sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu napiszcie mi coś haha xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, sercezkamienia napisał: napiszcie mi coś haha xD Ziemię sprzedałem i kartę kredytową wyrobiłem teraz mam 67k xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Czasem warto tak napisał: Ziemię sprzedałem i kartę kredytową wyrobiłem teraz mam 67k xD ziemia na zadvpiu totalnym rozumiem? jak za taką cenę? jeśli tak to dobrze zrobiłeś leżak bo na ziemie na zadvpiu i tak cieżko znaleźć chętnego a ty sam byś tam nic nie zrobił bo jesteś typem który woli wygodnie żyć w bloku przed 80 cali telewizorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, sercezkamienia napisał: ziemia na zadvpiu totalnym rozumiem? jak za taką cenę? jeśli tak to dobrze zrobiłeś leżak bo na ziemie na zadvpiu i tak cieżko znaleźć chętnego a ty sam byś tam nic nie zrobił bo jesteś typem który woli wygodnie żyć w bloku przed 80 cali telewizorem Nie było wyjścia bo byłem jednom z 5 osób nic bym z tym nie zrobil blokujac sprzedaż osobiście miałem za chudy pasek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu Myślę czy sobie kupić podstawke ps2 fat ty masz ps2? Ostatnio kupiłem kabel komponent i świetny obraz na 32 lcd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Czasem warto tak napisał: Myślę czy sobie kupić podstawke ps2 fat ty masz ps2? Ostatnio kupiłem kabel komponent i świetny obraz na 32 lcd nie mam ps2 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu Na wii tesz poluje komplet bardzo tanio teraz można wyrwac np 150zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, sercezkamienia napisał: nie mam ps2 xD Ja teraz będę zbierał 16 konsol na kallax Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu 3 desperado wlatuje jestem jak artur morgan w red dead 2 kowbojem jestem na dzikim zachodzie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, sercezkamienia napisał: nie mam ps2 xD A właśnie czekam na płytę goldhen ostatnio kupiłem drugą ps4 slim do sypialni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Czasem warto tak napisał: Ja teraz będę zbierał 16 konsol na kallax dobrze kolego że zdążyłem przed podwyżką cen ramu a zaraz i karty graficzne idą w górę xD ty wiesz co ten post znaczy, gadaliśmy ostatnio co planowałem kupić xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, sercezkamienia napisał: dobrze kolego że zdążyłem przed podwyżką cen ramu a zaraz i karty graficzne idą w górę xD ty wiesz co ten post znaczy, gadaliśmy ostatnio co planowałem kupić xD No tak ja sobie zrobiłem przemeblowanie i teraz mam setup 4 monitory z nVidie 1050ti Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu i kieeedyś cię znajdę nanana xD teraz to już tylko naj3bać cyferek na koncie i znaleźć loszkę do zapłodnienia i potem emerytura i picie whisky i palenie cygar xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu A nie wiem czemu na ddr4 nie zauważyłem wzrostu cen do moich kadlubow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Czasem warto tak napisał: No tak ja sobie zrobiłem przemeblowanie i teraz mam setup 4 monitory z nVidie 1050ti moja sama nowa karata graficzna jest droższa niż całe życie przemka pravika xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu To chyba tylko najnowsze ramy poszly w górę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu 10 grudnia wypłata i premia świąteczna niech cyferki na koncie rosną xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, sercezkamienia napisał: moja sama nowa karata graficzna jest droższa niż całe życie przemka pravika xD A jakom wybrales ja czekam na przerobke ps5 juz 10.01 jest zlamana mam 11.60 a majom się zajac 12.00 bo jest podatne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Czasem warto tak napisał: To chyba tylko najnowsze ramy poszly w górę nieee xD wszystko idzie xD ramy i dyski a producenci kart graficznych powiedzieli że jak ramy idą w górę to i karty oni puszczą drożej xD wszystko pójdzie jeszcze bardziej w górę od nowego roku xD na wszystkim i tak już jest przebitka i będzie już tylko gorzej xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Czasem warto tak napisał: A jakom wybrales ja czekam na przerobke ps5 juz 10.01 jest zlamana mam 11.60 a majom się zajac 12.00 bo jest podatne 5070ti 16gb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, sercezkamienia napisał: nieee xD wszystko idzie xD ramy i dyski a producenci kart graficznych powiedzieli że jak ramy idą w górę to i karty oni puszczą drożej xD wszystko pójdzie jeszcze bardziej w górę od nowego roku xD na wszystkim i tak już jest przebitka i będzie już tylko gorzej xD To nie wiem ddr4 nawet 29zl widziałem za 8gb kosci mff według mnie to tanio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Czasem warto tak napisał: To nie wiem ddr4 nawet 29zl widziałem za 8gb kosci mff według mnie to tanio ja mam 32 gb ddr5 xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, sercezkamienia napisał: 5070ti 16gb Chyba dobra cena wydajność Rymcym tez ma takom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, sercezkamienia napisał: ja mam 32 gb ddr5 xD To ten komputer chyba minimum 8tyś będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 6 godzin temu Wyżej jest tylko 5080 i 5090 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sercezkamienia 16 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Czasem warto tak napisał: To ten komputer chyba minimum 8tyś będzie pfffffff xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, sercezkamienia napisał: ja mam 32 gb ddr5 xD Mi wystarczy że dojde do 16gb w jednym głównym atx do tego jakąś 3050 lub 5050 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 5 godzin temu Czy tam nvm 4060 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czasem warto tak 4 Napisano 5 godzin temu Chyba widziałem takom 4060 uzywke za 999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREV0 49 Napisano 5 godzin temu NO ELO TOSZIR, OGARNIASZ ŻYCIE? LASKE SOBIE ZNALAZŁEŚ CZY NADAL POD ANIME BRANDZLUJESZ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach