Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ellaelin

Zakup mieszkania w Szczecinie

Polecane posty

Czy ktoś tutaj jest  ze Szczecina? Czy również macie wrażenie, ze ceny nieruchomości totalnie odpłynęły? 

Temat rzeka…

Też jestem ze Szczecina. Kupiliśmy mieszkanie (Niebuszewo) z rynku wtórnego (plomba z 2000 r.) 64 m2, 9 lat temu. 260 tys., stan do zamieszkania ale powoli sobie remontujemy.

Teraz jeśli chciałabym sprzedać mieszkanie „zarabiam” na nim spokojnie ponad 100% (wiadomo zostaje z częścią kredytu). Tylko co z tego, skoro musiałabym wziąć kolejny duży kredyt żeby kupić coś większego/lepszego / domek.

Co nie zmienia faktu, że dziękuję Bogu że już od 9 lat mam mieszkanie i wtedy zdecydowaliśmy się na nie.

Jestem z branży budowlanej, obserwuję rynek od x lat i niestety to co się dzieje na rynku nieruchomości woła o pomstę do nieba.

Gro znajomych w tej chwili nie decyduje się na kupno, wynajmują. Zarobki nasze są niewspółmierne do cen nieruchomości. Rynek pierwotny to dopiero jest tragedia…

Wiadomo, Szczecin i tak nie ma gorzej niż Wrocław czy Warszawka, ale ogólnie polski rynek nieruchomości w tej chwili nie jest przyjazny na nasze kieszenie.

Warto jest na pewno skontaktować się z dobrym biurem nieruchomości  https://magnum-nieruchomosci.com  Daję tutaj namiar  🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować