Zero cukru 61 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: wychowany poprawnie, teraz wy malolaty sie śmiejecie. kaliber jest ok Jednak to inna epoka muzyczna i akurat ich styl do mnie nie trafia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Sam jesteś dinozaur. Albo mamut prehistoryczny. Idź się z nim obwąchiwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 143 Napisano 58 minut temu Nie chce mi link przejść. https://allegro.pl/oferta/poduszka-pudding-z-maskotkami-do-rzucania-wzory-17967692080 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 21 Napisano 53 minuty temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie chce mi link przejść. wyglada jak torebka z pomponami. nie pasuje dla starego chlopa jak ja.. dziwnie by to wygladalo w moim domu spokojnej starosci... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 143 Napisano 51 minut temu (edytowany) 9 minut temu, Zero cukru napisał: Idź się z nim obwąchiwać. Dzięki za pozwolenie, nie trzeba było. Edytowano 51 minut temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 21 Napisano 47 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dzięki za pozwolenie, nie trzeba było. Ela upiecz mi ciasto drozdżowe, chetnie bym zjadl kawalechek jak przyjdziesh w odwiedziny do dziadka Lexa... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 18 Napisano 47 minut temu No wiem ale kupilam se inne rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 143 Napisano 45 minut temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: Ela upiecz mi ciasto drozdżowe, chetnie bym zjadl kawalechek jak przyjdziesh w odwiedziny do dziadka Lexa... Najlepiej mi wychodzi kruche ciasto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 21 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, RitardModeracja napisał: No wiem ale kupilam se inne rzeczy wibka ci na mikolaja kupilem... teraz bedziesh miala dwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 21 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Najlepiej mi wychodzi kruche ciasto. mniammmmm babciu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 42 minuty temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Dzięki za pozwolenie, nie trzeba było. Masz tupet pf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 41 minut temu Przed chwilą, Ali Baba napisał: mniammmmm babciu... Nie ze..raj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 21 Napisano 40 minut temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie ze..raj się weź... mogles też ale zyeppaleś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 143 Napisano 39 minut temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: mniammmmm babciu... Znam kawał "przepis na kruchą babkę" Ale w tym gronie chyba nie wypada go mówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 38 minut temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: weź... mogles też ale zyeppaleś Wszystko mam pod kontrolą. Jeszcze jestem w grze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 143 Napisano 36 minut temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Masz tupet pf Ja?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 21 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Znam kawał "przepis na kruchą babkę" Ale w tym gronie chyba nie wypada go mówić. zapowiada sie smacznie.. dawaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ja?!? A co ja ?!?!? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 21 Napisano 35 minut temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Wszystko mam pod kontrolą. Jeszcze jestem w grze. oki doki, skoro tak twierdzish Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, Ali Baba napisał: oki doki, skoro tak twierdzish Ale żeś sobie wymyślił nik i avatar. Pasuje jak siodło do świni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 30 minut temu 4 minuty temu, Ali Baba napisał: oki doki, skoro tak twierdzish Nie obraź się, ale leżak był dla mnie większym zagrożeniem niz ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 143 Napisano 28 minut temu 6 minut temu, Ali Baba napisał: zapowiada sie smacznie.. dawaj Tak się długo babkę rúcha aż się babka zrobi krúcha. 🫣 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ali Baba 21 Napisano 28 minut temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie obraź się, ale leżak był dla mnie większym zagrożeniem niz ty. ja tutaj jestem przyzwoitko, bezecnosci, zegzy nie, nie wolno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 25 minut temu 1 minutę temu, Ali Baba napisał: ja tutaj jestem przyzwoitko, bezecnosci, zegzy nie, nie wolno Mnie nie nabierzesz. Kojarzę ten wąs, co niejedną ... trząsł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 24 minuty temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Tak się długo babkę rúcha aż się babka zrobi krúcha. 🫣 Z pamiętnika nimfomanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 143 Napisano 23 minuty temu 4 minuty temu, Ali Baba napisał: ja tutaj jestem przyzwoitko, bezecnosci, zegzy nie, nie wolno Pisz jak facet seks a nie jakiś zegz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 143 Napisano 20 minut temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Z pamiętnika nimfomanki Ja nie wymyśliłam tego kawału, byly mi go kiedyś powiedział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 18 Napisano 19 minut temu 23 minuty temu, Ali Baba napisał: wibka ci na mikolaja kupilem... teraz bedziesh miala dwa 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RitardModeracja 18 Napisano 19 minut temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: Tak się długo babkę rúcha aż się babka zrobi krúcha. 🫣 Chyba elzbiete by zwiększyć kleksa podniete Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 61 Napisano 18 minut temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja nie wymyśliłam tego kawału, byly mi go kiedyś powiedział. Dobrze, że libedowski tego nie widział. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach