Zero cukru 59 Napisano 2 godziny temu I czuję się, jakby była niedziela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 2 godziny temu Nuda jest cenna, teraz nie można się nigdy nudzić tylko przeładowanie 24 na 7, nuda to luksus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 2 godziny temu Weź mi zatańcz na stole, to może się lepiej poczuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 2 godziny temu Haha chyba cię posrralo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzysztof Stolec 0 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: I czuję się, jakby była niedziela. Kolego, dlaczego usunąłeś zdjęcie z awatara? Przetrzeźwiał? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 2 godziny temu Fajne awki mamy, trochę podobne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Krzysztof Stolec napisał: Kolego, dlaczego usunąłeś zdjęcie z awatara? Przetrzeźwiał? Czasem mnie ponosi i wstawiam na chwilę, ale nie ma co na dłuższą metę świecić ryjem w awku. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 142 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Krzysztof Stolec napisał: Kolego, dlaczego usunąłeś zdjęcie z awatara? Przetrzeźwiał? Najwidoczniej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Kocopoł napisał: Fajne awki mamy, trochę podobne Jedyne podobieństwo, jakie dostrzegam to czerń i biel. Nie podlizuj się. Edytowano 2 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 2 godziny temu Boli was mój piękny ryj alfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 142 Napisano 2 godziny temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 2 godziny temu Jajka mnie bolą. Weź elcia rozmasuj na zgodę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 10 Napisano 2 godziny temu 15 minut temu, Zero cukru napisał: Nudzi mi się. Ludziom się nudzi bo są nudni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Grabaż amator wiejski napisał: Ludziom się nudzi bo są nudni. A więc jestem nudny i co dalej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 2 godziny temu Posłucham sobie pioseneczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 10 Napisano 1 godzinę temu 32 minuty temu, Zero cukru napisał: A więc jestem nudny i co dalej? Nic, jesteś widocznie nudny i tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Grabaż amator wiejski napisał: Nic, jesteś widocznie nudny i tyle. Czyli jestem skazany na nudę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lëśnë Rŭchädłø 1 Napisano 1 godzinę temu To się pobaw fiütem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Lëśnë Rŭchädłø napisał: To się pobaw fiütem Nie ma za bardzo czym i dobrze o tym wiesz. Nie wiem w jakim celu te uszczypliwości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 10 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: Czyli jestem skazany na nudę Niekoniecznie, przestań się nudzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 19 Napisano 1 godzinę temu 1 godzinę temu, Kocopoł napisał: Fajne awki mamy, trochę podobne pena tesh mash? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: pena tesh mash? A co, zainteresowany? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A co, zainteresowany? chodzi o wyjazd do tajlandii na dziewczynki z siusiaczkami? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: chodzi o wyjazd do tajlandii na dziewczynki z siusiaczkami? Czyli tak. To jednak prawda co pisali o tobie. Matko boska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 19 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Czyli tak. To jednak prawda co pisali o tobie. Matko boska. z Dareczkiem bys pojechal? Edytowano 1 godzinę temu przez Ali Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Ali Baba napisał: pena tesh mash? czemu pytasz? ze ojdziedz taki znudzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: z Dareczkiem bys pojechal? Nie dam się zdominować od tyłu. Odejdź. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie dam się zdominować od tyłu. Odejdź. widac ze serialu nie widziales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 19 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Kocopoł napisał: czemu pytasz? ze ojdziedz taki znudzony tak sobie mordko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocopoł 211 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: tak sobie mordko zadna mordka nie jestem, nie spoufalaj sie typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach