Zero cukru 61 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Gina ? Obczaj to jak oni wykonali w środku te wszystkie pomieszczenia i z jakich technologii musieli korzystać . Widzę, że nowa koleżankę znalazłeś, ale pasujecie do siebie. Dwa odklejence. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 50 minut temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Widzę, że nowa koleżankę znalazłeś, ale pasujecie do siebie. Dwa odklejence. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 50 minut temu Ten dalej tu siedzi i przynudza? dużo znacie takich ludzi ktorych jak sie wyprasza to i tak siedzą i jeszcze skarpety sciagaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 49 minut temu 28 minut temu, big buu napisał: Paprykarz Szczeciński? A masz jakiś fetysz nastolatek? A ty gilfow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 646 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Ten dalej tu siedzi i przynudza? dużo znacie takich ludzi ktorych jak sie wyprasza to i tak siedzą i jeszcze skarpety sciagaja? Czytałaś wczoraj, że jezyk to widmoka rezerwa z wolności, czy jakoś tak, i że nie poznali sie tutaj? Ten świr ściągnąl jakąś fumfele z reala żeby go broniła na kafe. Stwierdziłam, że dotarłam do końca internetu i można sobie dać spokój 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Czytałaś wczoraj, że jezyk to widmoka rezerwa z wolności, czy jakoś tak, i że nie poznali sie tutaj? Ten świr ściągnąl jakąś fumfele z reala żeby go broniła na kafe. Stwierdziłam, że dotarłam do końca internetu i można sobie dać spokój Hahaha coś mi mignęło rano, ale nie wiem w którym to było temacie i na co odpowiadałaś;) nie wiem, to by była jedyna racjonalna przyczyna czemu ona liże duupe degeneratowi i udaje ślepa. ale ciężko w to uwierzyc bo ona jeszcze do niedawna twierdziła ze to nie ksysio i tylko ona zna prawdziwe imie ksysia bo jej podał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 45 minut temu (edytowany) Aha i zwracam honor z wczoraj, ze to z niekumatosci i ze nie ogarnia kuwety. To jednak regularna hejtera:) Edytowano 41 minut temu przez miszluft 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 585 Napisano 42 minuty temu 2 godziny temu, Onaaaa napisał: W jakiej butelce W butelce, gdzie był list Polecam taki film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 61 Napisano 41 minut temu 8 minut temu, miszluft napisał: A ty gilfow? A widzisz jakiegoś gilfa w moim awatarze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 39 minut temu (edytowany) 9 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Czytałaś wczoraj, że jezyk to widmoka rezerwa z wolności, czy jakoś tak, i że nie poznali sie tutaj? Ten świr ściągnąl jakąś fumfele z reala żeby go broniła na kafe. Stwierdziłam, że dotarłam do końca internetu i można sobie dać spokój Poza tym ona to typowa podkarpacka lala a krzys to przecież jukon podkrakowski dla niego wyprawa to Olkusza i jazda tramwajem po mieście to jak lot na Marsa a ty go podejrzewasz o takie międzywojewódzkie znajomosci chyba ze byli jakos razem osadzeni Edytowano 38 minut temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, big buu napisał: A widzisz jakiegoś gilfa w moim awatarze? Ta co gra w coś tam ta ruda wyglada jak gilf. No i jeszcze ta Ela gawin kiedys i Edytkę 20paroletnia nazywasz dzieciakiem masz dziwne postrzeganie wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 36 minut temu (edytowany) 4 minuty temu, big buu napisał: A widzisz jakiegoś gilfa w moim awatarze? Kamilka urzędowska z awatara teraz ma lat 31. Wiec nie nastka a wrecz wg kafeteryjnych teoryj powinna sie już sypać od roku Edytowano 36 minut temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 646 Napisano 33 minuty temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Poza tym ona to typowa podkarpacka lala a krzys to przecież jukon podkrakowski dla niego wyprawa to Olkusza i jazda tramwajem po mieście to jak lot na Marsa a ty go podejrzewasz o takie międzywojewódzkie znajomosci chyba ze byli jakos razem osadzeni No nie wiem. Pisał, że przecież żadna randomka z neta by tak za nim nie obstawała gdyby się nie znali poza forum. Ona pisywała do więzienia. Już chyba nie chce mi sie wnikać, ale obstawiam, że ściagnał tu jakąś więzienną orbiterkę żeby go wspierała na forum o kupie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 61 Napisano 33 minuty temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Ta co gra w coś tam ta ruda wyglada jak gilf. No i jeszcze ta Ela gawin kiedys i Edytkę 20paroletnia nazywasz dzieciakiem masz dziwne postrzeganie wieku Nie no , Ela to była bardziej w konwencji żartu ale Ruda graczka jest sexi i nie szkaluj Beata. Żebyś tak wygladała to bym cię obsypał złotem A w awku masz dzieciaki w sensie młode laski . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 12 Napisano 32 minuty temu 17 minut temu, miszluft napisał: Ten dalej tu siedzi i przynudza? dużo znacie takich ludzi ktorych jak sie wyprasza to i tak siedzą i jeszcze skarpety sciagaja? Jedną sztukę. Mój kuzyn stary kawaler dziwak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 32 minuty temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: No nie wiem. Pisał, że przecież żadna randomka z neta by tak za nim nie obstawała gdyby się nie znali poza forum. Ona pisywała do więzienia. Już chyba nie chce mi sie wnikać, ale obstawiam, że ściagnał tu jakąś więzienną orbiterkę żeby go wspierała na forum o kupie A Klaudiusz sevkovic? Jeszcze gorszy pies wojny. Dopiero flaga u ogóra ja otrzeźwiła, ze nie ma ani farmy ani Jukonu:p tez przecież było ze to nie ksysiu blokuje bo Ksysiu jeździ na karetce itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Jedną sztukę. Mój kuzyn stary kawaler dziwak Hahahaha i skary ściąga naprawde? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 12 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Hahahaha i skary ściąga naprawde? Nie, ale potrafi nadawać jak radio stojąc już w kurtce pod drzwiami. Mój ojciec kiedyś nie wytrzymał i mu wypalił takie pożegnanie, że tamten zdębiał i wyszedł bez słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 28 minut temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: No nie wiem. Pisał, że przecież żadna randomka z neta by tak za nim nie obstawała gdyby się nie znali poza forum. Ona pisywała do więzienia. Już chyba nie chce mi sie wnikać, ale obstawiam, że ściagnał tu jakąś więzienną orbiterkę żeby go wspierała na forum o kupie To by było w swoim absurdzie chyba najbardziej racjonalne wytłumaczenie, ale ja temu mitomanowi nie wierze w żadne słowo pewnie se tak wymyślili na priv ze przechytrza wrogów. No i ona naprawdę sądziła ze Krzysiu to nie Krzysiu i po co wysyłałby jej amantow z teletygodnia. Plus brak wiedzy o nim jego impotencji itd no chyba ze te zwierzenia o prętach to tak raczej do pamiętnika internetowego bo fakt ciężko sie tym chwalić jakims realnym znajomym:0 plus peedo jazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 12 Napisano 28 minut temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: wspierała Dzięki za porady zakupowe. Akurat dzisiaj byłam "w trasie" i udało mi się coś znaleźć w Leroy Merlin. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 61 Napisano 28 minut temu 7 minut temu, miszluft napisał: Kamilka urzędowska z awatara teraz ma lat 31. Wiec nie nastka a wrecz wg kafeteryjnych teoryj powinna sie już sypać od roku Ale wygląda na naście, zdarza się nie tylko wśród celebrytek. Niektóre się sypią dość szybko niektóre nie. Praca, środowisko, geny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Nie, ale potrafi nadawać jak radio stojąc już w kurtce pod drzwiami. Mój ojciec kiedyś nie wytrzymał i mu wypalił takie pożegnanie, że tamten zdębiał i wyszedł bez słowa Czyli starzy kawalerowie tak sie zachowują powiadasz. To by sie zgadzało bo krzyniu tez już chyba brzucha nie wynajmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 27 minut temu Przed chwilą, big buu napisał: Ale wygląda na naście, zdarza się nie tylko wśród celebrytek. Niektóre się sypią dość szybko niektóre nie. Praca, środowisko, geny. Nie no bez przesady nie wyglada na naście. Ale na 20 pare już może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Monarchini incognito 12 Napisano 25 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Czyli starzy kawalerowie tak sie zachowują powiadasz. To by sie zgadzało bo krzyniu tez już chyba brzucha nie wynajmie Nie znam drugiej osoby, która by miała taki słowotok narzekania na cały świat Na szczęście przejawia też poczucie humoru i robi dobre wino Nasz Krzynio przy nim wypada jednak gorzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 24 minuty temu 8 minut temu, big buu napisał: Nie no , Ela to była bardziej w konwencji żartu ale Ruda graczka jest sexi i nie szkaluj Beata. Żebyś tak wygladała to bym cię obsypał złotem A w awku masz dzieciaki w sensie młode laski . . Mi sie ta ruda w ogóle nie podoba i wyglada staro. Ale masz prawo mieć swój gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 24 minuty temu Przed chwilą, Monarchini incognito napisał: Nie znam drugiej osoby, która by miała taki słowotok narzekania na cały świat Na szczęście przejawia też poczucie humoru i robi dobre wino Nasz Krzynio przy nim wypada jednak gorzej Nie ma do kogo gymby otworzyc zlitujcie sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 68 Napisano 22 minuty temu 10 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: No nie wiem. Pisał, że przecież żadna randomka z neta by tak za nim nie obstawała gdyby się nie znali poza forum. Ona pisywała do więzienia. Już chyba nie chce mi sie wnikać, ale obstawiam, że ściagnał tu jakąś więzienną orbiterkę żeby go wspierała na forum o kupie To by była beka gdyby to była prawda w sumie jest taki program na Polsacie o babach we więźniu które piszą listy do amantow również osadzonych i planują wspolna przyszłość po odsiadce a ja sie dziwie ze jedna z nich po prostu trafiła na kafeterie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 9 Napisano 21 minut temu @Get Out dziękuję, obejrzę. Mam dreszcze, tak mnie rozłożyło że nie mogę wstawać z łóżka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big buu 61 Napisano 21 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Mi sie ta ruda w ogóle nie podoba i wyglada staro. Ale masz prawo mieć swój gust Tobie to się ma podobać kiełbasa, a że trójkąta nie będzie, cóż - nie można mieć wszystkiego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 646 Napisano 17 minut temu 9 minut temu, Monarchini incognito napisał: Dzięki za porady zakupowe. Akurat dzisiaj byłam "w trasie" i udało mi się coś znaleźć w Leroy Merlin. Super Ale rzuć sobie okiem na amazon w wolnej chwili, mają chyba całkiem ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach