Textures 3 Napisano 4 godziny temu Szkoda na was czasu, bo jak pisze normalnie, to zaraz obrażacie buahahaha Przeprosin chcą, ssijcie mi kutange frajerzy. Zasługujecie jedynie na wpiërdol albo nowotwór i powolna smierc. Żegnam [czesc] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu Dumbo znowu dzisiaj speszylem huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1321 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Na to wygląda, dlatego jest tylko jedno wyjście Jakie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1321 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Czasem warto tak napisał: 230kg Za mało. Gdzieś 345 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 380 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Jakie? Łóżko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1321 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Łóżko Masz rację i z misiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 380 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Masz rację i z misiem Groszkiem Grzesiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Masz rację i z misiem Ciężko jest przetrwać dlatego elka kradnie mleko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1321 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Czasem warto tak napisał: Ciężko jest przetrwać dlatego elka kradnie mleko Myślę że kradzież mleka byłaby najgłupsza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1321 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Groszkiem Grzesiem Tak ale lubię też marchewkę Marysie z dzieckiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Myślę że kradzież mleka byłaby najgłupsza. Miała szczęście że policji nie wezwali tylko musiała wszystko od nowa wypikac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 4 godziny temu Ale w sumie tak se wyobrażałem jakby musiało się stać to lepiej że elka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 380 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tak ale lubię też marchewkę Marysie z dzieckiem Marysia jest moja, Ty dziś śpisz z facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach