Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
maxlen

Nigdy nie miałam orgazmu

Polecane posty

Witam. Mam 19 lat i ani razu jeszcze nie mialam orazmu. Zastanawiam sie czy ze mna jest cos nie tak. Co mam zrobic ? Moze jest cos co mi pomoze. Wspolzyje z chlopakiem juz od 3 lat i po dluzszej chwili kochania sie po prostu nie czuje nic. Nawet cos ze cos jest we mnie i czuje duskomfort.

• Haha 1

Pytanie czy jesteś w stanie samodzielnie osiągnąć orgazm za pomocą masturbacji czy nie? Czasami warto jest nauczyć sie orgazmu samodzielnie i dopiero wtedy zacząć cieszyć się nim partnerem.
Proponuję zacząć od stymulacji łechtaczki bo właśnie w ten sposób najłatwiej jest osiągnąć orgazm. Przydadzą się takie gadżety jak:
wibrator
ewentualnie żel stymulujący ( polecam libi gel)

Jak działaja zele stymulujące? W jakiś inny sposób niż tradycyjne?

Tak. Żele tradycyjne zwiększaja poślizg. Żele stymulujące to jednak coś innego. Mianowicie albo dają ciekawe odczucia (ciepło w przypadku żeli rozgrzewających albo zimno w przypadku żeli w kolorze niebieskim) Albo zwiększają odczucia. Taki jest właśnie libi gel. Zwiększa wrażenia odczuwane tam na dole zwiększa wrazliwość łechtaczki i ogólnej okolic intymnych. I dzięki temu pozwala odczuwać o wiele lepszy i mocniejszy orgazm. Łatwiej jest go zdecydowanie osiągnąć A i jeszcze jedno w przypadku autorki. Nie skupiaj się jedynie na osiągnięciu orgazmu. Seks może być fajny i bez niego. Wyluzuj się, orgazm przyjdzie z czasem.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się