KróliczekZły 173 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: O tym ze mi nie staje kłamiesz O przepraszam, napisałeś to dla żartu i dla żartu potem dowodziłeś na dwa tematy mężatkom, że to niemożliwe, żeby facet miał erekcję, taaa. Po prostu nie łaź za mną, nie pisz do mnie, idź na terapię do seksuologa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 1 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, KróliczekZły napisał: Nie zakładałam tam. Ja bym normalnie wrzuciła na publik, bo co z tego, że parę żyłek znowu pęknie A hejt puściliby tu i tak o każdej najlepszej nawet du.pie z netu, jeśliby miała przypominać tę, która im nie wchodzi w zady. Jakoś przy okazji się zgadamy. To wrzuć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 60 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, miszluft napisał: fajnie a to twoj? Bo wiedziałam ze masz ale Elcia znawczyni wszystkich userow twierdziła ze na bank tam nie masz. I ze kogo widziałam to widziałam ale na bank nie ciebie a jak wol stało: Malowany. A ja zem cie widziała na poczatku exodusu Żartuję. Nie skacze po forach. Tutaj mam tylko konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 66 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: O przepraszam, napisałeś to dla żartu i dla żartu potem dowodziłeś na dwa tematy mężatkom, że to niemożliwe, żeby facet miał erekcję, taaa. Po prostu nie łaź za mną, nie pisz do mnie, idź na terapię do seksuologa. Włącz na chwile priv jak sie nje boisz ze zasrajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 66 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Żartuję. Nie skacze po forach. Tutaj mam tylko konto. Aha to faktycznie miałeś podszywa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 1 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: O przepraszam, napisałeś to dla żartu i dla żartu potem dowodziłeś na dwa tematy mężatkom, że to niemożliwe, żeby facet miał erekcję, taaa. Po prostu nie łaź za mną, nie pisz do mnie, idź na terapię do seksuologa. Przekręcasz, nie tak było ale nie bede tutaj pisał o takich sprawach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 173 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Wole tylko tobie bo tylko tobie zależy a reszta sie podczepiła pod twoj wysiłek. Ok, to przy okazji znienacka się wróci do tematu ;D A ciekawi są wszyscy, jak my tu wyglądamy ogólnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 173 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, fiszbin69 napisał: Przekręcasz, nie tak było ale nie bede tutaj pisał o takich sprawach I właśnie o to dokładnie chodzi - nie pisz do mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 84 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, miszluft napisał: Ewce tylko pokaże jesli już. Zgadamy sie kiedys dam ci jakis znak jak wstawie ten awatar albo włączysz priva tylko nie teraz - z dużo świrów i będą bloki A nie można tajne konto i swobodnie wymienić się wizerunkami zamiast tych cyrkowych kombinacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 66 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, big buu napisał: Podobną byś mogła wrzucić bo kto by cię niby po tym namierzył. Co innego siebie na publik, ale jakaś kompletnie obca baba łaj not:D Podobna była wczoraj. Koniec balu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 60 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Aha to faktycznie miałeś podszywa? Na to wychodzi. Nik malowany ktoś zrobił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KróliczekZły 173 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Włącz na chwile priv jak sie nje boisz ze zasrajo Po takiej zapowiedzi - za.srają w sekundę ;D Odezwę się w jakiejś chwili do Ciebie znienacka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 66 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Na to wychodzi. Nik malowany ktoś zrobił? No i wpisał sie na wątki kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 66 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KróliczekZły napisał: Po takiej zapowiedzi - za.srają w sekundę ;D Odezwę się w jakiejś chwili do Ciebie znienacka Ok 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1333 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Out napisał: A nie można tajne konto i swobodnie wymienić się wizerunkami zamiast tych cyrkowych kombinacji Albo na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 84 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Wczoraj ja dłużej siedziałam w nocy to i później zgasiłam Nie brałem pod uwagę, bo już się przyzwyczaiłem, że latasz gdzieś po nocach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 84 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Albo na maila Oj to potrwa zanim załapią jakie to proste. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 66 Napisano 59 minut temu Ale ze mnie sprytna atencjuszka temat niby eve ale o mnie. Muehehe tak to sie robi Grażyny 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 60 Napisano 55 minut temu 5 minut temu, miszluft napisał: No i wpisał sie na wątki kafeterii Może jakiś fan albo komuś biały proszek mózg wyzarl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 66 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Może jakiś fan albo komuś biały proszek mózg wyzarl. Tam były różne podszywy babki Bożej tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1333 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Nie brałem pod uwagę, bo już się przyzwyczaiłem, że latasz gdzieś po nocach. Nie zawsze. Czasem położę się wcześniej jak już oczy mi sie same zamkną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 60 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Tam były różne podszywy babki Bożej tez Niektórym to się nudzi w życiu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 84 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie zawsze. Czasem położę się wcześniej jak już oczy mi sie same zamkną Kiedyś się zaczaje żeby obczaić gdzie Ty właściwe chodzić w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 11 Napisano 48 minut temu Ale zróbcie to znienacko jak ja będę też! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1333 Napisano 30 minut temu 18 minut temu, Get Out napisał: Kiedyś się zaczaje żeby obczaić gdzie Ty właściwe chodzić w nocy. Mozesz iść ze mną tylko nie marudź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 84 Napisano 25 minut temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Mozesz iść ze mną tylko nie marudź Raz już poszedłem, to musiałem się bić z kimś. Dobra idę bo bez ryzyka nie ma nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1333 Napisano 20 minut temu Przed chwilą, Get Out napisał: Raz już poszedłem, to musiałem się bić z kimś. Dobra idę bo bez ryzyka nie ma nic. Teraz będzie inaczej bo już nie chodzę w podejrzane miejsca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 84 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Teraz będzie inaczej bo już nie chodzę w podejrzane miejsca Dla mnie wszystko co pod osłoną nocy jest podejrzane i weźmiemy tego białego na spacer jednak , bo psy podobno widzą w nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 61 Napisano 14 minut temu 48 minut temu, miszluft napisał: Podobna była wczoraj. Koniec balu Paprykarz Szczeciński? A masz jakiś fetysz nastolatek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach