Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Danka25

Jak go sprawdzić w podróży? Seksuolożka o seksie i zdradach w pociągu

Polecane posty

Napisano (edytowany)

Hej, nie wiem, czy to tu pasuje, ale muszę się z Wami czymś podzielić. Znalazłam film, na którym jedna seksuolożka udziela porad jak uprawiać seks w pociągu. Szukałam informacji o tym, jak urozmaicić życie z partnerem, a trafiłam na coś... no cóż, oceńcie same. W filmie pokazują bardzo 'odważne' techniki i sposoby organizacji całego przedsięwzięcia tak żeby nikt z drużyny konduktorskiej ani współpasażerów przypadkiem nic nie zauważył. A ty w tym czasie możesz się przytulać do woli ze swoją drugą połówką. Ale to nie wszystko, w drugiej połowie filmu ta pani opowiada o tym jak przyłapać niewiernego partnera na zdradzie. I podkreśla, że też ponoć można to zrealizować w trakcie podróży pociągiem, żeby potem mieć dowody na sprawie rozwodowej. Jeśli chcecie zobaczyć więcej wygląda, to łapcie link: youtube . com / watch?v= ZIc_1rs5-j0 (skopiujcie i usuńcie spacje) Ostrzegam, że po obejrzeniu tego już nigdy nie spojrzycie na PKP tak samo... Co o tym myślicie? To jeszcze seks, czy już czyste wariactwo?

Edytowano przez Danka25

I co? Czy któraś z Was jest już gotowa na nowe przygody? Bo ja powiedziałam o tym swojemu mężusiowi. On też obejrzał ten filmik. I przyznam Wam szczerze, że bardzo mu się spodobał ten pomysł. Już się oboje szykujemy do wspólnego wypadu do Warszawy i gorącego seksu w przedziale. Serio, spójrzcie na te techniki z 3-ciej minuty filmu (link w pierwszym poście) – mężuś stwierdził, że to jest genialne w swojej prostocie i nikt się nie skapnie. Obejrzyjcie to sobie dokładnie, bo ta seksuolożka pokazuje rzeczy, o których bym w życiu nie pomyślała w kontekście pociągu!

No i mężuś już kupił bilety... ale teraz zaczęłam pękać! Pomocy!

Dziewczyny, nikt nie odpisuje, a ja mam coraz większego stresa! Mój mąż tak się napalił na te techniki z filmu (szczególnie te z 3-ciej minuty, o których pisałam), że już kupił bilety do Warszawy na weekend. Wybrał Intercity, niby Pendolino, żeby było 'kulturalnie', ale ja teraz siedzę i myślę...

A co jak nas konduktor przyłapie w trakcie? Przecież tam te drzwi do toalet czy przedziałów to żadna przeszkoda. Czytałam kiedyś, że za 'nieobyczajny wybryk' w pociągu można dostać srogi mandat, a nawet mieć sprawę w sądzie. Zaczęłam się zastanawiać, czy ta seksuolożka z filmiku (link w pierwszym poście, jakby któraś przegapiła) nie koloryzuje za bardzo? Serio to jest takie proste i bezpieczne?

Miała któraś z Was taki 'incydent' w PKP? Był przypał czy pełna dyskrecja? Bo mężuś już zaciera ręce, a ja się boję, że zamiast romantycznego wypadu skończymy z mandatem i wstydem na całe wagon... Poradźcie coś, bo nie wiem czy się wycofywać, czy iść na żywioł! 😬

Dziewczyny, mąż mnie wkręca czy oszalał? Pendolino i seks na oczach ludzi?!

Błagam, powiedzcie, że on nie ma racji. Mąż obejrzał ten filmik seksuolożki (link w pierwszym poście) i uparł się na te techniki z 3-ciej minuty. Twierdzi, że w Pendolino jest taki luz, że nikt nas nie sprawdzi i możemy to robić normalnie na fotelach pod kocykiem, bo 'wszyscy tak robią i nikt nie patrzy'.

Ja umieram ze strachu, że nas wyrzucą z pociągu na środku pola albo dostaniemy mandat na 5 tysięcy! Czy któraś z Was serio widziała takie akcje w PKP? Czy tam naprawdę jest taki monitoring i obsługa, że nas od razu zgarną? Pomóżcie, bo on już pakuje walizki, a ja mam wizję nocy na komisariacie zamiast w hotelu..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować