250GodzinTak 582 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Spaghetti... napisał: Wiem, czasem nie jest łatwo, ale powinnaś odpocząć Też nie mogę myślę. Ja mam taras przed sobą i jest tak samo ciepło aż dziwnie. Czuć tą zmianę Odpocznę w Święta i w styczniu na urlopie. Ale tutaj szkoda cokolwiek coś pisać, bo wariaty się zlatują na miotłach i obrażają 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 546 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Odpocznę w Święta i w styczniu na urlopie. Ale tutaj szkoda cokolwiek coś pisać, bo wariaty się zlatują na miotłach i obrażają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 18 minut temu, 250GodzinTak napisał: Odpocznę w Święta i w styczniu na urlopie. Ale tutaj szkoda cokolwiek coś pisać, bo wariaty się zlatują na miotłach i obrażają Dobrze, tylko uważaj na siebie martwię się. Całe życie nic nie warte z wariatami, więc nocą idźmy spać i zostańmy sami Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 387 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, gnomee napisał: Na twoje chamstwo i prostactwo mam odpowiedż 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach