Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
+RC+

Australijczyk spaceruje po Brukseli - Stolicy Unii Europejskiej i nie może uwierzyć...

Polecane posty

Napisano (edytowany)

Jakim skansenem jest to miasto... Typ dosłownie w kilku miejscach w nagraniu jest bez słów xD

Edytowano przez +RC+

Napisano (edytowany)

Wbijcie w 38 minutę i oglądajcie do 41 minuty... Typ jest kilkanaście minut od centrum stolicy i musi się powstrzymywać przed wymiotami, bo ulica jest tak zaszczaana 😆 😆 😆 Koniecznie zobaczcie ten postęp! 

Edytowano przez +RC+

Bruksela jest brzydka. Zawsze tam był syf, pamiętam, ze bylem tam pierwszy raz jako dzieciak i przeżyłem szok jak tam jest brudno.

39:30 - znajduje ludzkie odchody.... w stolicy UE 😆 

1 minutę temu, Doktor ZG napisał:

Bruksela jest brzydka. Zawsze tam był syf, pamiętam, ze bylem tam pierwszy raz jako dzieciak i przeżyłem szok jak tam jest brudno.

No, ten Australijczyk zwiedza świat i mówi, że to najgorsze miasto w jakim dotąd był xD

cytat: "Wiecie, że nie cierpię Paryża - jest odrażający, ale Paryż sr.a na Brukselę z góry, tak źle tu jest" 😆 

2 minuty temu, +RC+ napisał:

No, ten Australijczyk zwiedza świat i mówi, że to najgorsze miasto w jakim dotąd był xD

cytat: "Wiecie, że nie cierpię Paryża - jest odrażający, ale Paryż sr.a na Brukselę z góry, tak źle tu jest" 😆 

W Paryżu nie bylem. Za to bylem np w Belgii w Antwerpii i bardziej mi się podobało. Rynek jest naprawdę piękny. Natomiast np ta fontanna z sikającym chłopcem to nic ciekawego. Ogólnie dużo "ciapatych" wszędzie. W Brukseli sporo peda.lskich klimatów. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować