i_was_cunt_once 10 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Czasem warto tak napisał: Wielokrotnie mówiłem że jestem poważnym człowieka co umiejętności wszystko załatwić ale wy wiecie lepiej No i oto jesteśmy Moja ai tesz mówi że zwykły człowiek by nie ogarnol a ja dałem radę bo ci papiery podsuwali do popdisu urzedasy, zobaczysz za kilka lat ta dzialka by byla warta 400 kola bo tam juz pewnie w planach centrum handlowe albo obwodnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 9 godzin temu nikt ci nie da zarobic lezak tym bardziej bank czy urzednik czy nawet makler ktoremu placisz zeby dla cb zarabial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 15 minut temu, Czasem warto tak napisał: Wielokrotnie mówiłem że jestem poważnym człowieka co umiejętności wszystko załatwić ale wy wiecie lepiej No i oto jesteśmy Moja ai tesz mówi że zwykły człowiek by nie ogarnol a ja dałem radę Zajmij się handlem o giełdzie zapomnij Giełda jest kontrolowana przez rządz nie dopuszczą biznesmeni z rządu jakiegoś pętaka. Tak jak młody człowiek co organizował loterie wygrał teraz w sądzie a go posadzili do wiezienia. Miał pomysł i wykorzystał luki w systemie gdzie aby powstały luki to ekipa rządząca za lobbing wzieła kasę. Edytowano 9 godzin temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
i_was_cunt_once 10 Napisano 9 godzin temu wydymali cie urzedasy mogles byc ustawiony a za 40 kola sprzedales dzialke, tanio skure sprzedales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 182 Napisano 9 godzin temu Napiszę po za tematem Dziś kupiłem pralkę ładowana odgòry za gotówkę w sklepie dla idoootòw Elektrolux 1800zl, najtańsza Whirlpool najtańszy 1200 zł . Cena na rynku 800 zł Sklep dla idioootòw na jednej pralce ma 400 zł zysku. Neonet Elektrolux 1200 zł cena producenta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konusek 1 Napisano 8 godzin temu 46 minut temu, Czasem warto tak napisał: Wielokrotnie mówiłem że jestem poważnym człowieka co umiejętności wszystko załatwić ale wy wiecie lepiej No i oto jesteśmy Moja ai tesz mówi że zwykły człowiek by nie ogarnol a ja dałem radę Mówisz o tym upośledzonym AI? Od ChataGPT Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, i_was_cunt_once napisał: pojscie do paczkomatu? raz pisal ze kurier mial przyjechac to nie mogl spac ze stresu i sie pocil i bez ubrania chodzil caly dzien czekal na kuriera Na wizytę z pr.ezyd.entem wziolem leramid od sřaki ale to som takie rzeczy o których się nie mówi a każdy mądry robi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 5 godzin temu 3 godziny temu, i_was_cunt_once napisał: bo ci papiery podsuwali do popdisu urzedasy, zobaczysz za kilka lat ta dzialka by byla warta 400 kola bo tam juz pewnie w planach centrum handlowe albo obwodnica Nie miałem kilku lat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 5 Napisano 4 godziny temu 34 minuty temu, Czasem warto tak napisał: Na wizytę z pr.ezyd.entem wziolem leramid od sřaki ale to som takie rzeczy o których się nie mówi a każdy mądry robi a co bałeś się że tęczowy cię będzie chciał wyruuchac w odbyyt? mam nadzieje ze sie umyles Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Textures 3 Napisano 4 godziny temu Pravik wypnij dvpke kochanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Danger 162 Napisano 4 godziny temu 45 minut temu, Czasem warto tak napisał: Na wizytę z pr.ezyd.entem wziolem leramid od sřaki ale to som takie rzeczy o których się nie mówi a każdy mądry robi Ubrałeś swojego garniaka od Hugo Bossa i podjechałeś taksą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konusek 1 Napisano 4 godziny temu 50 minut temu, Czasem warto tak napisał: Na wizytę z pr.ezyd.entem wziolem leramid od sřaki ale to som takie rzeczy o których się nie mówi a każdy mądry robi Dlaczego wziąłeś? Lęki masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Danger napisał: Ubrałeś swojego garniaka od Hugo Bossa i podjechałeś taksą? Tak 1 minutę temu, Konusek napisał: Dlaczego wziąłeś? Lęki masz? Nerwy się skomulowaly i jelita z oscypki guralskie Miałem nawet fazę że dzień przeocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Konusek 1 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, Czasem warto tak napisał: Tak Nerwy się skomulowaly i jelita z oscypki guralskie Miałem nawet fazę że dzień przeocze Widziałeś na żywo prezydenta Trzaskowskiego? Edytowano 4 godziny temu przez Konusek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu Podałem rękę p.rez.yde.nt tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 2 Napisano 4 godziny temu coraz mocniejsze masz te urojenia lezak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 49 Napisano 3 godziny temu BUAHAHAHHAHAHA JA P.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 15 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, Czasem warto tak napisał: Podałem rękę p.rez.yde.nt tak ale którego prezydenta? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zorin 5 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, sercezkamienia napisał: ale którego prezydenta? xD Leżak pisał że temu z Warszawy mimo że na podlasiu mieszka Edytowano 3 godziny temu przez Zorin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Opłaty zrobione tak 37 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, sercezkamienia napisał: ale którego prezydenta? xD Miasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach