Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

1 minutę temu, fiszbin69 napisał:

To podszyw pisal

😄

Taa, i ten sam podszyw prosił Elcię o priv, żeby mu doradziła, że to normalne, że ci nie staje ;D Dobra, odwal się zboku albo będę cię regularnie zgłaszać. 

1 minutę temu, miszluft napisał:

Ale wychodzi na to ze klęska to kolejna mitomania 😝ja p… u niego nawet niepowodzenia są wymyślone? 😝

Cóż 😉 Dobra, starczy, za dużo przegrywu na temacie. Jakbyś kiedyś miała swojego prawdziwego sobowtóra, niekaryńskiego, to daj 😛 

17 minut temu, KróliczekZły napisał:

Siostrę nazywał kiedyś "nienawiść", czy jakoś tak, bo mu truła, żeby skończył ćpać, znalazł pracę, przestał ją objadać i zaczął sprzątać sam ruderę ;D 

No jeżeli przekłamywanie faktów ma mnie wyhejtować, to ja nigdy stąd nie odejdę. 😆 

4 minuty temu, KróliczekZły napisał:

Cóż 😉 Dobra, starczy, za dużo przegrywu na temacie. Jakbyś kiedyś miała swojego prawdziwego sobowtóra, niekaryńskiego, to daj 😛 

I koniecznie tutaj wołaj o sobowtóra jakby nie można było prywatnie zapytać o kwestie wrażliwe. Płaska co się stanęło z twoim ajkiu , tatuś zabrał odpowiednimi lekami 🤔😁

a wiedzieliscie ze motyle jedza kópy i zwloki a samce motyli gwauca samice jak wychodza z poczwarki i sa oslabione, fak

1 minutę temu, Get Out napisał:

No jeżeli przekłamywanie faktów ma mnie wyhejtować, to ja nigdy stąd nie odejdę. 😆 

Nawet jakby napisała słowo w słowo, to i tak byś to wypierał tłuku.

2 minuty temu, Kocopoł napisał:

a wiedzieliscie ze motyle jedza kópy i zwloki a samce motyli gwauca samice jak wychodza z poczwarki i sa oslabione, fak

Za to samice modliszek gwałcą i zabijajo i zjadają samców 

Edytowano przez big buu

5 minut temu, Get Out napisał:

O mnie tez przekłamuje

5 minut temu, Get Out napisał:

Nigdy nie mów nigdy 😆

9 minut temu, big buu napisał:

Z tego co pisała klasyczny sponsoring. 

No zawsze podkreślałem to co sama pisała, że za przysłowiową miske ryżu i dach nad głową. Taniej go wychodzi niż z płatnymi jeżeli ma fetysz i udziwnienia. 

Przed chwilą, fiszbin69 napisał:

O mnie tez przekłamuje

Tutaj większość przekłamuje.

12 minut temu, KróliczekZły napisał:

Nom tez sie zwijam degeneracyjna śmietanka sie zebrała mimo usilnych próśb o opuszczenie lokalu 🙂

moge ci pokazac ta która jak libed zobaczył (ale bez powiększania:p) to sie wqrwil czy mi odpieprzylo ze sie wstawiłam 😃

4 minuty temu, fiszbin69 napisał:

O mnie tez przekłamuje

No więc widzisz i już sam musisz sobie wyrobić zdanie. 

Przed chwilą, miszluft napisał:

Nom tez sie zwijam degeneracyjna śmietanka sie zebrała mimo usilnych próśb o opuszczenie lokalu 🙂

moge ci pokazac ta która jak libed zobaczył (ale bez powiększania:p) to sie wqrwil czy mi odpieprzylo ze sie wstawiłam 😃

Pokaz

8 minut temu, Get Out napisał:

I koniecznie tutaj wołaj o sobowtóra jakby nie można było prywatnie zapytać o kwestie wrażliwe. Płaska co się stanęło z twoim ajkiu , tatuś zabrał odpowiednimi lekami 🤔😁

Zgłoszone;) coraz bliżej do bana na PYTE główna 😝

2 minuty temu, miszluft napisał:

Pewnie, że poka poka 😍

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Nigdy nie mów nigdy 😆

O mój tekst lecz zwykle to ja gaszę światło ostatni. To się nazywa wiara we własne umiejętności z psychologii sportu. Grasz w piłkę to powinnaś znać mechanizm. 😁

2 minuty temu, miszluft napisał:

Zgłoszone;) coraz bliżej do bana na PYTE główna 😝

I srali muchy będzie wiosna. Schowaj chociaż te słomę z butów. 😆

Ewce tylko pokaże jesli już. Zgadamy sie kiedys dam ci jakis znak jak wstawie ten awatar 😛 albo włączysz priva tylko nie teraz - z dużo świrów i będą bloki 

8 minut temu, fiszbin69 napisał:

O mnie tez przekłamuje

W czym niby? Że zapomniałam na przykład o opisie długich, brudnych pazurów albo wrzucanych na publik zdjęć zużytych prezerwatyw i zwiędłego ptaka (bez ostrzeżenia)? No to już dopisuję. 

Idź się leczyć, bo twoje zezwierzęcenie zaprowadzi cię kiedyś za kraty za jakąś napaść seksualną na kobietę. 

Ewka a masz konto na nerwicy? Tam normalnie działa skrzynka niezależnie od świrów 

Ewka a masz konto na nerwicy? Tam normalnie działa skrzynka niezależnie od świrów 

Ja mam 😄

Zaraz zaloze

Ewce tylko pokaże jesli już. Zgadamy sie kiedys dam ci jakis znak jak wstawie ten awatar 😛 albo włączysz priva tylko nie teraz - z dużo świrów i będą bloki 

Podobną byś mogła wrzucić bo kto by cię niby po tym namierzył. Co innego siebie na publik, ale jakaś kompletnie obca baba łaj not:D

1 minutę temu, Zero cukru napisał:

Ja mam 😄

😝 fajnie

a to twoj? Bo wiedziałam ze masz ale Elcia znawczyni wszystkich userow twierdziła ze na bank tam nie masz. I ze kogo widziałam to widziałam ale na bank nie ciebie 😜 a jak wol stało: Malowany. A ja zem cie widziała na poczatku exodusu 

Edytowano przez miszluft

Nie zakładałam tam. Ja bym normalnie wrzuciła na publik, bo co z tego, że parę żyłek znowu pęknie 😉 A hejt puściliby tu i tak o każdej najlepszej nawet du.pie z netu, jeśliby miała przypominać tę, która im nie wchodzi w zady. Jakoś przy okazji się zgadamy. 

2 minuty temu, KróliczekZły napisał:

W czym niby? Że zapomniałam na przykład o opisie długich, brudnych pazurów albo wrzucanych na publik zdjęć zużytych prezerwatyw i zwiędłego ptaka (bez ostrzeżenia)? No to już dopisuję. 

Idź się leczyć, bo twoje zezwierzęcenie zaprowadzi cię kiedyś za kraty za jakąś napaść seksualną na kobietę. 

O tym ze mi nie staje kłamiesz

Przed chwilą, Get Out napisał:

O mój tekst lecz zwykle to ja gaszę światło ostatni. To się nazywa wiara we własne umiejętności z psychologii sportu. Grasz w piłkę to powinnaś znać mechanizm. 😁

Wczoraj ja dłużej siedziałam w nocy to i później zgasiłam 😆

1 minutę temu, KróliczekZły napisał:

Nie zakładałam tam. Ja bym normalnie wrzuciła na publik, bo co z tego, że parę żyłek znowu pęknie 😉 A hejt puściliby tu i tak o każdej najlepszej nawet du.pie z netu, jeśliby miała przypominać tę, która im nie wchodzi w zady. Jakoś przy okazji się zgadamy. 

Wole tylko tobie bo tylko tobie zależy 😜 a reszta sie podczepiła pod twoj wysiłek. 😂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się