Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

5 minut temu, Icebound Harpy napisał:

Na przykład nad jezioro bez dna na odległej Syberii, nad którym również działy się trudno wytłumaczalne rzeczy, a aura nad nim budzi niepokój.

A daj spokój Syberia to marzenia ściętej głowy jeszcze teraz jak konfliktów im się zachciało z Rosją. Zimą bym się nie odważył, ale latem i przejechać się koleją transyberyjską. 

Oglądałem ekspedycje na Syberię ciężarówkami, tam w ogóle ludzie są inni , bo pojedynczy człowiek ginie i pomagają sobie.  

1 minutę temu, Get Out napisał:

To charyzma tak przyciąga jeżeli dobrze się coś ogląda nawet kolejny raz. Wybieram spacer w nocy jeżeli Cię to kręci zamiast romansidła, bo ja się nie nadaje na białego misia kanapowca . 😁

Spacer w nocy za rękę oczywiście 😊 ale film z nikolasem chyba też możesz oglądnąć 🤔 a cages to goguś czy nie 🤔

3 minuty temu, Onaaaa napisał:

Spacer w nocy za rękę oczywiście 😊 ale film z nikolasem chyba też możesz oglądnąć 🤔 a cages to goguś czy nie 🤔

On akurat nie wygląda na goguś i już bardziej DiCaprio albo ten co kawę reklamuje Brad Pitt. 😁 Coraz bardziej romantyzm Ci się uaktywnia i ja nie wiem jak się w tym odnajdę. Najwyżej będę improwizował i gdzieś tam Cię zaprowadzę za rękę. 😆

Polowanie na Adolfa H. jeszcze nie dokończyłem i nie wiem czy w końcu uciekł do Argentyny.😁

On akurat nie wygląda na goguś i już bardziej DiCaprio albo ten co kawę reklamuje Brad Pitt. 😁 Coraz bardziej romantyzm Ci się uaktywnia i ja nie wiem jak się w tym odnajdę. Najwyżej będę improwizował i gdzieś tam Cię zaprowadzę za rękę. 😆

On fajnie wygląda chociaż z przodu ma włosy zakole ale najlepszy ma charakter w tych filmach. No dobra juz nic nie mówię żadnego romantyzmu 😅 ale gdzie ty mnie tam zaprowadzisz za rękę 🤔 

4 minuty temu, Onaaaa napisał:

On fajnie wygląda chociaż z przodu ma włosy zakole ale najlepszy ma charakter w tych filmach. No dobra juz nic nie mówię żadnego romantyzmu 😅 ale gdzie ty mnie tam zaprowadzisz za rękę 🤔 

Jak powiem to nie wiadomo czy się zgodzisz, a na niespodzianka się zgodzisz i wystarczy wdrożyć wyobraźnię w realizację . Niekończący się flirt taki już mamy sposób narracji 😊😁

• Like 1

Jak powiem to nie wiadomo czy się zgodzisz, a na niespodzianka się zgodzisz i wystarczy wdrożyć wyobraźnię w realizację . Niekończący się flirt taki już mamy sposób narracji 😊😁

Mozna zaprowadzić za rękę na boisko albo jeszcze lepiej do kina na film romantyczny z nikolasem 😆 a po filmie to wiadomo co 😊

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Mozna zaprowadzić za rękę na boisko albo jeszcze lepiej do kina na film romantyczny z nikolasem 😆 a po filmie to wiadomo co 😊

Jeszcze Ci przyjdzie do głowy w piłkę grać w nocy i jak się coś wspólnie robi to zbliża do siebie . A po filmie jak się na coś poczeka , to będzie lepiej smakować. 😊

5 minut temu, Get Out napisał:

Jeszcze Ci przyjdzie do głowy w piłkę grać w nocy i jak się coś wspólnie robi to zbliża do siebie . A po filmie jak się na coś poczeka , to będzie lepiej smakować. 😊

Mogę grać i w piłkę albo czekać to co będzie po filmie ❤️

1 godzinę temu, Icebound Harpy napisał:

Kompromitujesz się. Dwubiegunowy jakiś jesteś? Elżunia cię olała to pocieszenia szukasz? Ja mam cię na poziomie karalucha. 

Dlaczego segregujesz ludzi ?

4 minuty temu, Fifofa napisał:

Dlaczego segregujesz ludzi ?

Na karaluchy i inni?

Przed chwilą, Onaaaa napisał:

Na karaluchy i inni?

Tak Też to widziałaś nie Pierwszy raz. Będąc na takim forum raczej arystokratka czy królowa inne określenia najwyższe. nie jest  

Wiadro a może tobie tutaj bloknac temacik nudnawy?

za nudno ci ze łazisz i innym psujesz zabawę?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się