Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Makaron dobrze zrobił polać mu za to 😆

Uderzyło po ego, że 55-latka w hełmofonie, której możliwości intelektualne ograniczają się do makaronowych mniej więcej, Cię wygryzła 😛 

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

To nie był garaż, rudera po dziadku mu przeciekała, na łeb mu się lało i dokładnie konkretnie nad tym tu wył, a teraz przedstawia nową wersję zdarzeń ;D 

Wiem, garaż to wymyslil później jak była beka. Wiem ze chodziło o dom bo tak pisał 

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

No nie wiem, jak Cię alko-Genia i salowa wygryzą na obu frontach, to ci tylko upośledzony Ogór zostanie z tej trójcy, słynącej z wybitnego IQ 😎

Ty tak na poważnie piszesz 🤔😆

18 minut temu, miszluft napisał:

W Praktikerze kiedys rozdawali za darmo do zakupow może to słynne wiadro z opowiesci to właśnie stamtad? 😝

O co chodzi z wiadrem?

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

To nie był garaż, rudera po dziadku mu przeciekała, na łeb mu się lało i dokładnie konkretnie nad tym tu wył, a teraz przedstawia nową wersję zdarzeń ;D 

Tam na priv gdzieś ona ma że chodziło o garaż, więc na nic twoje manipulacje płaska. 😆

4 minuty temu, miszluft napisał:

To znajdę coś lepszego 😉 np dziwne określenia na siostre;) coś sie znajdzie, nie bój żaby;)

Siostrę nazywał kiedyś "nienawiść", czy jakoś tak, bo mu truła, żeby skończył ćpać, znalazł pracę, przestał ją objadać i zaczął sprzątać sam ruderę ;D 

• Haha 1

6 minut temu, Get Out napisał:

Mnie to wygląda na atrapę związku i sztucznie pompowane, bo każdy się śmiał na ero że płaskiej nikt nie będzie chciał ze względu na charakter i powstał wtedy daddy niczym filmowy milioner ratujący kobietę z opresji. 😆

Na ero też taka wulgarna była?

Przed chwilą, fiszbin69 napisał:

O co chodzi z wiadrem?

Śliwka podszywa zrobił na ero jak mnie nie było i pisał w moim imieniu jakieś chore rzeczy celem wyhejtowania mnie . 😆

• Haha 1

Czyżby to mityczny ‚ban na urządzenie’ i strach przed nim był jedyna przyczyna tego ze degenerat zachowuje sie jako tako(oczyiwscie porównując do wcześniej a nie do normy)?

a wy myślałyście ze poddał sie leczeniu 😝

1 minutę temu, Get Out napisał:

Tam na priv gdzieś ona ma że chodziło o garaż, więc na nic twoje manipulacje płaska. 😆

Czytałam te posty i bynajmniej nie o garaż chodziło i nie wstydź się widmok i tak stanąłeś na nogi, przynajmniej wreszcie masz własny makaron z serem, a nie siostrzany, nikt nie wymaga, by cię na dach było stać 😎

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

Czytałam te posty i bynajmniej nie o garaż chodziło i nie wstydź się widmok i tak stanąłeś na nogi, przynajmniej wreszcie masz własny makaron z serem, a nie siostrzany, nikt nie wymaga, by cię na dach było stać 😎

Dom dom;) znowu łże

on to pisał na publiku tez? Zaraz sie okaże ze co roku sprzedaje te sama łzawa historie 😝

Edytowano przez miszluft

2 minuty temu, fiszbin69 napisał:

Każdemu skakała do gardła. 

1 minutę temu, miszluft napisał:

Dom dom;) znowu łże

on to pisał na publiku tez? Zaraz sie okaże ze co roku sprzedaje te sama łzawa historie 😝

Pisał, albo się upalił i stracił kontrolę albo tak był zapłakany, że też stracił kontrolę. Normalnie można by żałować, ale wiadomo. 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Każdemu skakała do gardła. 

Baba bez bolca dostaje pieerdolca

3 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Siostrę nazywał kiedyś "nienawiść", czy jakoś tak, bo mu truła, żeby skończył ćpać, znalazł pracę, przestał ją objadać i zaczął sprzątać sam ruderę ;D 

😂😂😂

3 minuty temu, fiszbin69 napisał:

A po co ty za mną ciągle łazisz, otyły, niemyty pijaku (wystarczająco wulgarnie?). Ja nie będę reagować na twoje posty, ani seksualne, ani hejterskie, startuj do takich, które każdą atencję przyjmą (lista jest łatwa do skonstruowania). 

Pisał, albo się upalił i stracił kontrolę albo tak był zapłakany, że też stracił kontrolę. Normalnie można by żałować, ale wiadomo. 

Mi to pisał na priv a keidy to było? Bo zaraz sie okaże ze co roku od dekady mu dach urywa 😃

aaa to temu jak o tym pisałaś myslal ze to ja coś wywalilam 😝 on nawet nie wie co pisał i gdzie. A ja o tym dachu i tak bym bez provlemu napisała 😝

7 minut temu, miszluft napisał:

No pewnie tak, zwłaszcza  ze malowany spropsowal gienie. A sama przyjęła taktykę pick me kobiety-chłopa grającego w ręczna czy inna nożna 😝 może stwierdziła ze to błąd i jednak pick me girlizm sprawdza sie tylko pozornie 😋

Co zrobiłem?

1 minutę temu, fiszbin69 napisał:

Baba bez bolca dostaje pieerdolca

Lepszy pie.rdolec niż miękki bolec (masz jakąś nową anegdotę ze swojej impotencji u prostytutki)? 

• Haha 1

Przed chwilą, KróliczekZły napisał:

A po co ty za mną ciągle łazisz, otyły, niemyty pijaku (wystarczająco wulgarnie?). Ja nie będę reagować na twoje posty, ani seksualne, ani hejterskie, startuj do takich, które każdą atencję przyjmą (lista jest łatwa do skonstruowania). 

Czytałaś jego socjopatyczne wysrrywy z ktorejs  nocy niedawno? Zostało jakos do rana. Gość jest przerażający ja nawet nie komentuje już go i tobie tez polecam 

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Co zrobiłem?

Skomplementowales  

Przed chwilą, miszluft napisał:

Czytałaś jego socjopatyczne wysrrywy z ktorejs  nocy niedawno? Zostało jakos do rana. Gość jest przerażający ja nawet nie komentuje już go i tobie tez polecam 

Parę widziałam, nie wiem, czy akurat te. Notorycznie też zakłada nicki, imitujące moje i używa moich awatarów. I jest tak skrajnie obleśny i patologicznie pobudzony. Tak, to kolejny Pękalski. 

3 minuty temu, miszluft napisał:

Mi to pisał na priv a keidy to było? Bo zaraz sie okaże ze co roku od dekady mu dach urywa 😃

aaa to temu jak o tym pisałaś myslal ze to ja coś wywalilam 😝 on nawet nie wie co pisał i gdzie. A ja o tym dachu i tak bym bez provlemu napisała 😝

Oj, nie pamiętam, kiedy to było. Skoro nawet nie pamięta, że na publiku też to pisał, to był widocznie zjarany i "temu" się zapomniał i zwierzył z tej klęski żywiołowej. 

1 minutę temu, miszluft napisał:

Skomplementowales  

Byłem w złej dyspozycji psychofizycznej. Ona jest bardziej ye bnieta od salowej. Z dala od takich.

3 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Lepszy pie.rdolec niż miękki bolec (masz jakąś nową anegdotę ze swojej impotencji u prostytutki)? 

To podszyw pisal

Oj, nie pamiętam, kiedy to było. Skoro nawet nie pamięta, że na publiku też to pisał, to był widocznie zjarany i "temu" się zapomniał i zwierzył z tej klęski żywiołowej. 

Ale wychodzi na to ze klęska to kolejna mitomania 😝ja p… u niego nawet niepowodzenia są wymyślone? 😝

18 minut temu, Get Out napisał:

Mnie to wygląda na atrapę związku i sztucznie pompowane, bo każdy się śmiał na ero że płaskiej nikt nie będzie chciał ze względu na charakter i powstał wtedy daddy niczym filmowy milioner ratujący kobietę z opresji. 😆

Z tego co pisała klasyczny sponsoring. 

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Byłem w złej dyspozycji psychofizycznej. Ona jest bardziej ye bnieta od salowej. Z dala od takich.

Nieistotne, to tylko element układanki czemu jeżus już nie udaje sweet idjot tylko przepoczwarza sie w regularnego psa wojny 😝

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się