Zero cukru 59 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: widac ze serialu nie widziales No nie. Poskarżyłem się dzisiaj iskrze na Ciebie. Mam nadzieję, że doprowadzi cię do pionu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 19 Napisano 42 minuty temu 22 minuty temu, Zero cukru napisał: No nie. Poskarżyłem się dzisiaj iskrze na Ciebie. Mam nadzieję, że doprowadzi cię do pionu. wysmarkales sie juz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 142 Napisano 20 minut temu 1 godzinę temu, Zero cukru napisał: Jajka mnie bolą. Weź elcia rozmasuj na zgodę. Chyba styki ci się popaliły od tego chlania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 65 Napisano 15 minut temu 51 minut temu, Kocopoł napisał: zadna mordka nie jestem, nie spoufalaj sie typie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 15 minut temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Chyba styki ci się popaliły od tego chlania. Luźna propozycja. Po co ta agresja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 65 Napisano 13 minut temu 52 minuty temu, Kocopoł napisał: zadna mordka nie jestem, nie spoufalaj sie typie Zobaczył avka i sie zakochał nasz kleksik;) on lubi chłopaczyska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 1 Napisano 11 minut temu 1 godzinę temu, Ali Baba napisał: chodzi o wyjazd do tajlandii na dziewczynki z siusiaczkami? One fajne są, mowie ci.. najlepsze 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 19 Napisano 8 minut temu 2 minuty temu, fiszbin69 napisał: One fajne są, mowie ci.. najlepsze malowany nie oglądał, nie wie co w trawie pishchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 142 Napisano 7 minut temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Luźna propozycja. Po co ta agresja Masz juz chyba ludzi od takich rzeczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiszbin69 1 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: malowany nie oglądał, nie wie co w trawie pishchy Darek, ja wyjeżdżam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 59 Napisano 3 minuty temu 3 minuty temu, Ali Baba napisał: malowany nie oglądał, nie wie co w trawie pishchy Sorry dolores, jestem zbyt młody i zbyt przystojny, żeby kojarzyć czarno białe filmy iha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach