miszluft 60 Napisano 57 minut temu Libed pozwala, wczoraj chciał przehandlować czeska modelkę za to ze bicu poda jakie ma podszywy Program nie wiem i nie rozumiem niestety co pisze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 169 Napisano 31 minut temu 26 minut temu, miszluft napisał: Libed pozwala, wczoraj chciał przehandlować czeska modelkę za to ze bicu poda jakie ma podszywy Program nie wiem i nie rozumiem niestety co pisze Przeczytane (odpowiedziałam na ozorze ;)). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 80 Napisano 29 minut temu Program to alternatywa dla sklepu Play. Nie dziękuj mule. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano 18 minut temu 10 minut temu, Get Out napisał: Program to alternatywa dla sklepu Play. Nie dziękuj mule. Won z mojego tematu. #stoppeedo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano 16 minut temu (edytowany) 14 minut temu, KróliczekZły napisał: Przeczytane (odpowiedziałam na ozorze ;)). No. On nie ma nic przeciwko bo powiedział ze nie znajdzie mnie na odwrót w sensie ze szukając jej nie wyszuka mnie. ale ja nie chce Edytowano 16 minut temu przez miszluft 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 169 Napisano 15 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: No. On nie ma nic przeciwko bo powiedział ze nie znajdzie mnie na odwrót w sensie ze szukając jej wyszuka mnie. ale ja nie chce Szkoda, ale w sumie już samo to porównanie rozpala wyobraźnię tutejszych piwniczaków i borderów, że cholera, jednak możesz być ładna (przecież wiadomo, że tylko pick me girls są ładne, co nie ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 80 Napisano 14 minut temu Trudno się nie zaśmiać z tego jak robi się wielkiego hakera z gościa który ma problem spłodzić normalnie jedno zdanie , bo nawet laik ogarnie że są programy z alternatyw sklepu Play właśnie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 58 Napisano 13 minut temu 42 minuty temu, miszluft napisał: Libed pozwala, wczoraj chciał przehandlować czeska modelkę za to ze bicu poda jakie ma podszywy Program nie wiem i nie rozumiem niestety co pisze Niet handełe. Lil bed nie jest wiarygodny. Ty rozumiem że nigdy nie pokażesz bo jesteś tak piękna że zabijasz wzrokiem cóż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sininiv 0 Napisano 12 minut temu 5 minut temu, miszluft napisał: Won z mojego tematu. #stoppeedo Beatka poka pieroga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano 12 minut temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Szkoda, ale w sumie już samo to porównanie rozpala wyobraźnię tutejszych piwniczaków i borderów, że cholera, jednak możesz być ładna (przecież wiadomo, że tylko pick me girls są ładne, co nie ;)) Haha. No zwłaszcza ze to foto modelka bo z innymi to różnie bywa nie no dżołk. ale nie poczuwam sie do podobieństwa tzn rozumiem na jakiej zasadzie zadziałał ten program, bo faktycznie rysy sie zgadzają kształt twarzy nawet w sumie nos, ale reszta średnio i wg mnie ta babka ma wajb karyny. Nie poczuwam sie do niej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano 11 minut temu 1 minutę temu, big buu napisał: Niet handełe. Lil bed nie jest wiarygodny. Ty rozumiem że nigdy nie pokażesz bo jesteś tak piękna że zabijasz wzrokiem cóż Nie jestem aż tak piękna ale brzydka tez nie tłumaczyłam ci sto razy czemu nie chce tu wrzucac - bo to odbyt internetu i nie widze powodu świecenia tu czymkolwiek w imie nie wiadomo czego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 169 Napisano 10 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Nie jestem aż tak piękna ale brzydka tez nie tłumaczyłam ci sto razy czemu nie chce tu wrzucac - bo to odbyt internetu i nie widze powodu świecenia tu czymkolwiek w imie nie wiadomo czego. Wajb Karyny? Piwniczaki oszaleją Zaraz mnie wkurzysz, dawaj ją ;D A wiesz, że masz 32 punkty przegrywu za wczoraj (za tyranie wiadomo kogo chyba)? ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano 9 minut temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Trudno się nie zaśmiać z tego jak robi się wielkiego hakera z gościa który ma problem spłodzić normalnie jedno zdanie , bo nawet laik ogarnie że są programy z alternatyw sklepu Play właśnie . Nie wiem naprawdę co ty pieprzysz w tym momencie i o czym, my rozmawiamy o programie do wyszukiwania sobowtórów i watpie żebyś miał to zainstalowane na swojej nokii 3210. i naprawdę wyjdź stad, nie jesteś tu mile widziany, to mój temat i znudzilo mi sie karmienie goscia który rzuca skojarzeniami seksualnymi na temat kilkulatków. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano 8 minut temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Wajb Karyny? Piwniczaki oszaleją Zaraz mnie wkurzysz, dawaj ją ;D A wiesz, że masz 32 punkty przegrywu za wczoraj (za tyranie wiadomo kogo chyba)? ;D No wg mnie ma coś karyniastego w twarzy i taki wyraz twarzy złowrogi ja takiego nie mam, chociaz jak wczoraj mówiłam libedowi zeby jej nie wrzucał bo ja nie mam takiej złowrogiej miny to powiedział ze przecież mam masakra 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 58 Napisano 8 minut temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Nie jestem aż tak piękna ale brzydka tez nie tłumaczyłam ci sto razy czemu nie chce tu wrzucac - bo to odbyt internetu i nie widze powodu świecenia tu czymkolwiek w imie nie wiadomo czego. Nie wrzucaj na publik to akurat samemu ci odradzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 169 Napisano 7 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: No wg mnie ma coś karyniastego w twarzy i taki wyraz twarzy złowrogi ja takiego nie mam, chociaz jak wczoraj mówiłam libedowi zeby jej nie wrzucał bo ja nie mam takiej złowrogiej miny to powiedział ze przecież mam masakra Teraz to już musisz dać (dałaś zastrzeżenie, że nie jesteś karyna i nie masz miny złowrogiej, chociaż miny sucze się podobają często) ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano 7 minut temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Wajb Karyny? Piwniczaki oszaleją Zaraz mnie wkurzysz, dawaj ją ;D A wiesz, że masz 32 punkty przegrywu za wczoraj (za tyranie wiadomo kogo chyba)? ;D Ale to na paprykarzu? Paprykarz niestety poległ w walce ale było warto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 169 Napisano 6 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Ale to na paprykarzu? Paprykarz niestety poległ w walce ale było warto Tak, na paprykarzu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 58 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: No wg mnie ma coś karyniastego w twarzy i taki wyraz twarzy złowrogi ja takiego nie mam, chociaz jak wczoraj mówiłam libedowi zeby jej nie wrzucał bo ja nie mam takiej złowrogiej miny to powiedział ze przecież mam masakra Wątpię żeby lil bed cię kiedykolwiek widział szczerze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Teraz to już musisz dać (dałaś zastrzeżenie, że nie jesteś karyna i nie masz miny złowrogiej, chociaż miny sucze się podobają często) ;D Nie, bo ona nie będzie miarodajna serio może ma taki kształt twarzy ale to wszystko. Nie powiedziałabym jakby mi ktos nie powoedzial ze jest do mnie podobna (może przez kolor wlosow). Po prostu nie czuje zeby akurst ta osoba mnie symbolizowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, big buu napisał: Wątpię żeby lil bed cię kiedykolwiek widział szczerze Haha a jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 169 Napisano 4 minuty temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Nie, bo ona nie będzie miarodajna serio może ma taki kształt twarzy ale to wszystko. Nie powiedziałabym jakby mi ktos nie powoedzial ze jest do mnie podobna (może przez kolor wlosow). Po prostu nie czuje zeby akurst ta osoba mnie symbolizowała Ok, ale z bólem serca przyjmuję odmowę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 80 Napisano 4 minuty temu 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Wajb Karyny? Piwniczaki oszaleją Zaraz mnie wkurzysz, dawaj ją ;D A wiesz, że masz 32 punkty przegrywu za wczoraj (za tyranie wiadomo kogo chyba)? ;D Nie podpuszczaj bo te programy znajdą ją na Fejsie czy innym gie na zasadzie podobieństw i będzie płacz, bo ona tego nie wytrzyma. W butelce jak się odbiła co się z nią działo to mówi wszystko o tej galarecie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 169 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, Get Out napisał: Nie podpuszczaj bo te programy znajdą ją na Fejsie czy innym gie na zasadzie podobieństw i będzie płacz, bo ona tego nie wytrzyma. W butelce jak się odbiła co się z nią działo to mówi wszystko o tej galarecie. Won, nastoletnia pipko i niewyraźny dzieciaku pryszczaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 58 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Haha a jednak Widział, ale tylko te gòwniary co se wstawiasz w awek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 58 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Nie podpuszczaj bo te programy znajdą ją na Fejsie czy innym gie na zasadzie podobieństw i będzie płacz, bo ona tego nie wytrzyma. W butelce jak się odbiła co się z nią działo to mówi wszystko o tej galarecie. Jak znajdziesz Beatke to daj znać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 60 Napisano przed chwilą (edytowany) 3 minuty temu, KróliczekZły napisał: Ok, ale z bólem serca przyjmuję odmowę Zastanowie sie jeszcze:p na niektórych ujęciach może byc. Musiałabyś obiecać ze nje będziesz wyszukiwać innych jej zdjęc bo na innych niepodobna ale to jest zupełnie bez sensu pokazywać ci kogos rzekomo podobnego kto nie jest jednak mną i ja nie uwazam za pdoobna nie wiem czy sobie cokolwiek wyrobisz poza tym ona nie jest w twoim guscie bo jest karyną i będzie niezręcznie jak będziesz musiała to skomentować jakos Edytowano przed chwilą przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach