Get Out 81 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, murb napisał: A Ty jesteś odważny i wrzucisz tu swoje zdjęcie? Zaufanym tak jak przejdą bezobjawowo pole minowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 171 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Monarchini incognito napisał: No dej, to do fantazji o trojkącie jej potrzebne Co? A ta trzecia osoba to kto by miał być? ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Dobrze, to już nie namawiam, Ty sama wiesz, kogo przypominasz, a kogo nie, a nie jakiś program. Bicek jaki zazdrosny o to, że Libed Cię widział (on Cię dzisiaj podpytywał, jacy faceci Ci się podobają, chyba się szykuje na Ciebie jak na Bagno) Widocznie bicu lubi 60-latki bo tak mnie zawsze określa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Co? A ta trzecia osoba to kto by miał być? ;)) Ty chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 171 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Ten dalej tu? On w ogóle nie wie o czym mowa i o jakim wyszukiwaniu mowa. I wypluwa jakies bzdury nie na temat o fb. Wiadomo, on ciężko trybi ogólnie W końcu mu muszą inni konta zakładać po banie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 11 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Co? A ta trzecia osoba to kto by miał być? ;)) No ty z krejzolą i dedim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Dobrze, to już nie namawiam, Ty sama wiesz, kogo przypominasz, a kogo nie, a nie jakiś program. Bicek jaki zazdrosny o to, że Libed Cię widział (on Cię dzisiaj podpytywał, jacy faceci Ci się podobają, chyba się szykuje na Ciebie jak na Bagno) Pewnie jakby szkielety nasze porównać z ta babka to by ktos powiedział ze ta sama ale to tyle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 11 Napisano 50 minut temu Wziąć wam coś z Biedronki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: No ty z krejzolą i dedim. Myslalam ze my 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Wziąć wam coś z Biedronki? Tak kinder szoko bąs w ogóle jaka sciema kinder ma teraz jakies kinder balls na swieta, które smakują identycznie jak szokobąsy tylko droższe. Scam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 171 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: No ty z krejzolą i dedim. Ty masz kosmate jakieś myśli, Pieprz ;D Mam perfumy pewne i właśnie Nadręczny stwierdził, że jemu pachną jak ci.pka, a orzekł to, zanim sprawdziliśmy, że główną nutą jest figa (geniusz, to nie może być przypadek) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 11 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Myslalam ze my 3 To może czworokąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 171 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Myslalam ze my 3 Ja też raczej na to stawiałam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 81 Napisano 48 minut temu 13 minut temu, miszluft napisał: Nie wiem naprawdę co ty pieprzysz w tym momencie i o czym, my rozmawiamy o programie do wyszukiwania sobowtórów i watpie żebyś miał to zainstalowane na swojej nokii 3210. i naprawdę wyjdź stad, nie jesteś tu mile widziany, to mój temat i znudzilo mi sie karmienie goscia który rzuca skojarzeniami seksualnymi na temat kilkulatków. To wygoogluj sobie alternatywy dla sklepu Play po czym zainstaluj program do wyszukiwania face i wrzuć te rzekomą modelkę to znajdzie wszystkie podobieństwa na portalach społecznościowych łącznie z tobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 621 Napisano 48 minut temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Zaufanym tak jak przejdą bezobjawowo pole minowe. Nie zaufanym ale wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 48 minut temu 1 minutę temu, KróliczekZły napisał: Wiadomo, on ciężko trybi ogólnie W końcu mu muszą inni konta zakładać po banie I dostaje bany na płytę główna dobra dosyć o degeneracie bo jak sie go podsumuje bo sam przyłazi po cięgi to wpada w szał blokowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 171 Napisano 48 minut temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Pewnie jakby szkielety nasze porównać z ta babka to by ktos powiedział ze ta sama ale to tyle No to chociaż daj jako pokaz figury :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 171 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: I dostaje bany na płytę główna Co? Dobrze, dosyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 61 Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Jakie widział to dzikuska i już ja mam większą więź z przypadkową w necie podczas luźnej gadki niż oni w narzeczeństwie. Poobserwuj ich na forum czy napisał jej coś miłego . Typ stoi okoniem jak do obcego faceta. To są śmieszki dziadzia lolbed jeździ na wózku l i z piwnicy nie wychodzi to nikogo nie może spotkać wiadomo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: No to chociaż daj jako pokaz figury :P A nie to figura to nie za bardzo to chyba bardziej po twarzy szuka libed tez siebie znalazł takiego ruska ale serio podobny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1332 Napisano 46 minut temu 11 minut temu, Get Out napisał: Nie podpuszczaj bo te programy znajdą ją na Fejsie czy innym gie na zasadzie podobieństw i będzie płacz, bo ona tego nie wytrzyma. W butelce jak się odbiła co się z nią działo to mówi wszystko o tej galarecie. W jakiej butelce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 61 Napisano 46 minut temu (edytowany) 7 minut temu, miszluft napisał: Widocznie bicu lubi 60-latki bo tak mnie zawsze określa Za infantylna jesteś jak na 60tke ale w metrykę ci nigdy nie zaglądałem Edytowano 44 minuty temu przez big buu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 81 Napisano 46 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: I dostaje bany na płytę główna dobra dosyć o degeneracie bo jak sie go podsumuje bo sam przyłazi po cięgi to wpada w szał blokowania Płyta główna =ban na urządzenie podpowiem z litości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 45 minut temu Jest tu gdzieś może sprytny inaczej Ali baba lub jeżykowa? Z argumentacja w stylu to my łazimy za widmokiem ze sliwka? Czy śpią? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 61 Napisano 45 minut temu 7 minut temu, KróliczekZły napisał: Dobrze, to już nie namawiam, Ty sama wiesz, kogo przypominasz, a kogo nie, a nie jakiś program. Bicek jaki zazdrosny o to, że Libed Cię widział (on Cię dzisiaj podpytywał, jacy faceci Ci się podobają, chyba się szykuje na Ciebie jak na Bagno) Ja już mam TŻ i nie szukam serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W jakiej butelce O jesteś. Zabierz kolegę na temat o pozyskiwaniu twarogu, bo tutaj go nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, big buu napisał: Za infantylna jesteś jak na 60tke ale w metrykę co nigdy nie zaglądałem Ta. Nie zaglądałeś cisnąłeś mi jak i swirmok od emerytek i starych bab. Potem ci sie wajcha przestawiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 171 Napisano 43 minuty temu (edytowany) 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W jakiej butelce Ta, jak węszy, żeby znowu jakieś jego urojenia "pozyskać" do hejtów (wczoraj były rzekome dłonie Pieprz, ale widocznie mało) Edytowano 43 minuty temu przez KróliczekZły 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 62 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Płyta główna =ban na urządzenie podpowiem z litości. NIE MA CZEGOS TAKIEGO JAK BAN NA URZADZENIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 171 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, big buu napisał: Ja już mam TŻ i nie szukam serio Wiem, i nawet dziecko, co jest szokiem, ale widocznie ktoś chciał przedłużyć Twoje geny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach