byku 2 Napisano 13 Czerwiec ale dno ta strona sie zrobiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
byku 2 Napisano 13 Czerwiec trza bedzie usunac konto po kilku latach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 14 Czerwiec Widocznie osiągnąłeś już taki wiek, że pozostały leki i skierowanie za dwa lata na kolonoskopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 14 Czerwiec 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Widocznie osiągnąłeś już taki wiek, że pozostały leki i skierowanie za dwa lata na kolonoskopie Łysa to kiedy rodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 14 Czerwiec 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Widocznie osiągnąłeś już taki wiek, że pozostały leki i skierowanie za dwa lata na kolonoskopie Łysa to w jakim 'stanie' jesteś, że nie możesz pić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1902 Napisano 14 Czerwiec Trolle i konie dokarmione, kopyta zdarte, serial zaliczony, więc do zobaczenia na sali sądowej, bo poleci kilka pozwów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 14 Czerwiec Najlepsze, ze Przem przewidział że łysa też zajdzie jak zobaczy że żona doktorka zaszła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kóń wylewa szambo do lasu 26 Napisano 14 Czerwiec 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Trolle i konie dokarmione, kopyta zdarte, serial zaliczony, więc do zobaczenia na sali sądowej, bo poleci kilka pozwów Ale to już chyba po porodzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 26 Napisano 15 Czerwiec Dnia 14.06.2026 o 01:55, byku napisał: ale dno ta strona sie zrobiła na hardzie jak ostatnio tam bylem zanim bana dostalem za pisanie zle o ukrach to pamietam przodowalo peedalstwo, juz tam nie wchodze na harda nie mam nawet konta po ostatnim banie ja teraz na theync siedze i tam mozna mnie znalezc jak komentuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zwyrol 26 Napisano 15 Czerwiec na sadolu po zmianie admina i jak zebrali o kase na serwery, to na hardzie londowaly filmiki z bijatyk, doslownie gdzie nikt nikomu reki nie ucina, ktos nie traci glowy albo nuie jest zmielony pod tirem, bijatyki na hardzie 1/10 a 9/10 to peedalstwo jak typ sobie kuuutasa obcina albo wklada cos do dooopy. ja juz odpuscilem sadola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach