Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
_RC+

Rosyjskiemu influencerowi, który wstrzykiwał sobie wosk w bicepsy, żeby wyglądać na pakera, grozi amputacja obu rąk.

Polecane posty

Wspomniany rusek od lat wstrzykiwał sobie wosk w ręce, opisując, że miewał przez to gorączki po 40 stopni, myśląc, że zejdzie z tego świata. Lekarze ostrzegali go, że taki proceder długoterminowo doprowadzi do poważnych infekcji i powikłań.

Na dzień dzisiejszy czego go operacja usunięcia maartwych tkanek z rąk, ale lekarze nie wykluczają, że może być konieczne amputowanie obu rąk.

Edytowano przez _RC+

Przypomniało mi to historię prostytutki z USA, która wstrzykiwała sobie w biust silikon przemysłowy… skończyło się zatorem i śmiercią. 

7 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Przypomniało mi to historię prostytutki z USA, która wstrzykiwała sobie w biust silikon przemysłowy… skończyło się zatorem i śmiercią. 

Ludzie mają pomysły... 

30 minut temu, taka_pokraka napisał:

Dysmorfofobia 😏 

Albo uwiąd mózgu. 

3 minuty temu, murb napisał:

Albo uwiąd mózgu. 

Ale wary też sobie pompował widać, by słit focie na insta były huh. I coś ze szczęką robił...

Edytowano przez _RC+

2 minuty temu, murb napisał:

Albo uwiąd mózgu. 

Ja w pierwszej kolejności zakładam zawszę chorobę i że może trzeba pomóc. Dopiero potem dochodzę do wniosku, że najgorsza choroba to mieć zajoba 😝

4 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Ja w pierwszej kolejności zakładam zawszę chorobę i że może trzeba pomóc. Dopiero potem dochodzę do wniosku, że najgorsza choroba to mieć zajoba 

Zależy jakiego zajoba. Niektóre są fajne i nazywają się hobby. 😝

To teraz pora na was

Wstrzyknijcie sobie botoks w łeb, a wasze matki to kürwy. Hehe

Edytowano przez Kocham3lcie

6 minut temu, _RC+ napisał:

Ale wary też sobie pompował widać, by słit focie na insta były huh. I coś ze szczęką robił...

Ewidentnie kombinował coś z twarzą. Ciekawe czy sam sobie robił korektę.

3 minuty temu, murb napisał:

Zależy jakiego zajoba. Niektóre są fajne i nazywają się hobby. 😝

No cóż, niestety tych z pozytywnym zajobem jest mniej niż tych pospolitym.  

1 minutę temu, murb napisał:

Ewidentnie kombinował coś z twarzą. Ciekawe czy sam sobie robił korektę.

Implanty policzków robił w jakiejś ruskiej klinice, ale też je usunął jakiś czas temu. A teraz jest po operacji pierwszego bicepsa, gdzie usuwali mu kilogramami to co wstrzykiwał i martwą tkankę.  Jakaś rosyjska influ nawet robiła zbiórkę dla niego na te operacje, bo ponoć było bardzo źle w pewnym momencie. 

25 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Straszne 🫢Ale jak patrzysz na te wszystkie gwiazdy, to wyglądają jak prosto spod taśmy od tego samego chirurga, mając ten sam karnet na zabiegi 😄Dlatego najlepiej starzeć się z godnością. 

Dzień dobry Wszystkim zgromadzonym👋 ☕🙂

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Straszne 🫢Ale jak patrzysz na te wszystkie gwiazdy, to wyglądają jak prosto spod taśmy od tego samego chirurga, mając ten sam karnet na zabiegi 😄Dlatego najlepiej starzeć się z godnością. 

Dzień dobry Wszystkim zgromadzonym👋☕🙂

Cześć.

Każdy ma jakiś swój indywidualny program starzenia się. Upływ czasu dotyka wszystkich każdego dnia. 

• Like 1

7 minut temu, taka_pokraka napisał:

No cóż, niestety tych z pozytywnym zajobem jest mniej niż tych pospolitym.  

Myślisz? Chyba każdy ma coś co lubi robić bardziej od innych rzeczy: jeść, pisać na forum, jeździć na rowerze

1 minutę temu, murb napisał:

Cześć.

Każdy ma jakiś swój indywidualny program starzenia się. Upływ czasu dotyka wszystkich każdego dnia. 

Bałabym się sobie coś wstrzyknąć lub lecieć po nowe zęby do Turcji. Zobacz, co Rutkowski z siebie zrobił i porównaj, jak wyglądał kiedyś 😌

Ale to jest każdego sprawa co robi ze swoim życiem i ciałem. No i kasą. 

19 minut temu, taka_pokraka napisał:

Ja w pierwszej kolejności zakładam zawszę chorobę i że może trzeba pomóc. Dopiero potem dochodzę do wniosku, że najgorsza choroba to mieć zajoba 😝

Nie przyjmą pomocy, ponieważ wiadomo - nie uważają, że mają problem. 

2 minuty temu, murb napisał:

Myślisz? Chyba każdy ma coś co lubi robić bardziej od innych rzeczy: jeść, pisać na forum, jeździć na rowerze

Lub na nartach bez zakwasów i to też jest sztuką. 

🙂

4 minuty temu, murb napisał:

Jednak mieć zajoba to raczej trochę coś więcej niż tylko lubić. 😉

1 godzinę temu, _RC+ napisał:

Wspomniany rusek od lat wstrzykiwał sobie wosk w ręce, opisując, że miewał przez to gorączki po 40 stopni, myśląc, że zejdzie z tego świata. Lekarze ostrzegali go, że taki proceder długoterminowo doprowadzi do poważnych infekcji i powikłań.

Na dzień dzisiejszy czego go operacja usunięcia maartwych tkanek z rąk, ale lekarze nie wykluczają, że może być konieczne amputowanie obu rąk.

Pamiętam kobietę, która wstrzykiwała sobie olej jadalny w twarz, aż całkowicie ją zdeformowała. Oprócz głębokich zaburzeń, jest to też chyba kwestia finansowa, skoro robią to dostępnymi, niewłaściwymi środkami, sami (zaburzenia są silniejsze niż hamulce).

3 minuty temu, konto inkoguto napisał:

Nie przyjmą pomocy, ponieważ wiadomo - nie uważają, że mają problem. 

Wiem, co nie zmienia faktu, że współczuję. 

To są ludzie do zamknięcia w Choroszczy po prostu i tyle w temacie. A starzenie się z godnością nie oznacza że trzeba wyglądać jak własna babka uważając wszystkie zabiegi za zło.

• Like 2

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Pamiętam kobietę, która wstrzykiwała sobie olej jadalny w twarz, aż całkowicie ją zdeformowała. Oprócz głębokich zaburzeń, jest to też chyba kwestia finansowa, skoro robią to dostępnymi, niewłaściwymi środkami, sami (zaburzenia są silniejsze niż hamulce).

Dokładnie, a patocelebryci z napompowanymi twarzami lansującymi za kasę gawno-produkty, wręcz pogarszają u wspomnianych osób te zaburzenia dot. postrzegania własnego ciała.

1 minutę temu, konto inkoguto napisał:

Niestety ale tak. Takie osoby, plus osoby korzystające z usług szarlatanów, robią złą sławę chirurgi plastycznej i dermatologi estetycznej. Ktoś zobaczy taka karykaturę i myśli, że tak się wygląda z "botoksem" w ustach. W cudzysłowie bo wiadomo, że botoksu w usta się nie wstrzykuje.   

3 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Wiem, co nie zmienia faktu, że współczuję. 

Ja w sumie, o dziwo, nawet też, bo to już jest tak straszne, co oni sobie robią (mimo, że sami), że nawet wzbudza jakieś moje, nieprzesadne, ale jednak, współczucie 😉 

• Like 1

16 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Dzień dobry Wszystkim zgromadzonym👋☕🙂

A co właściwie znaczy starzec się z godnością? Czy godność polega na rezygnacji z dbania o siebie i udawaniu że kosmetologia nie istnieje? Jeśli dbanie o siebie ma być czymś co odbiera  godność to chyba ktoś bardzo dziwnie tę godność definiuje.

Edytowano przez salix

7 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Bałabym się sobie coś wstrzyknąć lub lecieć po nowe zęby do Turcji. Zobacz, co Rutkowski z siebie zrobił i porównaj, jak wyglądał kiedyś 😌

Ale to jest każdego sprawa co robi ze swoim życiem i ciałem. No i kasą. 

Niektórzy się zatracją w miłości inni w zatrzymywaniu oznak starości. 

Czasami kiedy patrze na swoje zwisy to mam wkurz, że grawitacja działa coraz wyraźniej ale cóż ...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się