Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
_RC+

Kochani, bierzemy się za kondycję i za sylwetki, bo zima coraz krótsza, a lato i plaża już niedługo.

Polecane posty

1 minutę temu, RitardModeracja napisał:

Dobra skoncz już też nakrecac guwnosråke. Napisałabyś nie i chùi zamiast lawirowac i by się skończyły domysły z odbytu

to nie

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

lepiej mi powiedzcie czy opłaca sie kariera na jutubie albo tiktoku bo mam ze 3 tyg wolnego

Nie

1 minutę temu, RitardModeracja napisał:

Nie wkùrwiaj mnie gwazdorze i zjedz snikersa z odbytu 

wolę twixy

7 minut temu, RitardModeracja napisał:

To jest znamienne że lepsze wspomnienia na forum pozostawiaja w głowach kobiet pedały xD

To akurat jest bardzo logiczne, bo peedzie mają dużo kobiecych cech w sobie, i jest to nie tylko stereotyp, bowiem kilka lat temu były w tym temacie badania w zakresie hormonów i psychologii.

Heteroseksualni faceci są bardziej techniczni, mniej emocjonalni, więc trudniej znaleźć nam temat z kobietami na poziomie emocjonalnym będąc innymi z natury po prostu, a peedzie chętniej popiszą z wami o modzie i takich typowo babskich rzeczach, więc macie taką męską psiapsi i to jak najbardziej ma sens, ze Agent i Bennie byli w żeńskiej społeczności cenieni. 

Edytowano przez _RC+

próbowałaś ?

No 😃 probowalam Insta rozkręcić ale nie pyklo bo to było tematyczne, nie pokazywałam dupy twarzy i prywaty 

Przed chwilą, _RC+ napisał:

To akurat jest bardzo logiczne, bo pederaści mają dużo kobiecych cech w sobie, i jest to nie tylko stereotyp, bowiem kilka lat temu były w tym temacie badania w zakresie hormonów i psychologii.

Heteroseksualni faceci są bardziej techniczni, mniej emocjonalni, więc trudniej znaleźć nam temat z kobietami na poziomie emocjonalnym będąc inni po prostu, a peedzie chętniej popiszą z wami o modzie i takich typowo babskich rzeczach, więc macie taką męską psiapsi i to jak najbardziej ma sens, ze Agent i Bennie byli w żeńskiej społeczności cenieni. 

Agent pisał akurat całkiem męsko 

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Bo ty tak mówisz? Won do chlewa, panno klewa. I nie trzaskaj drzwiami. 

Tak, bo ja tak mowie. Mamy tu wieczor pamięci coś sie nie podoba to tam są drzwi do kowbojek

Przed chwilą, miszluft napisał:

No 😃 probowalam Insta rozkręcić ale nie pyklo bo to było tematyczne, nie pokazywałam dupy twarzy i prywaty 

będę robił patostreamy 

1 minutę temu, _RC+ napisał:

To akurat jest bardzo logiczne, bo pederaści mają dużo kobiecych cech w sobie, i jest to nie tylko stereotyp, bowiem kilka lat temu były w tym temacie badania w zakresie hormonów i psychologii.

Heteroseksualni faceci są bardziej techniczni, mniej emocjonalni, więc trudniej znaleźć nam temat z kobietami na poziomie emocjonalnym będąc inni po prostu, a peedzie chętniej popiszą z wami o modzie i takich typowo babskich rzeczach, więc macie taką męską psiapsi i to jak najbardziej ma sens, ze Agent i Bennie byli w żeńskiej społeczności cenieni. 

Dlatego my nie chcemy hetero i paszoł won walić se konia albo głową w kaloryfer 

Przed chwilą, miszluft napisał:

Tak, bo ja tak mowie. Mamy tu wieczor pamięci coś sie nie podoba to tam są drzwi do kowbojek

Dobra olej bo ile można czytac te wÿsrywy na jedno kulawe kopyto

2 minuty temu, miszluft napisał:

Agent pisał akurat całkiem męsko 

Nie powiedziałbym, że do końca męsko, ale faktycznie Benie od Agenta był bardziej w stylu pasywa... haha xD

Edytowano przez _RC+

będę robił patostreamy 

A to prędzej 😛 to może sie udać 

a jak już by ci sie udało lezaka zwerbować do duetu to sukces murowany i walki z Marianna shreiber 

na razie mam 4 k obs

To super 😀ja do dziś tyle nie osiągnęłam 

1 minutę temu, miszluft napisał:

Haa haa. Ale jesteś marna. To ja ci zrobię wieczór pamięci jak tak bardzo chcesz. Prostaczka zatruwała mi tematy tysiąc razy, a teraz mnie wygania. Szlifuj chodniki ściero.

• Thanks 1

1 minutę temu, _RC+ napisał:

Nie powiedziałbym, że męsko, ale faktycznie Benie od Argena był bardziej w stylu pasywa... haha xD

Agent konkretnie pisał po prostu. Bennie byl emocjonalny i bardziej taki crazy 

To musi być chore gdy cie tylu ludzi ogląda. Jak byś zakręcił wiatraka z ptaka to może bym zaobserwowała ale tak to nie ma chùja we wsi nie karmie juz atencjo atencjuszy

Przed chwilą, Icebound Harpy napisał:

Haa haa. Ale jesteś marna. To ja ci zrobię wieczór pamięci jak tak bardzo chcesz. Prostaczka zatruwała mi tematy tysiąc razy, a teraz mnie wygania. Szlifuj chodniki ściero.

Zgłoszone:*
ps podbiłam twoje tematy o ozorze i synu, zeby nikt już nie miał watpliwosci co pisałaś po pijaku 

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Idź gdzieś, gdzie cię ktoś lubi, hejterko.

Edytowano przez Śliwka w Polonezie

2 minuty temu, miszluft napisał:

Zgłoszone:*
ps podbiłam twoje tematy o ozorze i synu, zeby nikt już nie miał watpliwosci co pisałaś po pijaku 

Uważaj, bo zaraz ten twój temacik pamięci poleci. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się