Spaghetti... 387 Napisano niedziela o 21:29 (edytowany) Na skasowany temat zagramy ... Edytowano niedziela o 21:30 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 670 Napisano 9 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 670 Napisano 8 godzin temu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 6 godzin temu ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 5 godzin temu Cudowny anioł i przepiękna kobieta 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 5 godzin temu De Mono zawsze miał dobry gust 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 5 godzin temu Byłam kiedyś na koncercie De Mono, Blue Cafe i Stachurskiego Ale to było tak dawno, że człowiek już nie pamięta (jednak się starzeję ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1331 Napisano 5 godzin temu Ta jest fajna: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: Byłam kiedyś na koncercie De Mono, Blue Cafe i Stachurskiego Ale to było tak dawno, że człowiek już nie pamięta (jednak się starzeję ) Fajne klasyczne zespoły dziś takich nie ma Dawno temu za górami za lasami ( ja też, ale nie widać po nas ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Ta jest fajna: Ta też niezła: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1331 Napisano 4 godziny temu 25 minut temu, Spaghetti... napisał: Ta też niezła: Ta nowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, Onaaaa napisał: Ta nowa A ta stara, ale jara Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 4 godziny temu Nie mogę zasnąć 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie mogę zasnąć Wyśpij się spokojnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 4 godziny temu Nie ma zimy, bo dziś prawie przedwiośnie, boli mnie głowa - Mimo, że rzadko cokolwiek mnie boli i jak tu zasnąć? 🫢 Dobrze, że jutro trochę później idę do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 4 godziny temu (edytowany) To fakt, czyli jesteś z moich ciężkich pogodowych klimatów, więc połóż się delikatnie na miękką pościel i spóbuj zasnąć Dla mnie też, bo mogę pospać dłużej Edytowano 4 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 14 Napisano 4 godziny temu 0dbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 183 Napisano 4 godziny temu 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma zimy, bo dziś prawie przedwiośnie, boli mnie głowa - Mimo, że rzadko cokolwiek mnie boli i jak tu zasnąć? 🫢 Dobrze, że jutro trochę później idę do pracy Byś odwiedziła przed pracą Pawła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 4 godziny temu 19 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma zimy, bo dziś prawie przedwiośnie, boli mnie głowa - Mimo, że rzadko cokolwiek mnie boli i jak tu zasnąć? 🫢 Dobrze, że jutro trochę później idę do pracy A tak serio, weż aspirynę lub paracetamol i posłuchaj mojej muzy Masz tak zayebisty charakter, że wywalasz mnie z obuwia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Byś odwiedziła przed pracą Pawła. Jutro go odwiedzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 3 godziny temu Lubię ten kawałek i często go słucham I cyk mamy wtorek 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, 250GodzinTak napisał: Lubię ten kawałek i często go słucham I cyk mamy wtorek Znam, ale czas nie zawsze leczy rany Wyjątkowy wtorek, bo to początek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 3 godziny temu Jeju ta muzyka mnie zawsze rozwalała i baba z pieńkiem Dzięki za przypomnienie (Na ten moment brak reakcji na tym koncie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 9 Napisano 3 godziny temu 53 minuty temu, Spaghetti... napisał: Masz tak zayebisty charakter, że wywalasz mnie z obuwia Szpagheteria a ty widziałeś salową zanim się oświadczyłeś? Pamiętame, że łykałeś wszystkie fejki Pokahontaz i wierzysz, że Bandzior pozowała ci w czerwonym szlafroczku na dywanie to dawaj ewentualne foto to ci powiemy czy to salowa czy fejczury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jeju ta muzyka mnie zawsze rozwalała i baba z pieńkiem Dzięki za przypomnienie (Na ten moment brak reakcji na tym koncie) Ciężki klimat, ale do dziś nie ma takiego serialu Nie ma za co Magda luzik i dobrej nocy Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 0 Napisano 3 godziny temu Buahaha ale ten sraghetti to obraz nędzy i rozpaczy XDD Zakochał się w starej 50 letniej łysej pruukwie, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Kocham3lcie napisał: Buahaha ale ten sraghetti to obraz nędzy i rozpaczy XDD Zakochał się w starej 50 letniej łysej pruukwie, haha Przynajmniej jestem sobą i nie gram w gierki całe dnie jak Ty namiotowy zamiast brać się za siebie Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Ciężki klimat, ale do dziś nie ma takiego serialu Nie ma za co Magda luzik i dobrej nocy Za chwilę się kładę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach