Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
sercezkamienia

czasami człowiek musi się napić xD co to za życie bez alkoholu? xD najdłużej wytrzymałem 12 miesięcy i to była męka i nuda jak chvj xD

Polecane posty

1 minutę temu, Еlciаа napisał:

O toszir, jak ja Cię dawno nie widziałam. 😄

O dobry wieczór, czy dobra noc jak powinienem napisać... 😄 ale jestem zaskoczony, no nie spodziewałem się... witam, no dawno się nie widzieliśmy, chyba już z kilka lat xD a miałem iść spać zaraz, jak tam leci? 

Przed chwilą, sercezkamienia napisał:

O dobry wieczór, czy dobra noc jak powinienem napisać... 😄 ale jestem zaskoczony, no nie spodziewałem się... witam, no dawno się nie widzieliśmy, chyba już z kilka lat xD a miałem iść spać zaraz, jak tam leci? 

Będzie pewnie kilka lat juz. xD

Kiedyś pamietam dość często bywaleś w nocy. U mnie całkiem dobrze ale nie słuchaj tutejszych przegrywów bo oni piszą same bzdury. 😄

Będzie pewnie kilka lat juz. xD

Kiedyś pamietam dość często bywaleś w nocy. U mnie całkiem dobrze ale nie słuchaj tutejszych przegrywów bo oni piszą same bzdury. 😄

kiedyś dużo tu siedziałem, to prawda, ale dużo się działo wtedy i różnie było. działo się dużo odpałów, teraz spokój, ale tam raz na jakiś czas to zajrzę, zobaczyć czy tutejsze świry dalej świrują, skoro ja już odpuściłem świrowanie, ktoś musi to przejąć po mnie xD a tak to jestem dalej sobą, ale trochę bardziej już ogarnięty xD

kiedyś dużo tu siedziałem, to prawda, ale dużo się działo wtedy i różnie było. działo się dużo odpałów, teraz spokój, ale tam raz na jakiś czas to zajrzę, zobaczyć czy tutejsze świry dalej świrują, skoro ja już odpuściłem świrowanie, ktoś musi to przejąć po mnie xD a tak to jestem dalej sobą, ale trochę bardziej już ogarnięty xD

Jak już zaglądasz to w środku nocy więc wtedy śpię, a teraz los chciał że się obudziłam ;pp

W każdym razie dobrze że jesteś ogarnięty. xD

• Haha 1

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Jak już zaglądasz to w środku nocy więc wtedy śpię, a teraz los chciał że się obudziłam ;pp

W każdym razie dobrze że jesteś ogarnięty. xD

no kiedyś musiał przyjść ten czas żeby się życiowo ogarnąć xD 

2 minuty temu, sercezkamienia napisał:

no kiedyś musiał przyjść ten czas żeby się życiowo ogarnąć xD 

Tez się trochę ogarnęłam bo nie przesiaduje tu już po nocach. xD

Tez się trochę ogarnęłam bo nie przesiaduje tu już po nocach. xD

jak nie jak teraz jesteś chyba że weekendy się nie liczą xD 

jak nie jak teraz jesteś chyba że weekendy się nie liczą xD 

Obudziłam się przed chwilą i zajrzałam a kiedyś tak siedziałam prawie codziennie.

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Obudziłam się przed chwilą i zajrzałam a kiedyś tak siedziałam prawie codziennie.

spko drażnie się tylko tak xD no ja kiedyś też codziennie po nocach tu siedziałem chyba że do roboty chodziłem to nie i wtedy w weekendy ładowałem procenty i gadaliśmy wtedy fajne czasy były xD ale to chyba zmiana na plus jak tu nie siedzisz juz tak codziennie 

2 minuty temu, sercezkamienia napisał:

spko drażnie się tylko tak xD no ja kiedyś też codziennie po nocach tu siedziałem chyba że do roboty chodziłem to nie i wtedy w weekendy ładowałem procenty i gadaliśmy wtedy fajne czasy były xD ale to chyba zmiana na plus jak tu nie siedzisz juz tak codziennie 

W nocy to nawet by nie było z kim pogadać bo tylko lezak tu gnije a jego mam już przesyt totalny, w kółko o tym samym gada. xd

W nocy to nawet by nie było z kim pogadać bo tylko lezak tu gnije a jego mam już przesyt totalny, w kółko o tym samym gada. xd

lezak to wyjątkowy przypadek, przynajmniej trzyma forum przy życiu xD

1 minutę temu, sercezkamienia napisał:

lezak to wyjątkowy przypadek, przynajmniej trzyma forum przy życiu xD

Wiem ale tak dzień w dzień on to można by było oszalec. ;D

4 minuty temu, Еlciаа napisał:

Wiem ale tak dzień w dzień on to można by było oszalec. ;D

może mu płacą za generowanie sztucznego ruchu ale pewnie nie, on jest po prostu wyjątkowy na swój sposób xD

może mu płacą za generowanie sztucznego ruchu ale pewnie nie, on jest po prostu wyjątkowy na swój sposób xD

To na pewno. xd

29 minut temu, sercezkamienia napisał:

Jeszcze Kochana Nimfuś była. Tęsknię za tym.

Przed chwilą, Flatpak napisał:

Jeszcze Kochana Nimfuś była. Tęsknię za tym.

a co u niej? wchodzi jeszcze? moje dwie forumowe kumpele elcia i nimfetka ile nocy ja spędziałem na gadaniu z nimi xD

3 minuty temu, sercezkamienia napisał:

a co u niej? wchodzi jeszcze? moje dwie forumowe kumpele elcia i nimfetka ile nocy ja spędziałem na gadaniu z nimi xD

Podobno słabo u Niej i i była tutaj kilka dni temu, ale ja osobiście jej nie widziałem. Ja ostatnio ponad rok temu z Nią pisałem.

Edytowano przez Flatpak

8 minut temu, sercezkamienia napisał:

Ja czasami z nią pisze, mamy swoje numery.

• Sad 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się