Słaby laser tak 0 Napisano 1 godzinę temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 18 Napisano 1 godzinę temu Bloodborne - znakomity exclusive na PlayStation. Gra w typie souls, dla ludzi nie bojących się wymagających walk z bosami. Klimatyczne, dark fantasy. Polecam na PS4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słaby laser tak 0 Napisano 56 minut temu 5 minut temu, _RC+ napisał: Bloodborne - znakomity exclusive na PlayStation. Gra w typie souls, dla ludzi nie bojących się wymagających walk z bosami. Klimatyczne, dark fantasy. Polecam na PS4 Ładowarki były usb a i kable hdmi 4k30 po 4zl ale nie wziolem bo mam sony i apple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słaby laser tak 0 Napisano 52 minuty temu Zarobiłem nowe 200 i nie wiem co kupić może materac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 72 Napisano 44 minuty temu A mnie ominęła wycieczka do dziadków, a rekompensata była tylko częściowa, bo tak się składa, że ja lubię podróże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1331 Napisano 36 minut temu 16 minut temu, Słaby laser tak napisał: Zarobiłem nowe 200 i nie wiem co kupić może materac 200 pączków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 18 Napisano 33 minuty temu 17 minut temu, Słaby laser tak napisał: Zarobiłem nowe 200 i nie wiem co kupić może materac No, coś do domu byłoby rozsądnie tym razem. Elektro masz od groma, to teraz coś bardziej pragmatycznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach