Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
_RC+

Kochani, bierzemy się za kondycję i za sylwetki, bo zima coraz krótsza, a lato i plaża już niedługo.

Polecane posty

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

to jest efekt stawiania granic

To efekt materializmu do granic. No ale tak to już jest w obecnych czasach. Minimum wysiłku a oczekiwań stos.

7 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał:

A zwykły chrome z incognito nie wystarczy?

W pozwie złożonym w 2020 roku przez mieszkańca Florydy Williama Byatta oraz mieszkańców Kalifornii Chasoma Browna i Marię Nguyen oskarżono Google o naruszenie przepisów dotyczących podsłuchiwania użytkowników. Jednym z przedstawionych wówczas zarzutów było to, że mimo korzystania z trybu Incognito w przeglądarce Google Chrome, odwiedzane witryny używające Ad Managera Google Ads lub Google Analytics wciąż zbierały informacje z przeglądarek działających w trybie Incognito.

Co więcej, powodowie zarzucali gigantowi z Mountain View, że firma nie tylko monitoruje aktywność użytkowników w trybie Incognito, ale łączy tą aktywność z istniejącymi już profilami użytkowników. Początkowo Google próbował oddalić pozew argumentując, że przecież użytkownicy po aktywacji trybu Incognito w przeglądarce byli informowani, że ich aktywność może być nadal widoczna w odwiedzanych witrynach. Innego zdania była jednak sędzia, która odrzuciła wniosek Google. Zdaniem sądu jest jednak różnica między informacją o tym, że aktywność użytkownika może być nadal widoczna w odwiedzanych witrynach, a dalszym faktycznym gromadzeniem danych użytkowników, bez informowania ich dokładnie o tym fakcie.

• Like 1

21 minut temu, RitardModeracja napisał:

Kiedyś czapka była obciachem. Nie wiem co ja miałam z głową.kiedys.

Teraz też jest tylko sie zestarzalaś.

• Haha 1

7 minut temu, _RC+ napisał:

No trzeba sprawdzić na zasadzie, jak najkorzystniejszych warunków. Sieć potrafi być dość specyficzna... np u mnie WiFi doskonale łapie sygnał, gdy np router jest parter, a ja jestem z urządzeniem na piętrze... ale jak już spróbuję być ścianę obok, na tym samym piętrze co router, to już jakość sygnału spada zauważalnie.

masz betonowe ściany i drewniane podłogi?

19 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

efekty widać dzisiaj

Że uszy bolą 🤔

3 minuty temu, Kocopoł napisał:

Albo w tiszertach a baba w swetrze obok. Facety to maja chyba lepsze ogrzewanie.

Większa masa mięśniowa = więcej ciepła  i grubsza skóra... dosłownie 😉 

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Teraz też jest tylko sie zestarzalaś.

Brajanek pewnie bez czapki chodzi. Założę się, że jesteś matką roku, a teraz jeszcze wujaszek świrmo dołączył do wesołej rodzinki 😄 

28 minut temu, RitardModeracja napisał:

Pokaz jutro poduszke

Jak dotrze to pokaże.

14 minut temu, _RC+ napisał:

W niezmierzone głębiny internetu nie 😉

Polecam znów przeglądarkę Brave, która posiada wbudowaną obsługę sieci tor. Możesz otwożyć okno prywatne z obsługą tor

Nie mam aż tyle za uszami 😛 wiec raczej nie potrzebuje chyba ze to jest jakies korzystne używać z innych powodow niz Kafe 

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

W pozwie złożonym w 2020 roku przez mieszkańca Florydy Williama Byatta oraz mieszkańców Kalifornii Chasoma Browna i Marię Nguyen oskarżono Google o naruszenie przepisów dotyczących podsłuchiwania użytkowników. Jednym z przedstawionych wówczas zarzutów było to, że mimo korzystania z trybu Incognito w przeglądarce Google Chrome, odwiedzane witryny używające Ad Managera Google Ads lub Google Analytics wciąż zbierały informacje z przeglądarek działających w trybie Incognito.

Co więcej, powodowie zarzucali gigantowi z Mountain View, że firma nie tylko monitoruje aktywność użytkowników w trybie Incognito, ale łączy tą aktywność z istniejącymi już profilami użytkowników. Początkowo Google próbował oddalić pozew argumentując, że przecież użytkownicy po aktywacji trybu Incognito w przeglądarce byli informowani, że ich aktywność może być nadal widoczna w odwiedzanych witrynach. Innego zdania była jednak sędzia, która odrzuciła wniosek Google. Zdaniem sądu jest jednak różnica między informacją o tym, że aktywność użytkownika może być nadal widoczna w odwiedzanych witrynach, a dalszym faktycznym gromadzeniem danych użytkowników, bez informowania ich dokładnie o tym fakcie.

Jesu, znowu jakiś/jakaś " Nguyen" 😄 Mam wrażenie, że połowa żółtków ma tak na nazwisko... 

5 minut temu, Bożenka LuBicz napisał:

Żmiju twierdził, że były tu ponoć bany na ID, ale to w dość zamierzchłych czasach.

On to twierdził całkiem niedawno już w moich czasach ale dużo ludzi z tym dyskutowało ze nie ma takich banow 

5 minut temu, RitardModeracja napisał:

To efekt materializmu do granic. No ale tak to już jest w obecnych czasach. Minimum wysiłku a oczekiwań stos.

przykro mi, że tak patrzysz na otaczający Cię świat bo to musi być wynik przykrych doświadczeń

"Nguyen to w Wietnamie (i wśród Wietnamczyków na świecie) najpopularniejsze nazwisko, nosi je nawet około 40% populacji" A jednak, trafiłem niemal idealnie 😄😄 O kierwa, aż 40%...

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

przykro mi, że tak patrzysz na otaczający Cię świat bo to musi być wynik przykrych doświadczeń

Patrze tak na ciebie i twoje zachowanie. Skąd wnioski że chodzi o świat? Rozumiem że jesteś jego częścią ale chyba cie poniosło bo piszemy o tobie i twoich 40 złotych.

2 minuty temu, Dirty Sanchez napisał:

Brajanek pewnie bez czapki chodzi. Założę się, że jesteś matką roku, a teraz jeszcze wujaszek świrmo dołączył do wesołej rodzinki 😄 

Wuja Świrmo na wigilie przywiezie jakiegos pozyskanego szczeniaka pokaleczonego podczas porwania 

2 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał:

masz betonowe ściany i drewniane podłogi?

Generalnie im gęstszy materiał, tym gorzej, dlatego na strychu złapie lepiej z parteru niż przez dosłownie ścianę obok... poniemieckie mury 😉 

Przed chwilą, WychodzeNaChwile napisał:

Widzę, że masz ogon? Współczuje 😄 Ale nie martw się, za chwilę zaloguje się Makaron i ogon będzie miał on w postaci tej wariatki 🫢

• Like 1

9 minut temu, Bożenka LuBicz napisał:

Żmiju twierdził, że były tu ponoć bany na ID, ale to w dość zamierzchłych czasach.

Sorry jeśli to nie jest stosowne pytanie, ale mnie męczy... To prawda, że on nie żyje, czy to jakaś plota na forum była?

Jacy wy jesteście nudni. Zero polotu, błysku w oku, błyskotliwości, charyzmy, czy tam inteligjenci. Zbiorowisko lemingów odrzuconych od stada. Chwilę popisałem i mnie głowa boli, a niektórzy spędzaj tutaj kilka godzin dziennie, traktując forum jako główną atrakcję dnia. Ja yebie. Gardzę wami.

Przed chwilą, _RC+ napisał:

Sorry jeśli to nie jest stosowne pytanie, ale mnie męczy... To prawda, że on nie żyje, czy to jakaś plota na forum była?

Prawda. 😔

4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Puchną raczej 😄

Czyli że za dużo ciastek 😆

Przed chwilą, Еlciаа napisał:

Prawda. 😔

O... 😕 To akurat mogłaby być głupia plota w takim razie. Niech spoczywa w pokoju. 

4 minuty temu, RitardModeracja napisał:

Patrze tak na ciebie i twoje zachowanie. Skąd wnioski że chodzi o świat? Rozumiem że jesteś jego częścią ale chyba cie poniosło bo piszemy o tobie i twoich 40 złotych.

To piszmy o tobie i twoich 40 zlotych. 

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Jacy wy jesteście nudni. Zero polotu, błysku w oku, błyskotliwości, charyzmy, czy tam inteligjenci. Zbiorowisko lemingów odrzuconych od stada. Chwilę popisałem i mnie głowa boli, a niektórzy spędzaj tutaj kilka godzin dziennie, traktując forum jako główną atrakcję dnia. Ja yebie. Gardzę wami.

Idź zmień pampersa.

17 minut temu, Krzysztof Stolec napisał:

Adres MAC nie jest przekazywany przez do sieci zewnętrznej, mamy 2026 rok a ludzie dalej te bzdury powtarzają 😄 

Reasumując Krzysiowy ban na pyte główna można włożyć między bajki jak łowienie pstrągów gołymi rekami 

5 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

główka przemarzła 😉 

Pewnie kilka razy uległa zamrożeniu 🤔

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się