Monarchini incognito 11 Napisano 2 godziny temu Gdyż dwóch poprzednich wystawiło na handel coś czego nie posiadają a zorientowali się dopiero gdy im zapłaciłam. Yebać januszexy sanitarne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Monarchini incognito napisał: Gdyż dwóch poprzednich wystawiło na handel coś czego nie posiadają a zorientowali się dopiero gdy im zapłaciłam. Yebać januszexy sanitarne. A złoto ma być antyczne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 54 Napisano 1 godzinę temu Łazienka plus ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 11 Napisano 1 godzinę temu 34 minuty temu, taka_pokraka napisał: A złoto ma być antyczne? Obojętnie jakie, bo w sklepach stacjonarnych jest zero lub jeden modeli do wyboru w złocie. A ja mam kafelki w złote ornamenty i tak mo być! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 25 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Monarchini incognito napisał: Obojętnie jakie, bo w sklepach stacjonarnych jest zero lub jeden modeli do wyboru w złocie. A ja mam kafelki w złote ornamenty i tak mo być! O fju fju. Nie wiem, tak tylko zapytałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 644 Napisano 57 minut temu Jeśli nie zależy ci na zrobionym w całości ze złota, to pewnie aliexpress najlepiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 644 Napisano 55 minut temu Albo Amazon, mają złote i raczej wiedzą ile czego mają na stanie. Tylko zaznacz prime żeby nie kupować od jakiejś trzeciej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach