Icebound Harpy 8 Napisano 3 godziny temu And white tea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 0 Napisano 3 godziny temu Yummy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 670 Napisano 3 godziny temu Elcia, bardzo dobra decyzją. Ze mną się nie koleguje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Icebound Harpy napisał: And white tea. Zielona jest dobra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 8 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zielona jest dobra Obie lubię. Zieloną z opuncją figową piłam ostatnio przepyszną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Icebound Harpy napisał: Obie lubię. Zieloną z opuncją figową piłam ostatnio przepyszną. Tego smaku nie znam Mnie ostatnio w pracy dziewczyny zrobiły herbatę jakiej jeszcze nie piłam w życiu... To chyba była jakaś owocowa, plaster pomarańczy, goździki i dwie borówki amerykańskie. Coś pysznego i bez cukru, bo nie słodzę herbaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 3 godziny temu zimowa pewnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 0 Napisano 3 godziny temu White chocolate In your ess Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 8 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Tego smaku nie znam Mnie ostatnio w pracy dziewczyny zrobiły herbatę jakiej jeszcze nie piłam w życiu... To chyba była jakaś owocowa, plaster pomarańczy, goździki i dwie borówki amerykańskie. Coś pysznego i bez cukru, bo nie słodzę herbaty Też nie słodzę. Ogólnie nie lubię słodkich napojów, nie gaszą pragnienia moim zdaniem. Wystarczy, że co jakiś czas sobie pozwolę na jakiś łakoć. A jak tam ptasie mleczko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 0 Napisano 3 godziny temu ptasie mleczko to ci golab na mordę nasrał haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 0 Napisano 2 godziny temu Gienia, ściera w łapę i jedziesz z tą gablota wiesniaro haha haaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 8 Napisano 2 godziny temu Ale piesek żebra o uwagę. Skomla i skomla. I niech ktoś powie, że to to normalne jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 0 Napisano 2 godziny temu Haha, bierz ta sciere i myj gablotę w akompaniamencie zbuntowanego Anioła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 582 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Icebound Harpy napisał: Ale piesek żebra o uwagę. Skomla i skomla. I niech ktoś powie, że to to normalne jest. Może mu zimno? I nie ma kocyka w namiocie. Albo jest na głodzie seksu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 8 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Może mu zimno? I nie ma kocyka w namiocie. Albo jest na głodzie seksu To może niech go wykastrują, saunowiczki angielskie będą bezpieczniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 2 godziny temu Sis mi dala herbatę arktyczny ogień i to czarna herbata z dodatkiem cynamonu, kardamonu, czekolady, imbiru, skórki pomarańczy i chili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 58 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Kocopoł napisał: Sis mi dala herbatę arktyczny ogień i to czarna herbata z dodatkiem cynamonu, kardamonu, czekolady, imbiru, skórki pomarańczy i chili Ładniejsza od ciebie siostra? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach