VenusHorizon2 55 Napisano 5 Kwiecień Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 55 Napisano 5 Kwiecień 24 minuty temu, szmul napisał: Jak ? Hhttps://www.tiktok.com/@cwirasek/video/7625280457126563104 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1906 Napisano 5 Kwiecień Tam bywa że podglądają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1456 Napisano 5 Kwiecień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 39 Napisano 6 Kwiecień widmok twierdzil ze diody z tivi go podgladaja 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień Dnia 6.04.2026 o 13:19, szmul napisał: Niezle Co pisalas? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Koralgor napisał: Co pisalas? Można pisać klękaj i ssij albo rzucać klątwy jak kogoś nie lubisz ale chyba najlepiej ignorować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, szmul napisał: Można pisać klękaj i ssij albo rzucać klątwy jak kogoś nie lubisz ale chyba najlepiej ignorować To pierwsze to leżak. A klątwy to kto i jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, Koralgor napisał: To pierwsze to leżak. A klątwy to kto i jak? To nimfetka lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ẄywaloneJaja napisał: Wcale by mnie to nie zdziwiło z obecną technologia. Widmo wizjonerem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ẄywaloneJaja napisał: To ssij mu pento Wybredny jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień (edytowany) 2 minuty temu, ẄywaloneJaja napisał: To ssij mu pento A myślisz że ma fajnego w ogóle czy takiego wysuszonego zwiędlego kabanosa Edytowano 7 Kwiecień przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień Śnił mi się bizarre sex z parówka i z ostatnio osoba o której bym pomyślała że w ogóle posiada bolca eh znaczy z krewnym taki sen, porażka jakas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 7 Kwiecień 9 minut temu, ẄywaloneJaja napisał: Wcale by mnie to nie zdziwiło z obecną technologia. przeciez widmoka telewizor o ktorym pisze od 10 lat nie ma nawet wifi wiec jakby ten obraz z diód transmitowali komu i po co ? typowe urojenia schizofrenika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 5 minut temu, ẄywaloneJaja napisał: Jeża na mokre wziął więc chyba niekoniecznie. Chociaż jak gęby nie widać przez WiFi to można się nabrać. Co za czasy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, ẄywaloneJaja napisał: Czego oczekujesz od typa który wierzy ze laski z którymi się spotyka robią ustawki za blokiem z sebixami aby sprawdzić jak się leje? oczekuje rozrywki to ty piszesz ze to mozliwe wiec ja pisze tobie ze nie a nie widmokowi. jemu bym nie tlumaczyl bo schizofrenik bez lekow i tak nie zrozumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, libedovvski napisał: przeciez widmoka telewizor o ktorym pisze od 10 lat nie ma nawet wifi wiec jakby ten obraz z diód transmitowali komu i po co ? typowe urojenia schizofrenika Oficjalnie nie ma wifi. W specyfikacji o tym nie piszą, wiadomo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, ẄywaloneJaja napisał: Dobra idz obiad gotuj bo nudzisz. To pani biurowa z burżuazji i je kiełki jakies Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień 10 minut temu, ẄywaloneJaja napisał: Myślę że tym nadrabia rzeczywistości Czemu palce są fajniejsze od sebiksa z ryjem jak budyń albo Zygmunt Chajzer Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ẄywaloneJaja napisał: Dobra idz obiad gotuj bo nudzisz. Pomyślę o tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ẄywaloneJaja napisał: Pieknom ma twarz cezary z glin Troche jak ten Gaspar Ulliel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ẄywaloneJaja napisał: Czyje palce? Szynszyli? Swoje zeby se rury odetkac bo baba bez bolca dostaje ...ca, chorobę turetta i chorobe wdowia. Albo i nie tylko inni by chcieli żeby dostała. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Bandziorekk napisał: zazdrościsz jej wygladu i cycków ropucho podstarzała Twoja iskra zazdrościła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień Ale mame długie włosy wow az można robić warkocze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 6 minut temu, murb napisał: Pomyślę o tym. Libed nie ma poczucia humoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: Ja se wole popatrzeć na jakiegoś cezarego z idealnymi rysami zboczencu A na wywalone bycze jaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień Ja mam taką ciekawość naukowa, poznawcza, nie jest to ciekawość erotyczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, Koralgor napisał: Libed nie ma poczucia humoru Moim zdaniem ma. Na dodatek jest autoironiczny i odpowiada na wszystkie posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach