Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
_RC+

Kochani, bierzemy się za kondycję i za sylwetki, bo zima coraz krótsza, a lato i plaża już niedługo.

Polecane posty

assa

Edytowano przez _RC+
  • Haha 3

Przed chwilą, kris888 napisał:

Co to za gościu xD

No to jest jakiś typ co od 10 lat wrzuca filmiki na YT jak próbuje ćwiczyć i zostać bodybuilderem. Zazwyczaj zasięgi miał mizerne, ale ostatnio został odkryty i robi grube wyświetlenia na YT i Tiku. 😉

• Thanks 1

3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał:

Zima niestety nadal trwa 3 miesiące i do czerwca z plażą mamy czas 🙂

Dziś wieczór to było 10 stopni. Świąteczne ozdoby w parku, alei, światełka, a człowiek się w kurtce poci 😆 

Edytowano przez _RC+

1 minutę temu, _RC+ napisał:

Dziś wieczór to było 10 stopni. Świąteczne ozdoby w parku, alei, światełka, a człowiek się w kurtce poci 😆 

To zmień na lżejszą. Ja w jesiennej nadal popylam 😄 Zimowej jeszcze nie wkładałem.

Przed chwilą, _RC+ napisał:

A to fakt, jutro tez tak będzie chyba. 

3 minuty temu, kris888 napisał:

To zmień na lżejszą. Ja w jesiennej nadal popylam 😄 Zimowej jeszcze nie wkładałem.

Nie wiadomo czasem jak się ubrać... bo tak instynktownie ludzie w czapkach i rękawiczkach popylają, a tu pogoda bardziej późny październik niż grudzień i brain error 😉 

16 minut temu, _RC+ napisał:

No to jest jakiś typ co od 10 lat wrzuca filmiki na YT jak próbuje ćwiczyć i zostać bodybuilderem. Zazwyczaj zasięgi miał mizerne, ale ostatnio został odkryty i robi grube wyświetlenia na YT i Tiku. 😉

Odkryty przez ciebie?😃

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Leżak wyciska 😄

Ale ziomalowi się opyliło te 10 lat męczenia ze sztangą... Co prawda bebzol januszowy, ale algorytm docenił wysiłki i robi mu zasięgi 😉

1 minutę temu, miszluft napisał:

Odkryty przez ciebie?😃

Obczaj wyświetlenia na nowszych filmach 😉

1 minutę temu, _RC+ napisał:

Ale ziomalowi się opyliło te 10 lat męczenia ze sztangą... Co prawda bebzol januszowy, ale algorytm docenił wysiłki i robi mu zasięgi 😉

Mi w proponowanych pokazało kompilacja okrzyków 😄 dobry bekowy filmik.

A ja miałem trzy kanały na Youtubie. Zakładałem i kasowałem, eh.

Edytowano przez kris888

Obczaj wyświetlenia na nowszych filmach 😉

Zartuje. A właśnie takie pytanie szybkie, nasz sigma forumowy twierdzi, ze dostaje bany na płytę główna, co sadzisz o tym? 😂

20 minut temu, kris888 napisał:

Co to za gościu xD

Wojfer. Pionier kulturystyki w Polsce. Idol leżaka i żywa ( jeszcze żywa) legenda sportów sylwetkowych.

• Thanks 1

Zartuje. A właśnie takie pytanie szybkie, nasz sigma forumowy twierdzi, ze dostaje bany na płytę główna, co sadzisz o tym? 😂

Wiem, że Haker Bonzo, nie żyjący już jutuber potrafił hakować płyty główne... Ja niestety za cienki jestem by nawet mieć koncepcje jak... Takie tajniki to tylko w CIA i Mosaad są znane 😉

Nigdzie się nie biorę bo mam wyebane a jak mnie najdzie na siłownię to se będę kanapę wyciskać i chùi. Ludzie wrzucają jakiś syf zupełnie nieświadomi że pośmiewisko z siebie robią. To jest kùrwa niepojęte i pojęte jednocześnie 

3 minuty temu, Lëśnë Rŭchädłø napisał:

Ja nie muszę się brać, kocham swoje ciało B) 

Wyślesz coś po koleżeńsku?

Przed chwilą, miszluft napisał:

Jest coś takiego jak ban na adres MAC urządzenia. Technicznie wykonalne, ale w praktyce dość trudne i niepraktyczne.

Wiem, że Haker Bonzo, nie żyjący już jutuber potrafił hakować płyty główne... Ja niestety za cienki jestem by nawet mieć koncepcje jak... Takie tajniki to tylko w CIA i Mosaad są znane 😉

Haha tak żem czuła. Dzieki za odpowedz 😛 co prawda ten sigma zna jakies 7me poziomy internetow… no ale tak myslalam. Teraz pytanie czy w interesie jest go uswiadomic 😂

3 minuty temu, miszluft napisał:

Jemu pewnie chodziło o ban na adres Mac. Kiedyś pracowałam w helpdesku Guest Tek i czasem banowaliśmy gości hotelowych po tym adresie, ale to chyba nie płyta główna.

Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał:

Jemu pewnie chodziło o ban na adres Mac. Kiedyś pracowałam w helpdesku Guest Tek i czasem banowaliśmy gości hotelowych po tym adresie, ale to chyba nie płyta główna.

No o tym mac już ktos wspominał;) pytanie czy na Kafe to praktykują. Krzys oczywiscie ujął to ze to na urządzenie  - płytę główna.

a za co banuje sie gości hotelowych? 😝 za opinie?😛

Śmichy hichy, ale weź na klatę 110 kg jeden z drugim.

Haha tak żem czuła. Dzieki za odpowedz 😛 co prawda ten sigma zna jakies 7me poziomy internetow… no ale tak myslalam. Teraz pytanie czy w interesie jest go uswiadomic 😂

To znaczy w teorii wszystko jest możliwe... tak jak Kris wyżej pisze z adresami MAC... Smartfon na przykład ma unikalny adres, jak i  inne urządzenia, tylko kto będzie się w to bawić? Może Mossad i CIA, ale serwisy internetowe? Wątpię 😉

2 minuty temu, RitardModeracja napisał:

Bonzo nie żyje od kiedy

Od wczoraj

To znaczy w teorii wszystko jest możliwe... tak jak Kris wyżej pisze z adresami MAC... Smartfon na przykład ma unikalny adres, jak i  inne urządzenia, tylko kto będzie się w to bawić? Może Mossad i CIA, ale serwisy internetowe? Wątpię 😉

No pytanie na ile Wakanka coś takiego robi czy inna moderatorka6 😂

Przed chwilą, Danger napisał:

Śmichy hichy, ale weź na klatę 110 kg jeden z drugim.

To sobie weź

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się