Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Icebound Harpy

White chocolate…

Polecane posty

7 minut temu, Icebound Harpy napisał:

And white tea. 💛🌹

Zielona jest dobra 😜💚

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Zielona jest dobra 😜💚

Obie lubię. Zieloną z opuncją figową piłam ostatnio przepyszną.🌵🍃 

9 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Obie lubię. Zieloną z opuncją figową piłam ostatnio przepyszną.🌵🍃 

Tego smaku nie znam 🙂Mnie ostatnio w pracy dziewczyny zrobiły herbatę jakiej jeszcze nie piłam w życiu... 

To chyba była jakaś owocowa, plaster pomarańczy, goździki i dwie borówki amerykańskie. Coś pysznego i bez cukru, bo nie słodzę herbaty 💚

5 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Tego smaku nie znam 🙂Mnie ostatnio w pracy dziewczyny zrobiły herbatę jakiej jeszcze nie piłam w życiu... 

To chyba była jakaś owocowa, plaster pomarańczy, goździki i dwie borówki amerykańskie. Coś pysznego i bez cukru, bo nie słodzę herbaty 💚

Też nie słodzę. Ogólnie nie lubię słodkich napojów, nie gaszą pragnienia moim zdaniem. Wystarczy, że co jakiś czas sobie pozwolę na jakiś łakoć. A jak tam ptasie mleczko? 🍫 

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Ale piesek żebra o uwagę. Skomla i skomla. I niech ktoś powie, że to to normalne jest. 

Może mu zimno? I nie ma kocyka w namiocie. Albo jest na głodzie seksu 😈

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Może mu zimno? I nie ma kocyka w namiocie. Albo jest na głodzie seksu 😈

To może niech go wykastrują, saunowiczki angielskie będą bezpieczniejsze. 

Sis mi dala herbatę arktyczny ogień i to czarna herbata z dodatkiem cynamonu, kardamonu, czekolady, imbiru, skórki pomarańczy i chili 🤤

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

Sis mi dala herbatę arktyczny ogień i to czarna herbata z dodatkiem cynamonu, kardamonu, czekolady, imbiru, skórki pomarańczy i chili 🤤

Ładniejsza od ciebie siostra? 

Juz poranek Gienia, więc bierz ta sciere w łapę i myj ta gablote 

A po myciu gabloty zaopiekuj się swoim opuszczonym dwuletnim dzieckiem, haha haa ffuu wredna matko na ciebie

8 godzin temu, Icebound Harpy napisał:

To może niech go wykastrują, saunowiczki angielskie będą bezpieczniejsze. 

Bez komentarza 😄

Byłam po bułki, wypiłam kawę i biorę się za siebie, bo coś trzeba dziś zrobić i zarobić ☺️

2 minuty temu, RitardModeracja napisał:

Zawsze coś robić musi xD współczuję ludziom którzy nie potrafio po prostu

1 minutę temu, RitardModeracja napisał:

Odpoczywać bez uszczerbku na poczuciu własnej wartości. Kołchoz goro xD

To jest bezmyślny kult pracy ze starszych pokoleń. Nieważne nawet, czy ona jest efektywna, czy cokolwiek przynosi, czy za nią godziwie płacą itd. Największym wstydem dla naszych przodkiń było nazwanie "leniem", więc padały na twarz i potem umierały. Niektórym ten mental pozostał. Gorzej, jak taka próbuje wzbudzać poczucie winy w innych, często efektywniejszych finalnie. 

2 minuty temu, konto inkoguto napisał:

To jest bezmyślny kult pracy ze starszych pokoleń. Nieważne nawet, czy ona jest efektywna, czy cokolwiek przynosi, czy za nią godziwie płacą itd. Największym wstydem dla naszych przodkiń było nazwanie "leniem", więc padały na twarz i potem umierały. Niektórym ten mental pozostał. Gorzej, jak taka próbuje wzbudzać poczucie winy w innych, często efektywniejszych finalnie. 

No dokładnie. My to wiemy i widzimy. I to ciągle pisanie każdemu o bezrobociu i  lenistwie. To jest jakiś pracoholizm wynikających z kompleksów raczej. Niech tam se każdy pada na nos jak lubi ale po co innym wmawiać ze sa bezwartościowi bo nie harują? Dajta spokoj

2 minuty temu, RitardModeracja napisał:

No dokładnie. My to wiemy i widzimy. I to ciągle pisanie każdemu o bezrobociu i  lenistwie. To jest jakiś pracoholizm wynikających z kompleksów raczej. Niech tam se każdy pada na nos jak lubi ale po co innym wmawiać ze sa bezwartościowi bo nie harują? Dajta spokoj

I z braku wyboru - skoro musisz wstawać przed 4 rano, to udawaj, że to lubisz i gnęb innych, że nie muszą. 

1 minutę temu, Kocham3lcie napisał:

Że też ci nie szkoda zachodu, nikt się tu nie przejmuje twoją pisaniną. 

5 minut temu, konto inkoguto napisał:

I z braku wyboru - skoro musisz wstawać przed 4 rano, to udawaj, że to lubisz i gnęb innych, że nie muszą. 

Oczywiście dotyczy to jedynie osob które nie są poważane przez przodowniczke bo na temat do niedawna bezrobotnej koleżanki nie było ani przytyku xD

Przed chwilą, RitardModeracja napisał:

Oczywiście dotyczy to jedynie osob które nie są poważane przez przodowniczke bo na temat do niedawna bezrobotnej koleżanki nie było ani przytyku xD

😂😎

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się