GlitterGlock 80 Napisano 19 godzin temu Przemierzasz pomaleńku... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 80 Napisano 19 godzin temu A ja wolę moją mamę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2081 Napisano 19 godzin temu 4 minuty temu, GlitterGlock napisał: A ja wolę moją mamę Co ma wlosy jak atrament. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 419 Napisano 19 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Co ma włosy jak atrament. Na sercu nosi numer konta, Klucze od forda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GlitterGlock 80 Napisano 18 godzin temu Ależ ona była zgrabna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 316 Napisano 18 godzin temu Gienia Jusis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 49 Napisano 3 godziny temu 15 godzin temu, Onaaaa napisał: Co ma wlosy jak atrament. Czasem tych niedobrych zamieniam w kamień i więcej nie potrafią wydobyć słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2081 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, sv7 napisał: Czasem tych niedobrych zamieniam w kamień i więcej nie potrafią wydobyć słowa. Zamieniam w kamień, zabieram ich głos.To ja dziś piszę ich własny los. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2081 Napisano 3 godziny temu 15 godzin temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Na sercu nosi numer konta, Klucze od forda. Czas uleczy rany uśpi ból i wygoni cichy żal. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 49 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zamieniam w kamień, zabieram ich głos.To ja dziś piszę ich własny los. Znaczy się wiesz już kim jesteś? Doskonale! U mnie bany i inne niedomogi forumowe. Nijak się popisywać systematycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2081 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, sv7 napisał: Znaczy się wiesz już kim jesteś? Doskonale! U mnie bany i inne niedomogi forumowe. Nijak się popisywać systematycznie. Tak Seven ciebie zawsze poznam u mnie cięgle brak banów tylko niewyspana jestem ale dzisiaj chociaż sie poopalałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 49 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak Seven ciebie zawsze poznam u mnie cięgle brak banów tylko niewyspana jestem ale dzisiaj chociaż sie poopalałam. Wiedziałam, że lubisz niebezbieczeństwo ale że aż tak? No, no, no... podobasz mi się coraz bardziej. A ile stopni, że opalanko? U mnie deszczowo. Ps. jadłaś truskawki z działki już? Dlaczego niewyspana? Romansowałaś do świtu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2081 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, sv7 napisał: Wiedziałam, że lubisz niebezbieczeństwo ale że aż tak? No, no, no... podobasz mi się coraz bardziej. A ile stopni, że opalanko? U mnie deszczowo. Ps. jadłaś truskawki z działki już? Dlaczego niewyspana? Romansowałaś do świtu? Lubie jak jest adrenalina i trzeba uciekać 28 i grzeje mocno. Jadłam już kilka razy i pyszne słodkie nie to co ze sklepu. Szkoda że ślimaki też je lubią. Tylko do 2 w nocy bo padłam z wycieczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 49 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Lubie jak jest adrenalina i trzeba uciekać 28 i grzeje mocno. Jadłam już kilka razy i pyszne słodkie nie to co ze sklepu. Szkoda że ślimaki też je lubią. Tylko do 2 w nocy bo padłam z wycieczenia. Zasiedliły się bezdomne ślimaki na dobre i nic ich nie rusza, niestety. Żadne pułapki na dłuższą metę nie działają. Jaki motyw kręci cię najbardziej? Zbok czy zombi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 49 Napisano 2 godziny temu Głowa mnie boli, chce mi się jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2081 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, sv7 napisał: Głowa mnie boli, chce mi się jeść. Zjedz coś. Muszę wyjść. Bede wieczorem. Pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 316 Napisano 2 godziny temu Wilkołak wampir bestia 🧸w filmach oczywiście tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sv7 49 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Zjedz coś. Muszę wyjść. Bede wieczorem. Pa Okej. Idź. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach