Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Deasmond

Nikt mniee nie zatrzyma

Polecane posty

Napisano (edytowany)

uła uła 

Edytowano przez Deasmond

Ciekawa lektura nocnych postów, pomimo blokad ;) Jeśli to prawda, że ketrel również jara - to wiele wyjaśnia. Marihuana używana regularnie, długofalowo, jeszcze u osób tak podatnych jak ketrel, powoduje zmiany w osobowości, wpływa na procesy poznawcze i motywacyjne... To wiele tlumaczy, dlaczego ketrel kiwa się na tarasie rodziców w takt muzyczki i nie przejmuje, co dalej :)

Madzi nie wiem, czy już gratulować ;) Mogła przecież mieć na myśli na przykład marskość wątroby, pisząc o swoim stanie, w którym nie może pić;) Może jeszcze się wstrzymam;)

• Like 1

Znowu warczące ogony w postaci wariatów i warczących "szczęśliwych inaczej" No dramat, jak ta miłość z pozyskanym partnerem musi wyglądać 🤦 I to wieczne czepianie się Giny o byle bzdury. Idźcie się ludzie w końcu leczyć, bo siedząc tutaj nawet w wekendy z małżami, ośmieszacie się tylko 😄 

Jakbym ja napisał, że właśnie piję alkohol i palę zioło to mun by zakładał o tym miesiącami tematy, a Madzia i Gina biegałyby za mną z pytaniami jak się do tego odniosę. Także...

• Like 1

1 minutę temu, salix napisał:

Ciekawe czy gienek już wie, że zostanie tatą, czy jeszcze nie zdążyła go o tym powiadomić w przerwie między wymyślaniem kolejnego męża i kochanka. 😂 Gienek pewnie już otwiera flaszkę, żeby to szczęście uczcić należycie jak przystało na prawdziwa psiapsi.😂

😂

Przyznam, że mnie wmurowało, jak to przeczytałam (do jakiego stopnia można się ośmieszyć w mitomanii, kopiując sytuację innej kobiety z forum) 😄

10 godzin temu, Deasmond napisał:

Jak ci powiedziec, że nie doradzisz mi.. 

Doradź, jak będąc małżeństwem nie spędzać weekendu na forum, pod kolejnym nickiem. Żenada 😄😄 

Napisano (edytowany)
4 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Doradź, jak będąc małżeństwem nie spędzać weekendu na forum, pod kolejnym nickiem. Żenada 😄😄 

Weekendu? Piszemy od paru postów, daj szansę, do czasu, który ty spędzasz z panem Bunią poza forum nawet nie aspirujemy 😉 Jak można było ominąć taka nowinę bez komentarza? 🥰

Edytowano przez najprostsza linia oporu

19 minut temu, Doktor Hefner napisał:

Jakbym ja napisał, że właśnie piję alkohol i palę zioło to mun by zakładał o tym miesiącami tematy, a Madzia i Gina biegałyby za mną z pytaniami jak się do tego odniosę. Także...

Wąż wciągnięty, tatusiu roku?

• Haha 1

12 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Szkoda gadać. Najlepiej splunąć 3 razy, a cud się zdarzy haha. Olać larwę. 👌🏻

4 minuty temu, Deasmond napisał:

Wąż wciągnięty, tatusiu roku?

Nawet go nie czytam, a ten biedak znowu tu przychodzi z tą swoją schorowaną żoną i wykłóca się o jakieś bzdury. Jak tak ma wyglądać definicja ich szczęścia, to ja współczuję i podziękuję 😎😄 Wolę swoje pielesze, aparat i ambonę 😄 

• Haha 1

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Nawet go nie czytam, a ten biedak znowu tu przychodzi z tą swoją schorowaną żoną i wykłóca się o jakieś bzdury. Jak tak ma wyglądać definicja ich szczęścia, to ja współczuję i podziękuję 😎😄 Wolę swoje pielesze, aparat i ambonę 😄 

Tylko pamiętaj, że w twoim stanie nie możesz pić 😎

7 minut temu, Deasmond napisał:

Szkoda gadać. Najlepiej splunąć 3 razy, a cud się zdarzy haha. Olać larwę. 👌🏻

Wypstrykałam już swoje reakcje, więc to pora, żeby zacząć gotować makaron do niedzielnego rosołu 😆 Bo niestety nie stać mnie jeszcze na gosposie bez doktoratu 😄 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Wypstrykałam już swoje reakcje, więc to pora, żeby zacząć gotować makaron do niedzielnego rosołu 😆 Bo niestety nie stać mnie jeszcze na gosposie bez doktoratu 😄 

Też dziś będę mieć makaron na obiad, tym razem z sosem bolońskim. 🍝❤️ właściwie będzie to moje śniadanie. 

4 minuty temu, Deasmond napisał:

Też dziś będę mieć makaron na obiad, tym razem z sosem bolońskim. 🍝❤️ właściwie będzie to moje śniadanie. 

Drugie danie zrobię później 😋 

Śniadanie to już jadłam i z reguły bez śniadania nie wychodzę nigdzie z domu. Bo chyba zjadłabym wszystkich ludzi po drodze i siedziała w puszce 😄 Życie jest piękne i krótkie, by sobie odmawiać przyjemności dla podniebienia i jeszcze głodzić się kosztem zdrowia. 

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Życie jest piękne i krótkie, by sobie odmawiać przyjemności dla podniebienia i jeszcze głodzić się kosztem zdrowia. 

Szczególnie w twoim stanie 😎

Napisano (edytowany)

Widzę, że sporo postów zniknęło z tego tematu... Na przykład pytanie, czy osoba zażywająca nielegalne w Polsce substancje, powina pracować w placówkach z trudną młodzieżą 🙂

Edytowano przez najprostsza linia oporu

2 godziny temu, 250GodzinTak napisał:

A, Madziu - mamy w domu wciąż jeszcze chorą córkę (zapalenie oskrzeli) i nigdzie się nie ruszamy razem, gdybyś miała dzieci, wiedziałabyś, jak to jest 🙂

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować