierz dzidzia , bo za cienka w uszach jesteś i widać czarno na białym twoje zachowanie. 😁

Jesteś uposledzony w moim systemie oceny człowieka. Naprawdę. Wyrażam swoje zdanie. Czy widzisz gdzieś tekst o tym by ktoś się z kimś nie zadawał? Bo ja widzę ale w wykonaniu iskry gdy lata za swoimi kraszami jak nawiedzona maria magdalena za Jezusem błagając by zmienili postępowanie. Ja se tylko komentuję zachowania hipokrytki która ma czelność wygłaszać kazania na temat moralności innych kobiet gdy jej się korba odkręci. Zresztą sysiu twoje teksty jakobyś tu każdego przejrzał na wylot jak przez swoje zapierdziale dziurawe gacie są złotem tego forum. A teraz weź rozpęd przykuj się do plastickowego wiadra w kolorze blu i yebnij czołem o żebra kaloryfera jak to masz w zwyczaju. Otrzeźwiejesz na chwilę.

2 minuty temu, Mgła napisał:

Lubi to po prostu i taką postawę na życie przyjęła, a tu łatwo takim być, w realu się waguje na bank, tu se można tak i jeszcze oklaski będą od kogoś.

Na realu nie ma opcji szeryfować, to tutaj chociaż i bardzo prymitywny mechanizm. 😁

• Like 1

5 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Łatwo go omami jakaś bo jak sam pisze nigdy nie miał szczerego zainteresowania więc z jednej strony red pile nauki pua z drugiej sztylet w plecy wsadzi jak płaska mu komplementy. Człowiek który nigdy cípy nie widział nie może się brać za związku. 

Nie rozumiem tego, co masz na myśli? Kto komu sztylet, on lasce?

1 minutę temu, Mgła napisał:

Nie rozumiem tego, co masz na myśli? Kto komu sztylet, on lasce?

Typowi odwala mu za trochę atencji pochwy i wszystkie przekonania w piach

1 minutę temu, RitardModeracja napisał:

Jesteś uposledzony w moim systemie oceny człowieka. Naprawdę. Wyrażam swoje zdanie. Czy widzisz gdzieś tekst o tym by ktoś się z kimś nie zadawał? Bo ja widzę ale w wykonaniu iskry gdy lata za swoimi kraszami jak nawiedzona maria magdalena za Jezusem błagając by zmienili postępowanie. Ja se tylko komentuję zachowania hipokrytki która ma czelność wygłaszać kazania na temat moralności innych kobiet gdy jej się korba odkręci. Zresztą sysiu twoje teksty jakobyś tu każdego przejrzał na wylot jak przez swoje zapierdziale dziurawe gacie są złotem tego forum. A teraz weź rozpęd przykuj się do plastickowego wiadra w kolorze blu i yebnij czołem o żebra kaloryfera jak to masz w zwyczaju. Otrzeźwiejesz na chwilę.

W każdym niemal poście wyrażasz niezadowolenie że ktoś z kimś się dogaduje tak jakby wjeżdżało ci tatuśkowanie i to są fakty, więc nie manipuluj że jest inaczej. 😆

5 minut temu, Mgła napisał:

Jestem zawsze jedna postacią i każdy wie pod którym nikiem siedzi boza babka. Czego nie można powiedzieć o niektórych osobach...zostawiam do dalszych przemyślen. Chociaż sądząc po preclach nie liczę na zbyt wiele refleksji. Ariwederczi roma. Rozumiem że w realu latasz z gołymi cycami przed panami i nie przeszkadza Ci gdy chlop traktuje jak szmaty inne kobiety. Rozumiesz analogię czy wytłumaczyć jeszcze jakoś?

1 minutę temu, Get Out napisał:

W każdym niemal poście wyrażasz niezadowolenie że ktoś z kimś się dogaduje tak jakby wjeżdżało ci tatuśkowanie i to są fakty, więc nie manipuluj że jest inaczej. 😆

Jestes tu znany z zamiłowania do wytykania innym w chory sposób rzeczy związanych z dziećmi. Zwłaszcza ze zmarłymi synami. Jak tam się zakończyła twoja znajomość z panią udającą nieboszczkę? Nadal masz dreszcze na ciele wybierając kolor plastickowego wiadra? Wszyscy zdrowi w tym jukonie? Ar ju siur?

• Haha 1

11 minut temu, Get Out napisał:

Nie pisałem że masz tylko , że zachowujesz się jakby twoje dzieci zadawały się z kimś nieodpowiednim i ogłaszasz niezadowolenie oraz dyktowanie żeby się nie zadawali z tymi których nie trawisz. To przykład taki , a za manipulacje się nie bierz dzidzia , bo za cienka w uszach jesteś i widać czarno na białym twoje zachowanie. 😁

Ona tu nieraz się zaorała, ale zapędy narcystyczne nie są w stanie jej tego uświadomić. Krytyka i krytyka, a sama nie widzi, jaką pajacówę tu z siebie robi. Inwalidka umysłowa. 

• Thanks 1

Jakie to zabawne gdy wszystkie tutejsze kŕetynki lgna do widmoka gdy nie maja żadnych racjonalnych argumentów xD a może one też chcom udawac nieboszczki żeby uchować się przed choro miloscio Krzysztofa z Kanady?

Mi elka jakieś przytyki pisała że nigdy się z takom nie spotkam ona mnie widzi jakoś inaczej niż rzeczywistości nie mam na to siły 

Mi pochwa żeby się spuszczac niepotrzebna grazyna jakaś albo fajna atrakcyjna co mi siedzi albo wolę być sam i mieć święty spokój 

11 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Mam ogarnięte koszty na minimalist poziomie więc startujemy będzie nip kasa fiskalna itd

A czemu akurat w tym momencie? te wszystkie wcześniejsze wymówki wyparowały?

9 minut temu, RitardModeracja napisał:

Jestes tu znany z zamiłowania do wytykania innym w chory sposób rzeczy związanych z dziećmi. Zwłaszcza ze zmarłymi synami. Jak tam się zakończyła twoja znajomość z panią udającą nieboszczkę? Nadal masz dreszcze na ciele wybierając kolor plastickowego wiadra? Wszyscy zdrowi w tym jukonie? Ar ju siur?

Dzidzia wytłumaczę ci jak krowie na rowie wielka inteligentko. Każdy ma gorszy dzień, ale w twoim przypadku nie ma dnia abyś nie bluzgała albo nie  skakała do kogoś i to wygląda jakbyś musiała codziennie odreagować jakiś realny syf. 😆

Edytowano przez Get Out
  • Like 2

Przed chwilą, Qwerty88 napisał:

A czemu akurat w tym momencie? te wszystkie wcześniejsze wymówki wyparowały?

Przepisy lepsze od nowego roku dla nowych działalności 

2 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Może na samice przyjdzie czas jak skończę mieszkanie rozwinę biznes czy będę milionerem po udanej hossie nvm

Tak masz racje, na samice przyjdzie czas jak już będziesz po 50 i nie będzie ci stawał. 😄

• Haha 1

Przed chwilą, Opłaty zrobione tak napisał:

Przepisy lepsze od nowego roku dla nowych działalności 

tylko tymczasowo, nic nie trwa wiecznie

Przed chwilą, Get Out napisał:

Dzidzia wytłumaczę ci jak krowie na rowie wielka inteligentko. Każdy ma gorszy dzień, ale w twoim przypadku nie ma dnia abyś nie bluzgała albo skakała do kogoś i to wygląda jakbyś musiała codziennie odreagować jakiś realny syf. 😆

Rozumiem ze o sobie piszesz powyżej? Dzidzie to ty masz w zapierdzialych majtkach szeryfie. Sam słoń by się nie powstydził twoich opowieści grozy. Scenariusz na piłę 25 możesz stworzyć. Mas talent chlopie. I ten mrok za kamienico gdy zostałeś wystawiony na rycersko próbę przez żadną przemocy niewiaste łoł. Żółwik

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Tak masz racje, na samice przyjdzie czas jak już będziesz po 50 i nie będzie ci stawał. 😄

Tak może być samiec nie ma co się spieszyc bogaty 45 może mieć 27

Pacz randka mewy z anastazje gdzie to mewa zrezygnował nie ona 

16 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

wszystkie przekonania w piach

Czemu zakładasz, że wszystkie? 😄 Jak już trochę wiedzy się ma i nie ma naiwności... plus obserwacja innych?

3 minuty temu, Opłaty zrobione tak napisał:

O dzisiaj niedziela handlowa 

A tak, byłem, zrobiłem zakupy.

Edytowano przez kris888

26 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Leżak w hipermarket

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się