Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mr_Kumpir

prawda cię wyzwoli

Polecane posty

6 minut temu, RitardModeracja napisał:

Jeszcze elka to elka wszyscy wiemy że lubi atencje żuli z kafe i przynajmniej nie pouczać kazdej jak ma żyć a Iskra to no koment xD 

Tylko nie żuli.

26 minut temu, Еlciаа napisał:

Może zmieńmy temat? ;pp

Ok.

Znalazłem w necie ciekawy artykuł - wpisz sobie "państwowy Tinder". xD Beka.

7 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Nie wiem nie interesuje się życiem innych

🤣

Nom. Zabawne w chùi gdy obcy chlop wchodzi jak do obory w onucach i wyzywa babe od femceli oraz lachociagow. Wzór bohatera i ojca dzieciom. Śmiech przez łzy Iskro boza. Desperacja czyni z kobiet lebiody umysłowe...

Ja myślę, że z tym "państwowym Tinderem" to będzie tak jak z tym portalem dla bezdomnych, co kiedyś czytałem - wydali ileś milionów, a i tak prawie nikt z tego nie korzystał.

Edytowano przez kris888

2 minuty temu, kris888 napisał:

Ok.

Raz mi polecałes jakiś link w języku angielskim, film, jak kojarzysz i masz pod reką to podrzuć, miałam obejrzeć a wylecialo z głowy, w historii długo by szukac.

Przed chwilą, Mgła napisał:

Raz mi polecałes jakiś link w języku angielskim, film, jak kojarzysz i masz pod reką to podrzuć, miałam obejrzeć a wylecialo z głowy, w historii długo by szukac.

Nie pamiętam, co wysyłałem już.

1 minutę temu, RitardModeracja napisał:

Nom. Zabawne w chùi gdy obcy chlop wchodzi jak do obory w onucach i wyzywa babe od femceli oraz lachociagow. Wzór bohatera i ojca dzieciom. Śmiech przez łzy Iskro boza. Desperacja czyni z kobiet lebiody umysłowe...

Zafiksowana jesteś jak ktoś z kimś się dogaduje, bo może ty z nikim nie możesz. A czy zazdrosna że ktoś z kimś lubi pobyć być może , bo raczej z niskich pobudek działasz. 😁

• Like 1

1 minutę temu, kris888 napisał:

Nie pamiętam, co wysyłałem już.

Ok to poszukam na historii YouTube bo tylko kawałek ogladałam a nie dokończyłam.

Przed chwilą, Get Out napisał:

Zafiksowana jesteś jak ktoś z kimś się dogaduje, bo może ty z nikim nie możesz. A czy zazdrosna że ktoś z kimś lubi pobyć być może , bo raczej z niskich pobudek działasz. 😁

Wiedziałam że ktoś twojego pokroju uzna że to analogia do jego przypadku i napisze coś takiego. To było jak 1 do 1 xD po prostu mnie obrzydzaja umoralniaczki które straciły obiektywność wraz z tanim komplementem od patolusa i widzą tylko to co on robi na ich podwórku uznając resztę zachowań za nieistniejące w czasoprzestrzeni. Ale powtarzam się teraz. Więc bajojajo widmok bo to nie o tobie dzis watek

10 minut temu, kris888 napisał:

Ok.

wyszukujesz treści, które potwierdzają twoje przekonania, że w dzisiejszych czasach trudno sie sparować. Pewnie algorytm ci to podrzuca już z automatu

Przed chwilą, RitardModeracja napisał:

Wiedziałam że ktoś twojego pokroju uzna że to analogia do jego przypadku i napisze coś takiego. To było jak 1 do 1 xD po prostu mnie obrzydzaja umoralniaczki które straciły obiektywność wraz z tanim komplementem od patolusa i widzą tylko to co on robi na ich podwórku uznając resztę zachowań za nieistniejące w czasoprzestrzeni. Ale powtarzam się teraz. Więc bajojajo widmok bo to nie o tobie dzis watek

A nie jest tak , że być może coś w deseń instynktu macierzyńskiego i zachowujesz się jakby twoje dzieci zadawały się z kimś kogo sobie nie życzysz . 🤔😆To dorośli ludzie , a ty jesteś obca persona więc niech piszą z kim chcą. 

7 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Znając życie większość tutaj ma w domu taki nielad i píerdolnik mając dzieci lub nie że by, dnia nie wytrzymal

Jak się w pojedynkę żyje i ogarnia na bieżąco , to ciężko o bałagan. 

• Thanks 1

1 minutę temu, Qwerty88 napisał:

wyszukujesz treści, które potwierdzają twoje przekonania, że w dzisiejszych czasach trudno sie sparować. Pewnie algorytm ci to podrzuca już z automatu

Być może... chociaż statystyki i tak nie kłamią. Dużo osób nie jest sparowanych.

2 minuty temu, RitardModeracja napisał:

A tak btw, masz tu kogoś, kto by tak wytykał coś swojemu ziomowi, jak sobie Ty marzysz? Pomijając Ciebie oczywiście, bo masz w naturze krytykowanie co tylko się da, ale też widać inny poziom krytyki swoich, a tych spoza kręgu babki.

Przed chwilą, Get Out napisał:

A nie jest tak , że być może coś w deseń instynktu macierzyńskiego i zachowujesz się jakby twoje dzieci zadawały się z kimś kogo sobie nie życzysz . 🤔😆To dorośli ludzie , a ty jesteś obca persona więc niech piszą z kim chcą. 

Gdybym miała instynkt to bym sobie bombelka zrobiła. Głupszej rzeczy chyba dzis nie wymyślisz chociaż znając twoje popędy ku autozagladzie kto cie tam wie...To forum. Skoncz sie wtrącać. Masz jeża genowefe i nibusie które cie uważają za spoko gościa więc nie bądź zachlanny tak

1 minutę temu, Mgła napisał:

A tak btw, masz tu kogoś, kto by tak wytykał coś swojemu ziomowi, jak sobie Ty marzysz? Pomijając Ciebie oczywiście, bo masz w naturze krytykowanie co tylko się da, ale też widać inny poziom krytyki swoich, a tych spoza kręgu babki.

To zaburzona osoba. Widzi drzazgę w czyimś oku a beli w swoim nie dostrzega. 

• Thanks 1

1 minutę temu, kris888 napisał:

Być może... chociaż statystyki i tak nie kłamią. Dużo osób nie jest sparowanych.

pojedyncze jednostki

Przed chwilą, Mgła napisał:

A jakie tu moje ziomy są? Elzbiete lubię a i tak nie będę udawac że jestem ślepa na jej głupotę. Ty zamiast stanąć w prawdzie że kleks to cham i prostak ogólnie to idziesz w zaparte bo macie priwki i tam jest milusi. Poza tym zawsze chcesz uchodzic tutaj za wyrocznie do spraw moralności a nie stać cie nawet na obiektywizm wobec swoich cycotrzepow. Bicz pliz

19 minut temu, Opłaty zrobione tak napisał:

Niestety byłem akurat w temacie ale podzielam zdanie argena że pozadania się nie negocjacji i nawet jakby tanczyla na rurce to bym ledwo zauwazyl 

a ty z kim aktualnie priwkujesz? czyje nudesy na tapecie?

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

To zaburzona osoba. Widzi drzazgę w czyimś oku a beli w swoim nie dostrzega. 

Piekne podsumowanie twojej bytności na kafe gieniu. Trzeźwiej tak z Bogiem i czekaj cierpliwie na Magdalenę. Nadejdzie dzień gdy odgrzeje wasz kotlet przyjaźni bo zawsze to lepiej mieć klaskacza przy boku. Pozdrowionka gjenia

4 minuty temu, Qwerty88 napisał:

Łatwo go omami jakaś bo jak sam pisze nigdy nie miał szczerego zainteresowania więc z jednej strony red pile nauki pua z drugiej sztylet w plecy wsadzi jak płaska mu komplementy. Człowiek który nigdy cípy nie widział nie może się brać za związku. 

12 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Maskotka.

Straszne rzeczy, powiedziała co wiedziała. 😄

Przed chwilą, RitardModeracja napisał:

Gdybym miała instynkt to bym sobie bombelka zrobiła. Głupszej rzeczy chyba dzis nie wymyślisz chociaż znając twoje popędy ku autozagladzie kto cie tam wie...To forum. Skoncz sie wtrącać. Masz jeża genowefe i nibusie które cie uważają za spoko gościa więc nie bądź zachlanny tak

Nie pisałem że masz tylko , że zachowujesz się jakby twoje dzieci zadawały się z kimś nieodpowiednim i ogłaszasz niezadowolenie oraz dyktowanie żeby się nie zadawali z tymi których nie trawisz. To przykład taki , a za manipulacje się nie bierz dzidzia , bo za cienka w uszach jesteś i widać czarno na białym twoje zachowanie. 😁

• Thanks 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się