Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, murb napisał: Moim zdaniem ma. Na dodatek jest autoironiczny i odpowiada na wszystkie posty. Śmieje się z innych. To nie jest zabawne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 17 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, Koralgor napisał: Śmieje się z innych. To nie jest zabawne. za to ty sie smiejesz z siebie dlatego ukrywasz pod wieloma nickami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, libedovvski napisał: za to ty sie smiejesz z siebie dlatego ukrywasz pod wieloma nickami Jestem śmiertelnie poważnym człowiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień 5 minut temu, ŴywaloneJaja napisał: Wolę myslec że nie posiada tego zwisa Wiesz że Ania z Zielonego wzgórza musiała robić dużo seksu bo miała z ośmioro dzieci ciekawe w jakich pozycjach Jezu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień Przed chwilą, ŴywaloneJaja napisał: To czemu jeszcze żyjesz? Żeby kraść Ci gacie z balkonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 6 minut temu, Koralgor napisał: Śmieje się z innych. To nie jest zabawne. Pisałam o jego pozytywnych cechach. Nikt nie jest doskonały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 143 Napisano 7 Kwiecień 1 minutę temu, ŴywaloneJaja napisał: To możesz już umierać. Ja nie cierpię na niewspółmierna empatie. To idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 729 Napisano 7 Kwiecień 3 minuty temu, szmul napisał: Wiesz że Ania z Zielonego wzgórza musiała robić dużo seksu bo miała z ośmioro dzieci ciekawe w jakich pozycjach Jezu W Polsce życiu na maszynę do pisania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień 2 minuty temu, ŴywaloneJaja napisał: Bo była ruda. A rudy to wiadomo Pacz jak koty rozmnozyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień Czemu masz wąsa nad miejscem gdzie światło nie dochodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień Okej ja wycieralam kotu dûpe obesrana acz się nie fascynuje jakoś specjalnie, dobrze by było laserem zrobić czy brazylijska bo chyba mam dużo testo i rośnie cały czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 120 Napisano 7 Kwiecień Hm Wgralam se krokomierz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach