Ali Baba 18 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 10 godzin temu, Krzysio Kupa napisał: po pierwsze tego nie da się sluchać, a walczyl jak lew o honor Darii xD a po drugie dzisiaj prawola z Iskrą pomylił xD Tadzio ma downa. Wstyd sie śmiac, bo na uttzymaniu babki siedzi w piwnicy bez ogrzewania. Krejzi sie wygadala ze go poznala odrabiając prace spoleczne za kradzieze bazarowe. Zrobil na niej spore wrażenie bystroscią spojrzenia i sie zakoffali w sobie. Reszte wszyscy znamy... Edytowano 6 godzin temu przez Ali Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 12 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, big buu napisał: Tylko jeden? Kolejnych 10 amantów z kafe , 3 partnerów seksualnych i kolejne dziedzko... niech sie je...je za kamienica z kim chce tylko blagam niech jej ktos wytlumaczy jak dziala antykoncepcja bo swiat jest pelen zjj..ow i nie potrzebuje kolejnych moonow czy widmokow albo innej patologii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 58 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: Tadzio ma downa. Wstyd sie śmiac, bo na uttzymaniu babki siedzi w piwnicy bez ogrzewania. Krejzi sie wygadala ze go poznala odrabiając prace spoleczne za kradzieze bazarowe. Zrobil na niej spore wrażenie bystroscią spojrzenia i sie zakoffali w sobie. Reszte wszyscy znamy... Idz poklep pryszczata pipke ze skojarzeniami seksualnymi na temat kilkulatków po plecach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: Wstyd sie śmiac, bo na uttzymaniu babki siedzi w piwnicy bez ogrzewania powinienes jeszcze dopisac ze opiekuje sie 3 synami i by bylo wiadomo kogo zycie opowiadasz i przypisujesz mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 141 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, knur na wózku napisał: niech sie je...je za kamienica z kim chce tylko blagam niech jej ktos wytlumaczy jak dziala antykoncepcja bo swiat jest pelen zjj..ow i nie potrzebuje kolejnych moonow czy widmokow albo innej patologii. Jest poważnie piėrdolnięty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jest poważnie piėrdolnięty... to nie moja wina tylko dealera podobno jak zmienie na ciebei to bede normalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, knur na wózku napisał: powinienes jeszcze dopisac ze opiekuje sie 3 synami i by bylo wiadomo kogo zycie opowiadasz i przypisujesz mnie to nie prawda, jestes ubezwlasnowolniony przez babke bo żyles z chwilówek ktore biedna z małej renciny splaca do dzis. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: to nie prawda, jestes ubezwlasnowolniony przez babke bo żyles z chwilówek ktore biedna z małej renciny splaca do dzis. tak tak i opiekuje sie 3 synami podrywajac elke i marzac o mlodym chlopcu. wszystko sie zgadza 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 141 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, knur na wózku napisał: to nie moja wina tylko dealera podobno jak zmienie na ciebei to bede normalny To zmień ale nie na mnie bo ja bym ci w zyciu nic nie sprzedała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, knur na wózku napisał: tak tak i opiekuje sie 3 synami podrywajac elke i marzac o mlodym chlopcu. wszystko sie zgadza zaraz babka wpadnie do kajuty i ci prond odetnie. nie musisz tak pokrzykiwać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: To zmień ale nie na mnie bo ja bym ci w zyciu nic nie sprzedała. ok zmieniam zdanie porzadny z ciebie dealer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 12 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: zaraz babka wpadnie do kajuty i ci prond odetnie. nie musisz tak pokrzykiwać... kiedys stara zobaczy co tu wypisujesz i skonczysz z alimentami i bez srodkow do zycia zobaczysz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 18 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, knur na wózku napisał: kiedys stara zobaczy co tu wypisujesz i skonczysz z alimentami i bez srodkow do zycia zobaczysz. prawde pisze , forum wszystko wie o tobie i beatce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 141 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, knur na wózku napisał: ok zmieniam zdanie porzadny z ciebie dealer Przed chwilą pisaleś że moge się jėbac za kamienicą z kim chcę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchaczu i 40 gwałcicieli 3 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, paprykarz szczecinski napisał: Już tylu chyba nawet na Kafe nie ma chyba ze liczysz wszystkie konta puchacza to może znajdzie sie jeszcze z 500 amantow Pomówienia, nic więcej... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 58 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: To zmień ale nie na mnie bo ja bym ci w zyciu nic nie sprzedała. Liścia też nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 58 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: prawde pisze , forum wszystko wie o tobie i beatce. Tak zwłaszcza to imie jest bardzo autentyczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 58 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, knur na wózku napisał: kiedys stara zobaczy co tu wypisujesz i skonczysz z alimentami i bez srodkow do zycia zobaczysz. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 141 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, big buu napisał: Liścia też nie? Liścia jeszcze ewentualnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Puchaczu i 40 gwałcicieli 3 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Liścia jeszcze ewentualnie. Libed to typowy przykład syndromu Dunninga-Krugera 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszczy jukon welcome 9 Napisano 6 godzin temu Krzysio Kupa nie zdzierżyl beki z bana na płytę główną i blok wjechał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 12 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Еlciаа napisał: Przed chwilą pisaleś że moge się jėbac za kamienicą z kim chcę. a co to ma do rzeczy ? no mozesz co mnie to obchodzi a dealerem mozesz byc porzadnym i nie oszukiwac na jakosci towaru czego nie rozumiesz ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 18 Napisano 6 godzin temu 15 minut temu, Еlciаа napisał: Przed chwilą pisaleś że moge się jėbac za kamienicą z kim chcę. to logika tadzia, mozesz za kamienicą ale tadzio musi pozwolic. inaczej nie mozesz. przecież to jasne jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 141 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Puchaczu i 40 gwałcicieli napisał: Libed to typowy przykład syndromu Dunninga-Krugera Pasuje do niego. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 58 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, choroszczy jukon welcome napisał: Krzysio Kupa nie zdzierżyl beki z bana na płytę główną i blok wjechał Hahaah no Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 141 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, knur na wózku napisał: a co to ma do rzeczy ? no mozesz co mnie to obchodzi a dealerem mozesz byc porzadnym i nie oszukiwac na jakosci towaru czego nie rozumiesz ? Wszystko rozumiem, jaja sobie robie bo nie da się odpowiadać na twoje posty na poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
paprykarz szczecinski 58 Napisano 6 godzin temu (edytowany) Christopher Shit albo lepiej Chris Poop Edytowano 6 godzin temu przez paprykarz szczecinski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 12 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: to logika tadzia, mozesz za kamienicą ale tadzio musi pozwolic. inaczej nie mozesz. przecież to jasne jest wy naprawde jestescie tepi i nie obrazajcie sie ja tylko stwierdzam fakt porzadny dealer to ktos kto sprzedaje dobry towar to ze sie ktos puszcza nie znaczy ze nie moze byc porzadnym dealerem czy np. porzadnym stolarzem nie rozumiecie prostych zdan widzicie slowo porzadny i wam sie juz kojarze ze jak daje du.. za talerz zupy albo za kamienica to nie moze byc porzadna w czyms innym. moze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
knur na wózku 12 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Pasuje do niego. rozumiesz co to blad poznawczy a nie rozumiesz prostego zdania ? moze zamiast tracic czas na sprawdzanie nomenklatury w googlu lepiej wez ksiazki dziecka z podstawówki i poucz sie z nim podstaw jezyka lepiej na tym wyjdziesz a i dziecku jak ma geny jakie ma pewnie sie przyda pomoc w lekcjach. na pewno to bedzie lepiej wykorzystany czas niz sprawdzanie co wrobelek napisal i proba zaimponwoania mu. Edytowano 5 godzin temu przez knur na wózku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 141 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, knur na wózku napisał: wy naprawde jestescie tepi i nie obrazajcie sie ja tylko stwierdzam fakt porzadny dealer to ktos kto sprzedaje dobry towar to ze sie ktos puszcza nie znaczy ze nie moze byc porzadnym dealerem czy np. porzadnym stolarzem nie rozumiecie prostych zdan widzicie slowo porzadny i wam sie juz kojarze ze jak daje du.. za talerz zupy albo za kamienica to nie moze byc porzadna w czyms innym. moze. Ze ja się puszczam i daje dúpy za kamienicą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach