Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Absolutnie nie wierzę w to, że przyczyniła się do tego ludzka ręka. Jak można tyle dłubać kilofem i dłutem? Ja bym trzy razy machnęła i rzuciła w cholerę. 

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Absolutnie nie wierzę w to, że przyczyniła się do tego ludzka ręka. Jak można tyle dłubać kilofem i dłutem? Ja bym trzy razy machnęła i rzuciła w cholerę. 

Obejrzyj 4 odcinki serialu "Obsesja" na Netflix. Tam gra aktorka, która kiedyś grała w serialu "Gra o tron" ☺️

8 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Bo co?

Panuj nad tymi zulerskimi odzywkami. Nie jesteś pod monopolowym, albo na melinie. Heh

11 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Obejrzyj 4 odcinki serialu "Obsesja" na Netflix. Tam gra aktorka, która kiedyś grała w serialu "Gra o tron" ☺️

Dziękuję, będę miała co jutro oglądać, bo niestety kolejny dzień przeleżę… 🦠

2 minuty temu, Zero cukru napisał:

Panuj nad tymi zulerskimi odzywkami. Nie jesteś pod monopolowym, albo na melinie. Heh

Zabierzcie tego patałacha.

1 minutę temu, Icebound Harpy napisał:

Kobylanka zaraz pewnie wyśle 🚑

Przed chwilą, Zero cukru napisał:

Kobylanka zaraz pewnie wyśle 🚑

Kompromitujesz się. Dwubiegunowy jakiś jesteś? Elżunia cię olała to pocieszenia szukasz? Ja mam cię na poziomie karalucha. 

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Znowu się schlał i narobił w gacie? 🫢

• Haha 1

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Znowu się schlał i narobił w gacie? 🫢

Tak, to chyba na myśl o komorniku, który go ściga.

19 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Jeszcze gdyby tylko powierzchnie zewnętrzne były zrobione, to można uwierzyć że ludzie jakimiś narzędziami to wyciosali przez naście lat, ale nie w środku jeszcze pomieszczenia i z taką precyzją. 

Trzy odcinki wstecz starożytni to rozkminiali, że jakaś technologia nieznana nawet obecnie to wykonała i pytanie skąd ta technologia wtedy. Śladów po narzędziach nie ma żadnych . A gdzie się znajduje urobek z tej skały , będzie to miliony ton kamienia i nie wiadomo.

2 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Kompromitujesz się. Dwubiegunowy jakiś jesteś? Elżunia cię olała to pocieszenia szukasz? Ja mam cię na poziomie karalucha. 

Mistrzynią kompromitacji jesteś ty hwaa hhawa 😂 Ja odbiłem od elki. Śmieje się z ciebie, a tobię się wydaje, że pocieszenia szukam 😄

4 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Tak, to chyba na myśl o komorniku, który go ściga.

Nikt mnie nie ściga. Mama wszystko spłaca.

Symulacje robili i coś na zasadzie laserów cieło te skały, albo coś na wzór drukarki 3d tworzyło. Obecnie ludzkość nie posiada takiej technologii żeby z jednolitej skały coś takiego wykonać. 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Symulacje robili i coś na zasadzie laserów cieło te skały, albo coś na wzór drukarki 3d tworzyło. Obecnie ludzkość nie posiada takiej technologii żeby z jednolitej skały coś takiego wykonać. 

Znów ci starożytni kosmici 🤔

9 minut temu, Onaaaa napisał:

Znów ci starożytni kosmici 🤔

Dalej już, bo odnośniki są i to wciąga.😁

13 minut temu, Get Out napisał:

Czyli nasi antyczni nauczyciele maczali w tym palce. Słyszałam też teorię, że zamieszkują oni oceany, bo przecież tylko jakiś procent jest ich zbadanych, a obiekty UFO i USO często widywano jak wlatywały do wody. A nie wiem czy słyszałeś o przypadku Fredericka Valenticha? Mrożąca krew w żyłach. 

• Haha 1

3 minuty temu, Get Out napisał:

Dalej już, bo odnośniki są i to wciąga.😁

Oglądałam głodny królik skaczę z Nicolasem. A teraz kolejny leci z nim Czas rozliczenia i nawet sa sceny erotyczne tak delikatnie 🙂

25 minut temu, Zero cukru napisał:

Mistrzynią kompromitacji jesteś ty hwaa hhawa 😂 Ja odbiłem od elki. Śmieje się z ciebie, a tobię się wydaje, że pocieszenia szukam 😄

Nie wiem, czego tu szukasz, ale zrozumienia na pewno nie znajdziesz. Adios 

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Czyli nasi antyczni nauczyciele maczali w tym palce. Słyszałam też teorię, że zamieszkują oni oceany, bo przecież tylko jakiś procent jest ich zbadanych, a obiekty UFO i USO często widywano jak wlatywały do wody. A nie wiem czy słyszałeś o przypadku Fredericka Valenticha? Mrożąca krew w żyłach. 

To też to rodzi podejrzenia z jakich technologii muszą korzystać żeby zamieszkiwać dno oceanu, bo tego człowiek jeszcze nie zbadał. W głąb ziemi też niewiele się wwiercono chyba tylko w Rosji na kilkanaście kilometrów. Co zawiera dno oceanów  to tylko teorie którymi obecna nauka operuje. 

Nie nie słyszałem o tym przypadku jakiegoś gościa i jak chcesz opowiadaj. 

10 minut temu, Onaaaa napisał:

Oglądałam głodny królik skaczę z Nicolasem. A teraz kolejny leci z nim Czas rozliczenia i nawet sa sceny erotyczne tak delikatnie 🙂

Z nikolasem Cage to podejrzewam nawet romansidło byłoby dobre i oglądałem te filmy po kilka razy . 😁

Lubisz erotykę z dialogami i jakąś fabułą. 😆

Edytowano przez Get Out

7 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Ale budzi obrzydzenie typ , bo brudzi . 😁

2 minuty temu, Get Out napisał:

To też to rodzi podejrzenia z jakich technologii muszą korzystać żeby zamieszkiwać dno oceanu, bo tego człowiek jeszcze nie zbadał. W głąb ziemi też niewiele się wwiercono chyba tylko w Rosji na kilkanaście kilometrów. Co zawiera dno oceanów  to tylko teorie którymi obecna nauka operuje. 

Nie nie słyszałem o tym przypadku jakiegoś gościa i jak chcesz opowiadaj. 

Tak w skrócie. W 1978 roku u wybrzeży Australii swój lot miał młody, 20 letni pilot. Po pewnym czasie zaczął zgłaszać jakiś dziwny obiekt krążący w okół niego, który się ocierał o jego samolot (?). Słychać podobno było nietypowe metaliczne dźwięki. Pod koniec powiedział „to nie jest samolot…” i kontakt się urwał. Do dziś nie odnaleziono ani chłopaka, ani jego samolotu, podobno chyba jakieś tylko fragmenty jego samolotu wyrzuciło morze, ale to nie na 100% jego. 

Gina? Ale w takie miejsca gdzie obca cywilizacja mogła ingerować to można jeździć i zwiedzać. 🙂

3 minuty temu, Icebound Harpy napisał:

Tak w skrócie. W 1978 roku u wybrzeży Australii swój lot miał młody, 20 letni pilot. Po pewnym czasie zaczął zgłaszać jakiś dziwny obiekt krążący w okół niego, który się ocierał o jego samolot (?). Słychać podobno było nietypowe metaliczne dźwięki. Pod koniec powiedział „to nie jest samolot…” i kontakt się urwał. Do dziś nie odnaleziono ani chłopaka, ani jego samolotu, podobno chyba jakieś tylko fragmenty jego samolotu wyrzuciło morze, ale to nie na 100% jego. 

Coś jak nad trójkątem bermudzkim...

5 minut temu, Get Out napisał:

Z nikolasem Cage to podejrzewam nawet romansidło byłoby dobre i oglądałem te filmy po kilka razy . 😁

Lubisz erotykę z dialogami i jakąś fabułą. 😆

Fajne są i można się poprzytulać przy filmach z nim. A on tak spoko gra i całuję chyba no tak wygląda ze scen 😆

Lubię I ty też trochę wiec jest dobrze 😆

12 minut temu, Get Out napisał:

Gina? Ale w takie miejsca gdzie obca cywilizacja mogła ingerować to można jeździć i zwiedzać. 🙂

Na przykład nad jezioro bez dna na odległej Syberii, nad którym również działy się trudno wytłumaczalne rzeczy, a aura nad nim budzi niepokój.

25 minut temu, Icebound Harpy napisał:

🥱

8 minut temu, Onaaaa napisał:

Fajne są i można się poprzytulać przy filmach z nim. A on tak spoko gra i całuję chyba no tak wygląda ze scen 😆

Lubię I ty też trochę wiec jest dobrze 😆

To charyzma tak przyciąga jeżeli dobrze się coś ogląda nawet kolejny raz. Wybieram spacer w nocy jeżeli Cię to kręci zamiast romansidła, bo ja się nie nadaje na białego misia kanapowca . 😁

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się