mr_Kumpir 145 Napisano 56 minut temu zresztą jak tu przyszedłem chyba z pół roku gadałem z nią na priv xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słaby laser tak 0 Napisano 56 minut temu Tiktoka czasem wypluwa takie gówwno jednej reke obcieli inna oslepla jeszcze inna zdycha na raka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 72 Napisano 56 minut temu 8 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Może kiedyś wymyślą bany na mózg. Miejmy nadzieję. Hahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słaby laser tak 0 Napisano 55 minut temu Trzeba dbać o siebie dlatego dzisiaj witaminke wziolem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 55 minut temu tera już nie pamiętam ale była co najmniej w wieku Krejzii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 72 Napisano 54 minuty temu 8 minut temu, Mgła napisał: Gościu od Samsary ponoć też nie żyje, Akimuszki zdaje się, ktoś tak rzucił raz, ale nwm czy prawda. Akime? dawno go nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 54 minuty temu wgl Chwilunia ma rację jak ktoś pożycza powinien oddać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 21 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, miszluft napisał: Akime? dawno go nie było No to na pewno nie żyje bo go nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 52 minuty temu to forum jest większą umieralnio niż średniowieczny szpital Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 21 Napisano 52 minuty temu No spoko. Se oddawajcie. Ja partnerowi nie każe oddawać gdy mu dam i vice versa ale co kraj to obyczaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 72 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, mr_Kumpir napisał: tera już nie pamiętam ale była co najmniej w wieku Krejzii Szynszyla jest starsza ode mnie alennie pamietam dokładnie ile. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 26 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Słaby laser tak napisał: Trzeba dbać o siebie dlatego dzisiaj witaminke wziolem Tak naprawdę, to możesz być zdrowy, żyć zdrowo, dbać o siebie, a wystarczy moment, by wszystko sypnęło się jak domek z kart. Do tego stopnia, że nie nadążasz nawet wszystkiego w głowie przetrawić... Życie jest nieobliczalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 52 minuty temu 100% osób które z niego korzysta skazanych jest na śmierć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 21 Napisano 51 minut temu No ludzie umierają. Nawet ci którzy siedzą w necie nałogowo. Młodzi starzy binarni i geje. Kto zyje ten umiera logiczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 72 Napisano 51 minut temu 3 minuty temu, mr_Kumpir napisał: tera już nie pamiętam ale była co najmniej w wieku Krejzii Benny tez tak mówił w sensie z taka pewnością ze wie ile mam lat a nigdy mu nie mówiłam ale z grubsza zgadł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 51 minut temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: No spoko. Se oddawajcie. Ja partnerowi nie każe oddawać gdy mu dam i vice versa ale co kraj to obyczaj a to ja już nie pamiętam czy tego nie pożyczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Benny tez tak mówił w sensie z taka pewnością ze wie ile mam lat a nigdy mu nie mówiłam ale z grubsza zgadł 35-7 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 50 minut temu ktoś mówił chyba libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 72 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: ktoś mówił chyba libed Nie libed nie mówił znów jesteś podejrzany ziemniaku wyjdź z szafy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1335 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, _RC+ napisał: Tak naprawdę, to możesz być zdrowy, żyć zdrowo, dbać o siebie, a wystarczy moment, by wszystko sypnęło się jak domek z kart. Do tego stopnia, że nie nadążasz nawet wszystkiego w głowie przetrawić... Życie jest nieobliczalne. Wchodzisz do pracy i wypadek i juz nie wracasz i niby to lepsza śmierć niz chorować tylko że z takiej śmierci niespodziewanej najtrudniej sie potem pozbierać rodzinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 72 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Wchodzisz do pracy i wypadek i juz nie wracasz i niby to lepsza śmierć niz chorować tylko że z takiej śmierci niespodziewanej najtrudniej sie potem pozbierać rodzinie. A z choroby to niby łatwiej? Zwłaszcza jakiejś wstrętnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 47 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: Nie libed nie mówił znów jesteś podejrzany ziemniaku wyjdź z szafy ktoś mówił i to chyba nawet w jednym z ostatnich tematów tzn z 3 dni xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 21 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Nie libed nie mówił znów jesteś podejrzany ziemniaku wyjdź z szafy Po co tak glupa rznac nie wiem i nie wnikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 47 minut temu ale i tak mi wychodzi że więcej niż 33 a mniej niż 38 na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 21 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, miszluft napisał: A z choroby to niby łatwiej? Zwłaszcza jakiejś wstrętnej Owszem bo masz czas żeby się z tym choć częściowo pogodzić i wiesz jaki będzie final Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 145 Napisano 46 minut temu Przed chwilą, RitardModeracja napisał: Po co tak glupa rznac nie wiem i nie wnikam naprawdę nic ci nie przychodzi do głowy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 588 Napisano 46 minut temu (edytowany) 17 minut temu, Mgła napisał: Gościu od Samsary ponoć też nie żyje, Akimuszki zdaje się, ktoś tak rzucił raz, ale nwm czy prawda. Akimuszki to prawda. Cielawe co z Agatką? Edytowano 45 minut temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 72 Napisano 45 minut temu Ziemniak twoja ostatnia szansa to wstawienie foty żebyśmy ci uwierzyli w ogóle benny wyglada (w mojej wyobraźni) jak Panasewicz z lady ank w teledysku wciąż bardziej obcy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 21 Napisano 45 minut temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: naprawdę nic ci nie przychodzi do głowy ? Że pedalstwo ukrywać? Ale po co jak i tak każdy wie i nikt nie potepia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 26 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Wchodzisz do pracy i wypadek i juz nie wracasz i niby to lepsza śmierć niz chorować tylko że z takiej śmierci niespodziewanej najtrudniej sie potem pozbierać rodzinie. No i zaginięcia są bardzo trudne dla rodzin... jakaś osoba wychodzi i znika i nie wiadomo co się stało. Wszyscy są świadomi, że szansa, że żyje z każdym rokiem staje się coraz bardziej znikoma, ale de facto nie wiesz do końca i nawet mentalnie nie jesteś w stanie się pogodzić i pożegnać... to też jest strasznie ciężkie, mogę sobie tylko wyobrażać jak tacy ludzie, co nie wiedzą co z córką, na przykład, przeżywają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach