Zero cukru 57 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Edytowano 1 godzinę temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 1 godzinę temu Masz siebie na myśli czy o yt chodzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 1 godzinę temu Może tak, a może nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Może tak, a może nie U mnie i tak i nie. Różnie jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 59 minut temu Z innej beczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 18 Napisano 50 minut temu Z jeszcze innej beczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słaby laser tak 0 Napisano 48 minut temu Zaczynasz munka przypomninac on tesz ciągle placze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 18 Napisano 47 minut temu Dziwne, nie mogę na tym temacie dodać linka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 576 Napisano 47 minut temu Wpiszcie sobie Żarówka - Hymn przegrywów na YT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1331 Napisano 38 minut temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 38 minut temu 9 minut temu, _RC+ napisał: Dziwne, nie mogę na tym temacie dodać linka... Założyłem ci blokadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 18 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Założyłem ci blokadę. Chciałem wrzucić antydepresant, na te rapsy ale skoro kafe nie pozwala, to nie pozwala... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 72 Napisano 35 minut temu Ja jestem skazany na samotność nie tylko z powodu braku związku, ale również dlatego, że gdybym ja nawet miał znajomych, przyjaciół i dziewczynę, to ja i tak bym czuł się samotny :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 34 minuty temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Chciałem wrzucić antydepresant, na te rapsy ale skoro kafe nie pozwala, to nie pozwala... Wyskskuje ci, że moderator musi zaakceptować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Ja jestem skazany na samotność nie tylko z powodu braku związku, ale również dlatego, że gdybym ja nawet miał znajomych, przyjaciół i dziewczynę, to ja i tak bym czuł się samotny :( Na walenie konia. Tak samo jak leżak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, Daniel86 napisał: Ja jestem skazany na samotność nie tylko z powodu braku związku, ale również dlatego, że gdybym ja nawet miał znajomych, przyjaciół i dziewczynę, to ja i tak bym czuł się samotny :( Samotny czy osamotniony? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 59 Napisano 32 minuty temu , 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 72 Napisano 26 minut temu 2 minuty temu, Margherite napisał: Samotny czy osamotniony? Ja z jednej strony pragnę towarzystwa, a jednocześnie męczą mnie zbyt długie rozmowy i gry towarzyskie. Drugi problem, kto inny będzie miał podobne przeżycia, poglądy, toki myślenia, gusty itd.? Ja chyba jestem jedyny w swoim rodzaju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 57 Napisano 22 minuty temu 3 minuty temu, Daniel86 napisał: Ja z jednej strony pragnę towarzystwa, a jednocześnie męczą mnie zbyt długie rozmowy i gry towarzyskie. Drugi problem, kto inny będzie miał podobne przeżycia, poglądy, toki myślenia, gusty itd.? Ja chyba jestem jedyny w swoim rodzaju. Już nie rób z siebie takiego wyjątkowego, bo nigdy dziewczyny nie miałeś. Jest was więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 18 Napisano 21 minut temu 11 minut temu, Zero cukru napisał: Wyskskuje ci, że moderator musi zaakceptować? że post już nie istnieje, prawdopodobnie został usunięty, mimo, że istnieje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1331 Napisano 21 minut temu 2 minuty temu, Daniel86 napisał: Ja z jednej strony pragnę towarzystwa, a jednocześnie męczą mnie zbyt długie rozmowy i gry towarzyskie. Drugi problem, kto inny będzie miał podobne przeżycia, poglądy, toki myślenia, gusty itd.? Ja chyba jestem jedyny w swoim rodzaju. Widocznie musisz mieć inne towarzystwo. Trochę podobne do ciebie a nie takie co gada za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 141 Napisano 19 minut temu Bym coś napisała ale jednak się powstrzymam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 17 minut temu 15 minut temu, Zero cukru napisał: Na walenie konia. Tak samo jak leżak. on akurat ma jakies uczucia wyzsze, nie trzeba tak chamsko xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sininiv 0 Napisano 12 minut temu 35 minut temu, Słaby laser tak napisał: Zaczynasz munka przypomninac on tesz ciągle placze Irek wstawaj zesrałeś się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 18 Napisano 9 minut temu (edytowany) 8 minut temu, Kocopoł napisał: on akurat ma jakies uczucia wyzsze, nie trzeba tak chamsko xd Leżak też jak najbardziej uczucia wyższe ma, z tym, że ludzie różnie swoje emocje przeżywają i się nimi dzielą, (lub nie). Leżak po prostu chowa się pod przykryciem erotomana i infantylizmów. Jedynie socjopaci mają z uczuciami wyższymi problemy. Edytowano 8 minut temu przez _RC+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano przed chwilą 8 minut temu, _RC+ napisał: Leżak też jak najbardziej uczucia wyższe ma, z tym, że ludzie różnie swoje emocje przeżywają i się nimi dzielą, (lub nie). Leżak po prostu chowa się pod przykryciem erotomana i infantylizmów. Jedynie socjopaci mają z uczuciami wyższymi problemy. moze miec uczucia z wysokiem wskaznikiem socjopatii jak dla mnie, socjopaci tez bywaja bardzo wrazliwi i uczuciowi no i ekspresyjni a tym bardziej wybuchowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach