VenusHorizon4 153 Napisano 21 Maj I przedpokoju zrobiony razem jusz 2/5 mieszkania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 33 Napisano 21 Maj Ile to trwa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 21 Maj 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Ile to trwa xD Który dzień sprzatam chyba 4ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 33 Napisano 21 Maj Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Który dzień sprzatam chyba 4ty To od momentu rozpoczęcia 1 pomieszczenie już by było brudne i bym miała nerwice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 21 Maj Sypialnie musiałem rozłożyć na 3dni ja pale w mieszkaniu więc ciężko się domywa te białe meble z żółtego osadu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 33 Napisano 21 Maj Nie wyobrażam se tego obrzydliwe. Pewnie nie wietrzysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 21 Maj 1 minutę temu, BożeJajo napisał: Nie wyobrażam se tego obrzydliwe. Pewnie nie wietrzysz Wietrze nawet teraz ale osiada i tak kwartał i potrafi byc zolta mokra chusteczka jak przyjedziesz po czymś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 21 Maj (edytowany) 10 minut temu, VenusHorizon4 napisał: I przedpokoju zrobiony razem jusz 2/5 mieszkania Ja byłam na zdjęciach. Mogłabym zamieszkać we Wrocławiu 🪐 Edytowano 21 Maj przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 21 Maj 6 minut temu, BożeJajo napisał: Nie wyobrażam se tego obrzydliwe. Pewnie nie wietrzysz Najlepiej by było wszystko mieć na czarno nawet meble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 33 Napisano 21 Maj Przed chwilą, VenusHorizon4 napisał: Najlepiej by było wszystko mieć na czarno nawet meble Obrzydza mnie to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon4 153 Napisano 21 Maj Tak kumato jak ten typ Hhttps://www.tiktok.com/@kevincharlesdc/video/7634073028346875154 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 111 Napisano 21 Maj 17 minut temu, VenusHorizon4 napisał: ja pale w mieszkaniu A próbowałeś palić przy włączonym okapie lub otwartym oknie? Moja siostra i szwagier, gdy przyjadą w odwiedziny, to właśnie wapują przy włączonym okapie lub otwartym oknie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 74 Napisano 21 Maj nie doradzaj mu otwarego okna bo bedzie zmoro sasiadow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożeJajo 33 Napisano 21 Maj Sąsiedzi to zmora 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach