84Michal84 430 Napisano 16 Maj jakiej rzeki dziewczynko, kosmici zostawili tajemnicza wiadomosc, a ty o rzekach opowiadasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 16 Maj 16 minut temu, Toya napisał: Ela pewnie była pod wpływem i zebrało jej się na filozofię. Widać, że brakuje jej kija Ta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 730 Napisano 16 Maj (edytowany) Wbrew pozorom w twoich filozoficznych wywodach jest ziarnko prawny... Bobry potrafią skutecznie tamować łagodniejsze prądy rzeczne tamami z kijów, gałęzi, kamieni, błota... Także udał ci się konfuncjonizm nawet. Edytowano 16 Maj przez +RC+ 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 16 Maj 9 godzin temu, 84Michal84 napisał: jakiej rzeki dziewczynko, kosmici zostawili tajemnicza wiadomosc, a ty o rzekach opowiadasz? Jak ślepy jesteś to nie jest moja wina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
84Michal84 430 Napisano 16 Maj 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Jak ślepy jesteś to nie jest moja wina. to ty jestes slepa na prawdy boze ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 16 Maj 10 minut temu, 84Michal84 napisał: to ty jestes slepa na prawdy boze ! Znowu hejtujesz wielbicielu szwagierki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 1040 Napisano 16 Maj 44 minuty temu, 84Michal84 napisał: to ty jestes slepa na prawdy boze ! Odpisujesz mojemu podszywowi myśląc że to ja czyli ślepy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach