Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
VenusHorizon4

Co robiłem wczoraj tak 🙆

Polecane posty

Całą masa. Nie wiem od czego zacząć.

2 godziny temu, +RC+ napisał:

to zaoszczędzę

Zobacz jusz blisko 

26 minut temu, VenusHorizon4 napisał:

Zobacz jusz blisko 

No i git... Sony już kombinuje by cyfrówki znikały z konta jak się nie logowales 3 miesiące... Gardzę takim czymś

Napisano (edytowany)

Mówię, gdybyś to robił na zamówienie jako serwis to jeszcze byś z tego hajs miał. Mądrości Libeda nie słuchaj bo on każdą ambicję zaraz storpeduje. 

Edytowano przez +RC+

17 minut temu, +RC+ napisał:

No i git... Sony już kombinuje by cyfrówki znikały z konta jak się nie logowales 3 miesiące... Gardzę takim czymś

No masakra dokrecili cyfre gorzej niż pc

16 minut temu, +RC+ napisał:

Mówię, gdybyś to robił na zamówienie jako serwis to jeszcze byś z tego hajs miał. Mądrości Libeda nie słuchaj bo on każdą ambicję zaraz storpeduje. 

Wyczyscilem tesz konsole i miejsce pod nią teraz mam komplet ps4 ps5 xsx xox po 1tb

18 minut temu, +RC+ napisał:

Sony już kombinuje

Mocne zabezpieczenia ma konsola aż się potrafi wyłączyć zrobiłem 2 jelibrejki jednocześnie i było z tym trochę zabawy idę do hipermarket 

29 minut temu, +RC+ napisał:

Grunt im się wali pod nogami bo zrobili program dla hakerow po 10tys dolarów nagrody za luke a jak z tego zrezygnujom to od razu exploity się pojawiom dla wszystkich zainteresowanych do najnowszych fw obecnie jedyna przeszkodą to że haker woli dostać 10tys dolarów i opublikowac z opóźnieniem wiec kombinujom 

32 minuty temu, +RC+ napisał:

Wymuszenie logowania po 30-90 dni spowoduje że ludzie bedom musieli byc na aktualnym fw oni po prostu wiedzom że majom ser szwajcarski i wystarczy czekac a się doczekasz hen

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, VenusHorizon4 napisał:

Wymuszenie logowania po 30-90 dni spowoduje że ludzie bedom musieli byc na aktualnym fw oni po prostu wiedzom że majom ser szwajcarski i wystarczy czekac a się doczekasz hen

W Steam nasza, graczy, nadzieja. Gaben nie lubi DRM tak samo jak i gracze... Mam nadzieję że mocno wejdą w rynek i zniszczą Sony i Microsoft bo są zbyt chciwi. 

Edytowano przez +RC+

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować